Dip köşe temizlik nedir nasil yapilir ?

Iyi geceleer:)
Kızlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var .
35 haftalık hamileyim önümüzdeki 2 hafta da çok ciddi 3 sınava gireceğim . Günde 10 saatten fazla ders calisiyorum . Yemek disinda elimi bir seye surmuyorum esim de aynı şekilde. Ev öğrenci evine döndü haliyle zaten çok temiz olmayan evim iyice battı.
Sınavımdan sonra eve temizlik için yardımcı almak istiyorum. Hali ve duvar sildirmeyeceğim . Camlarim cok degil zaten ve sadece kolunun uzandigi yerleri silmesini rica edecegim allah korusun duserse hayatim boyunca vicdan yaparim .
Bende diyorum ki mutfak dolaplarını indirsin buzdolabını tek tek çıkarıp temizlesin . Evine daha önce temizlik için birilerini alanlar dolap içine girmediğini söylediler . Baştan anlaşırken dolap içleri dersen gelmezler gelseler de çok para isterler dediler.
Daha önce annem de bende yardımcı aldık eve hic dolap iclerine girmemistik . Evine yardimci alip dolap iclerine girdiren var mi ?
Kapı kollarını söküp çamaşır suyunda bekleten kezzapla bizi bir kaç kez zehirleyen bir anam var dip köşe lafını duyunca deliriyorum ya kusura bakmayın pasaklı biri değilim ama sevmiyom temizlik filan :KK43:

Kapı kollarını söküp çamaşır suyunda bekleten kezzapla bizi bir kaç kez zehirleyen bir anam var dip köşe lafını duyunca deliriyorum ya kusura bakmayın pasaklı biri değilim ama sevmiyom temizlik filan :KK43:
Amaniiin:)) yok yok benimki o kadar değil:)) bebek temiz eve gelsin istiyorum tek isteğim bu :D

Nasıl yani vermek istemiyorlar .180 -200 fiks ücret zaten.Ki bunun icinde detay yok.Mutfak dolabı ,banyo dolabi silme gbi şeyleri yapmazlar.En azından bana öle demişlerdi.Benim evim 3+1 3de balkon var sanırım duyunca korkuyorlardı. Hoş ben hep tozu,kapıları,avizeleri ,dolap iclerini kendim yaparım gelene bırakmazdım.Onlar da çok yoruluyorlar.Uzuldum sizin adınıza.Hangi sehirdesiniz?
Haatay her iş yapılır sadece mutfak dolabı içine girmeyiz.Artı koltuk halı ne varsa sildiriyorlar.Heğsi değil ama aç kaldıgım yarım gün diye kandırıp akşama kadar tutup bir lokma vermeyen ev sahipleri de oldı

35 haftalık hamileyim önümüzdeki 2 hafta da çok ciddi 3 sınava gireceğim . Günde 10 saatten fazla ders calisiyorum . Yemek disinda elimi bir seye surmuyorum esim de aynı şekilde. Ev öğrenci evine döndü haliyle zaten çok temiz olmayan evim iyice battı.
Sınavımdan sonra eve temizlik için yardımcı almak istiyorum. Hali ve duvar sildirmeyeceğim . Camlarim cok degil zaten ve sadece kolunun uzandigi yerleri silmesini rica edecegim allah korusun duserse hayatim boyunca vicdan yaparim .
Bende diyorum ki mutfak dolaplarını indirsin buzdolabını tek tek çıkarıp temizlesin . Evine daha önce temizlik için birilerini alanlar dolap içine girmediğini söylediler . Baştan anlaşırken dolap içleri dersen gelmezler gelseler de çok para isterler dediler.
Daha önce annem de bende yardımcı aldık eve hic dolap iclerine girmemistik . Evine yardimci alip dolap iclerine girdiren var mi ?
Koltuk silme kapilar camlar fayanslar aynalar toz alma islerini tulleri perdeleri cikartip takmasini temizlik icin gelen kisiye yaptirirsiniz mutfak dolaplarini temizlemezse bi akrabanizdan rica edersineniz iyi olur oturdugunuz yerden dolaplarinizin icinin toz alma isini yavas yavas hergun bi yeri seklinde yapabilirsiniz. Ben hamileyken hergun yavas yavas gucumun yettiklerini yaptim uzamam gereken agir kaldirmam gereken seyler icin yengem gorumcem esim hatta kucuk yigenimden yardim aldim.

