- 10 Şubat 2011
- 1.880
- 2.252
- 333
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Hali bile yok hepsi yıkandi .yerler silinip supurulup serilecek sadexe haliyla bile ugrasmayacak yani . 2 minik balkonum var . Hangi sehirdesınız 250 cok makul cunku35 haftalık hamilesiniz ve cok önemli üç sınavınız var belliki cok da çalışmıssınız. Öncelıkle asla bebegınızi riske atmamalısınız diyelim birsey oldu en iyi ihtimalle bile sınavınız onca emek uykusuzluk hersey bosa gider. Ne gerek var kı zaten bu zmana kadar idare etmissiniz sınavı atlatana kadar bekleyın bence. En azından sınav stresi gecmis olur sonra da yardımcı alırsınız siz sadece perdelerı vs makınaya at falan yapın gerısını gelecek yardımcıya bırakın 50 lıra fazla verın kendinizi yorup riske atmayın derim nacizane.
Once halılar süpürülüp kaldırtılır ardından camlar sonra kapılar, avızeler, yerler silinir toz alınır cıkılır (duvar yok demıssınız).Dıger odalar da bu sekılde. Mutfak ıcınse duvar olmadıgı ıcın mutfak dolabını sılebılır ama bence esınız geceden ıcını bosaştsa ıyı olur sız de ufaktan makınaya dızersınız yıkananları hızlıca yerlestırır yardımcı. Sonra banyo tuvalet varsa duşa kabın guzelce yıkanıp kurulanır. Bır de kac adet balkon var bılmıyorum dıyelım kı mutfagın var mutfak bıtınce orayı da yıkayıp cekpasla cektırın.Ben bu temızlıgı senede 2 kez yaptırıyorum. 250 lıra alıyor.
Bir gunde bitsin istiyorum . Tertemiz olsun içim rahat bi oh diyeyimİki hafta üst üste çağırmanızı öneririm ben. Yetişmeyenleri haftaya bırakır. Bir tam bir yarım gün yeter eviniz küçükse.
Evet makul cunku bingöldeyım aynı oranda temızlıgı batıda sanırım 350 den asagıya yapmazlarHali bile yok hepsi yıkandi .yerler silinip supurulup serilecek sadexe haliyla bile ugrasmayacak yani . 2 minik balkonum var . Hangi sehirdesınız 250 cok makul cunku
Ev kac m2Hali bile yok hepsi yıkandi .yerler silinip supurulup serilecek sadexe haliyla bile ugrasmayacak yani . 2 minik balkonum var . Hangi sehirdesınız 250 cok makul cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?