- Konu Sahibi ruhsuzmelek09
Ben de vermedim böyle bir para yaa.lafi bile gecmedi hic ilk kez duyuyorum.neyin nesiymis bu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de oyun arıyorsun sanki kendineDiplomaya hemen ihtiyacın varsa bilemem yoksa alma zaman geçsin öyle alırsın bir arkadaş yazmış bu sayede bedava almış.
4 yıl okudun onu alabilmek için ne parası? okulun cebine attığı para o. ben vermeden aldım. illa da alacaklarsa makbuz kesecekler onu da kesmezler çünkü kayıt dışı götürüyorlar. git oraya, milli eğitime çıkmakla tehdit et gerekirse git şikayet de et. kimse devletin arkasından iş çeviremez.
Ben de vermedim böyle bir para yaa.lafi bile gecmedi hic ilk kez duyuyorum.neyin nesiymis bu?
7 tl diye biliyorum. eğer 50 ise haksızlık var.
alma sende diplomanı, çıkış belgesi verecekler sana zaten. o seni heryerde idare eder.
bende almadım daha diplomamı, parasından değil de, uzakta benim okulum (12 saat kadar)
bir ara gidip oraları yeniden görmek ve diplomamı almak istiyorum ama bakalım.. öle diye diye 5 sene geçti bile![]()
Kızlar merhaba lise'den mezun oldum bu yıl daha diplomamı almaya gitmedim çalıştığım için şu sıralar izin alıp gideceğim.
Belirli bir miktar karşılığında veriliyor sanırım. Ama bu parayı hakettiklerini düşünmüyorum ve vermek istemiyorum ne yapa bilirim ?
Çıkış belgesi filan vermedikiler ki:26:
Çıkış belgesi filan vermedikiler ki:26:
daha yeni mezunsun. diplomaları hemen hazırlayamazlar o yüzden çıkış belgesi veriyorlar diye biliyorum ama sizin okul hemen verecek mi diplomayı?
​Geçici mezuniyet belgesi derler eğer herhangi bir acilliği varsa,diplomayı alıncaya kadar onu verirler.
bizim diplomanin arkasinda bedeli yaziyordu. 7,5 tl gibi bi seydi. 25 lira odemistik. kim bilir kimin cebine girdi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.