Dip köşe temizlik nedir nasil yapilir ?

Bende son 3 hafta kala alayım diyorum yardımcı 2 kişi olacak biri mutfağa girecek.

Çünkü mutfak 6 saatini alıyormuş öyle demişler. Diğeri cam kapı toz silme süpürme yapacak öyle geliyorlarmış zaten.

Cam kapı silmeden dip köşe temizlik olmaz ki hem profesyonel insanlar için basit oluyor. Annemi de çağırıcam temizlik günü ki göz kulak olalım🤭 Sağlıkla alın yavrunuzu kucağınıza.

Bende son 3 hafta kala alayım diyorum yardımcı 2 kişi olacak biri mutfağa girecek.

Çünkü mutfak 6 saatini alıyormuş öyle demişler. Diğeri cam kapı toz silme süpürme yapacak öyle geliyorlarmış zaten.

Cam kapı silmeden dip köşe temizlik olmaz ki hem profesyonel insanlar için basit oluyor. Annemi de çağırıcam temizlik günü ki göz kulak olalım🤭 Sağlıkla alın yavrunuzu kucağınıza.
evet mutfak ta ayrıntılı temizlenecekse ya 2 kişi ya da 2 gün üst üste kadın alınmalı yoksa asla yetişmez her yer yalap şap olur.mutfak çok el oyalıyor ben sadece mutfağa bir gün alıyorum büyük temizliklerde

Iyi geceleer:)
Kızlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var .
35 haftalık hamileyim önümüzdeki 2 hafta da çok ciddi 3 sınava gireceğim . Günde 10 saatten fazla ders calisiyorum . Yemek disinda elimi bir seye surmuyorum esim de aynı şekilde. Ev öğrenci evine döndü haliyle zaten çok temiz olmayan evim iyice battı.
Sınavımdan sonra eve temizlik için yardımcı almak istiyorum. Hali ve duvar sildirmeyeceğim . Camlarim cok degil zaten ve sadece kolunun uzandigi yerleri silmesini rica edecegim allah korusun duserse hayatim boyunca vicdan yaparim .
Bende diyorum ki mutfak dolaplarını indirsin buzdolabını tek tek çıkarıp temizlesin . Evine daha önce temizlik için birilerini alanlar dolap içine girmediğini söylediler . Baştan anlaşırken dolap içleri dersen gelmezler gelseler de çok para isterler dediler.
Daha önce annem de bende yardımcı aldık eve hic dolap iclerine girmemistik . Evine yardimci alip dolap iclerine girdiren var mi ?

siz gelecek olan kadina gunluk is yapmasi icin para vereceksiniz. misal 6 saat icin..bu 6 saatte ne yaptiracaginiz size kalmis. misal dolap ici temizlenecekse 2 saat sürer. o halde baska islerden feragat etmeniz gerekir. bence siz bir kadin ile 2 gunlugune anlasin. istediginiz herseyi soyleyin. 2 gun ust uste gelsin evinizi kirklasin. hepsinin bir gunde olmasi sizi de yorar, dogumunuzu etkileyebilir.

Temizliğe gidiyorum.Burda 200 tl bile vermekmistemiyorlar.100 tl ye gidip sadece cam banyo mutfak diyip saat 4 e kadar aç kaldıgım evler de oldu.Hamilesiniz umarım gnlünüe göre bulursunuz.Bence şirketen ayarlayın taleplerinizi belirtin birkaç kişi yolluyorlar.Şirkette de çalıştım ya da saatlik çalışan insanlar var sa