Ay çok uzağım bu işlere.. ama madem mutfakta bunca şey istiyorsun, halılar camlar olmayacak. Bari gelen kadına de ki 'tum gün sadece mutfağı yap,ama köşe bucak yap. Dolaplar, raflar falan her şeyi elden gecir.
Böylece tertemiz bir mutfağın olur.
Diğer türlü yani mümkün mü günlük temizliğe gelen kadinin buzdolabınin,rafların içinin temizliğiyle ilgilenmesi? İnsan bayram temizliğinde bile onca hirpalamiyor kendini

Dip köşe temizlik hele de hamileyken nasıl yapılır bilmiyorum ama bence yalnız yapılmamalı 😅 bende şimdiden düşünüyorum ağır işleri son haftalarıma bırakamam diye ama siz 35. Haftaya gelmişsiniz dip köşe işine bundan sonra girmeyin bence. Biri yardımcı olsun veya temizlikçi tutun beraber halledin
ben 38+3 ken bir enerji fiskirmasi oldu o halimle evi gercekten dip kose temizledim 3 gunde sonraki gun kontrolum vardi doguruyosun suyun gelmis niye gelmiyosun dediler 😂😂 bebeyi pas pas yapacakken doguracakmisim nerdeyse
siz siz olun hamileyken temizlik falan yapmayin

Dip kose temizlik nasil yapilir? Once bi telefon ve gerekli numara bulunur,gelen gorevliye yapacagi isler soylenir ve arada kontrol edilir..35 haftalik hamile bi kadinin derdi temizlik olmamali..Cagirin yardimciyi bi gunde yapabilecegi kadarini yapsin ucret dshilinde.Kalan da kalsin bosverin sinava ve bebege odaklanin.

Canım bana gelen ablamız ve arkadaşları var.Dolap içi falan oldu mu detay temizlik diyor ona ayrı gidiyor.Genel temizlik dedin mi kapı cam cam yaparken perde de var banyo halı koltuk silme mutfak dolap kapakları oluyor detay dedin mi tüm dolap içleri yani gardrop vestiyer çekmece içleri mutfak solap içleri siliniyor yine evin silme süpürme işi oluyor.Istersen 2 temizlik icin 2 kişi geliyor 400 aliyor.yoksa 200 aliyor herbir gün için.Ev 90 metrekarde olsa 3 4 saatte genel temizlik zor biter.
Bana 15 te bir geldiği için camlar ayda1 silinir ondan cam yerine dolap içi yapar kendine göre düzen oturttu.Sabah 9 olmadan gelir kahvalti yapariz 2 gibi yemek yer 7 gibi gider.
Ama sinav dönemi ve bu gebe halimizle birşey yapma ne olursun.

Haatay her iş yapılır sadece mutfak dolabı içine girmeyiz.Artı koltuk halı ne varsa sildiriyorlar.Heğsi değil ama aç kaldıgım yarım gün diye kandırıp akşama kadar tutup bir lokma vermeyen ev sahipleri de oldı
Kuzum söylesene. Onlar akıl etmiyorsa sen hatırlat.Ne vicdansızlar var ya.
Bilmiyorlarsa usül öğrensinler. Bana temizlik için gelen hanıma kahvaltısını hazırlarım. Arada kahve içeriz. Öğle yemeğini yer: Çay hep var zaten canı isterse alır içer.

Canım bana gelen ablamız ve arkadaşları var.Dolap içi falan oldu mu detay temizlik diyor ona ayrı gidiyor.Genel temizlik dedin mi kapı cam cam yaparken perde de var banyo halı koltuk silme mutfak dolap kapakları oluyor detay dedin mi tüm dolap içleri yani gardrop vestiyer çekmece içleri mutfak solap içleri siliniyor yine evin silme süpürme işi oluyor.Istersen 2 temizlik icin 2 kişi geliyor 400 aliyor.yoksa 200 aliyor herbir gün için.Ev 90 metrekarde olsa 3 4 saatte genel temizlik zor biter.
Bana 15 te bir geldiği için camlar ayda1 silinir ondan cam yerine dolap içi yapar kendine göre düzen oturttu.Sabah 9 olmadan gelir kahvalti yapariz 2 gibi yemek yer 7 gibi gider.
Ama sinav dönemi ve bu gebe halimizle birşey yapma ne olursun.

Ayy keşke ankarada olsalar da bana da gelseler ne kadar güzel oluur:(

Vicdansız insanlar ya evine gelen bir misafir o nasıl ikram yapmadan durursun . Yazıklar olsun . Rabbim sorar işte öteki tarafta . Keşke siz hatırlarsanız öyle bir durumda.

Girmiyolar dolap içine

Back
X