Iyi geceleer:)
Kızlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var .
35 haftalık hamileyim önümüzdeki 2 hafta da çok ciddi 3 sınava gireceğim . Günde 10 saatten fazla ders calisiyorum . Yemek disinda elimi bir seye surmuyorum esim de aynı şekilde. Ev öğrenci evine döndü haliyle zaten çok temiz olmayan evim iyice battı.
Sınavımdan sonra eve temizlik için yardımcı almak istiyorum. Hali ve duvar sildirmeyeceğim . Camlarim cok degil zaten ve sadece kolunun uzandigi yerleri silmesini rica edecegim allah korusun duserse hayatim boyunca vicdan yaparim .
Bende diyorum ki mutfak dolaplarını indirsin buzdolabını tek tek çıkarıp temizlesin . Evine daha önce temizlik için birilerini alanlar dolap içine girmediğini söylediler . Baştan anlaşırken dolap içleri dersen gelmezler gelseler de çok para isterler dediler.
Daha önce annem de bende yardımcı aldık eve hic dolap iclerine girmemistik . Evine yardimci alip dolap iclerine girdiren var mi ?
Var canım nedrn girmesin ki ama tek başına çok oylar onu e senin de halin malum. Yanına yardıma annen falan gelir mi en azından biri indirir siler diğeri arkasından yerleştieir.

Temizliğe gidiyorum.Burda 200 tl bile vermekmistemiyorlar.100 tl ye gidip sadece cam banyo mutfak diyip saat 4 e kadar aç kaldıgım evler de oldu.Hamilesiniz umarım gnlünüe göre bulursunuz.Bence şirketen ayarlayın taleplerinizi belirtin birkaç kişi yolluyorlar.Şirkette de çalıştım ya da saatlik çalışan insanlar var sa
Nasıl yani vermek istemiyorlar .180 -200 fiks ücret zaten.Ki bunun icinde detay yok.Mutfak dolabı ,banyo dolabi silme gbi şeyleri yapmazlar.En azından bana öle demişlerdi.Benim evim 3+1 3de balkon var sanırım duyunca korkuyorlardı. Hoş ben hep tozu,kapıları,avizeleri ,dolap iclerini kendim yaparım gelene bırakmazdım.Onlar da çok yoruluyorlar.Uzuldum sizin adınıza.Hangi sehirdesiniz?

Ankarada yaşıyorsanız görüşebiliriz. Allahın izniyle hakkınız almanız gereken neyse onu alırsınız benim evimde

yardımcım normalde her hafta gelir planlar yapar

lakin pandemide gelmedi

geçen hafta geldi

aradan 5 ay geçmiş camlar vs dokunulmamış

tüm evi sildi süpürdü

dolapları da indirdi

akşam 18.30 da da gitti

arada kek yedik, çay kahve içtik, öğlen yemek yiyip yine atıştırdık

200 alıyorum bu sene tam gün dedi verdim 250 gitti

evim 3+1 ama evimde halı yok, büfe biblo vs yok

kütüphanedeki kitapları indirmedi, bir de hiç kullanılmayan bir bardak dolabı var onları indirmedi

bu hafta memleketine gitti

haftaya gelecek olağan günlük temizliğine devam edecek

evet virüs var korkuyoruz vs ama alışmayınca da cidden işler yürümüyor ev hiç temiz olamıyor

sağlıkla kucağınıza alın sınavda da başarılar

Pandemide hele de hamileyken temizlikçi almak risk değil mi?Eşimle kızım izin vermedi kendileri yardım etti ben de vileda tuttum.Tabiki dip köşe olmadı,alsam mı diyorum biz yaparız diyorlar ama hepsi yetişmiyor malesef?

Sen zaten yapamazsın yapma yanı ben 31 haftalıkken yaptım gece dogum yaptım. Benım arkadasım yapıyor bana 100 lıraya yapmıstı beraber yapmıstık daha dogrusu. Ama baska evlere dıp kose gıdınce cam kapı dolap ıc dıs balkon banyo falan fılan 250 ye yapıyor okadar ıs ıcınde ıyı bence bıde ıkı gun gıdıyor tek gunde yetıstıremıyor

Mutfak dolaplarını ve vestiyere al attı benimkiler,ama koltuk halı duvar sildirmedim bende, mutfak dolapları şart bence, baştan konuşur, anlaşırsınız, gerekirse 2 gün geldiler, ama mutfağıma ellenmedik yer de bıraktırmadım.

Back
X