dipteyim en dipte

şimdi de yazacakmi bna tekrar diye beklenti içine girdim sürekli face e girip duruyorum

artık kötü düunmiycem ams çocuk faceden görüp de yazmadigi için çok degersiz hissettim kendimi
Ya böyle bir şey için neden kendinizi üzüyorsunuz bu kadar? Boşverin bekleyin hem biraz sonra cevap verir belki.Vermezse de vermesin yani kendi değerinizi niye boş bir mesajla ölçüyorsunuz ki ?

Ya böyle bir şey için neden kendinizi üzüyorsunuz bu kadar? Boşverin bekleyin hem biraz sonra cevap verir belki.Vermezse de vermesin yani kendi değerinizi niye boş bir mesajla ölçüyorsunuz ki ?
bu çocuktan hoşlaniyordum da merhaba nasilsin bayramin kutlu olsun yazdim ama cvp yok

dibe vurmadan yüzeye çıkamazsın

diye bir laf var. bence doğru

dipte olmak yakında yüzeye çıkacağının da işareti..

bu çocuktan hoşlaniyordum da merhaba nasilsin bayramin kutlu olsun yazdim ama cvp yok
Ben hoslandığım çocuk için neler neler yaptım dönüp de bir doğum günü mesajı bile atmadı ben ne yapayım? Geçmiş olsun diye mesaj attım defalarca gördüğü halde hiç birine cevap vermedi.Umrumda mı artık? Hayır. Çok bile düşünmüşüm üzerinde.

ama artik kimsenin beni sevmeyeceğini düşünuyorum yalniz olmak istemiyorum bir ömür

ama artik kimsenin beni sevmeyeceğini düşünuyorum yalniz olmak istemiyorum bir ömür

sanirim çocugun sevgilisi var o yüzden yazmadi

Hele bir dur kizim, bugun tatil belki bebe gezmeye gitmistir, musait degildir, eve gelince yazar. Alti ustu kitap istemissin, sevgilisi olsa da , alti ustu bir kitap bu nikah yapalaim yazmamissin ki, gayet zararsiz yazmissin :)

Hele bir dur kizim, bugun tatil belki bebe gezmeye gitmistir, musait degildir, eve gelince yazar. Alti ustu kitap istemissin, sevgilisi olsa da , alti ustu bir kitap bu nikah yapalaim yazmamissin ki, gayet zararsiz yazmissin :)
ama ben önce merhaba nasilsin bayramin kutlu olsun yazdim kitap konusuna sonra gircektim .belki de ondan hoslandigimi anlamistir

ama ben önce merhaba nasilsin bayramin kutlu olsun yazdim kitap konusuna sonra gircektim .belki de ondan hoslandigimi anlamistir

O zaman hemen simdi kitap mevzunu da yaz derim muhabbet acilsin. :) Yani bu cumlede muhabbet acacak/surdurecek/cevap verecek bir sey yok kuzum.

artık kötü düunmiycem ams çocuk faceden görüp de yazmadigi için çok degersiz hissettim kendimi
elalemin çocuğunun mesajına cevap vermemesi sana kendini neden değersiz hissettiriyor ki? vermezse vermesin ala ala, ben de bir daha yazmam kitabı da onun olsun derim. kimseye bu kadar anlam yükleme. yalnız mı kalıyorsun, bırak kal. ben de üniversite hayatımda çoğunlukla yalnızdım. ama kendi kendime yetiyordum. zamanımın çoğunu kütüphanede geçirirdim. o zaman orda elime geçen kitaplar bilgiler şimdi bana genel kültür olarak geri döndü. etrafında konuşmaya değecek insan yoksa vaktini hiç ahlanıp vahlanmakla harcama. önce kendinin en yakın arkadaşı ol. gerisi gelir..

ama nasilsin yazdim o da cevap verip benim bayramimi kutlayabilirdi

Ahhhh sekerim, dedim ya musait degildir, isi vardir ya da dedigin gibi ilgilenmiyordur vs vs vs vs....yani burdaki ya da lar uzar gider. Ya da beklemiyordur yazmani, senin ilgilendigini anlayinca poposu kalkmistir vs her sey olabilir. O yuzden niye yazdigini, ne istedigini yaz ki, sadece konusmaya calistigini dusunup kendini bir halt sanmasin. Yani ben sadece kitabi istiyorum havasi yaratmalisin , anladin mi sekerim? En kotu durumda kitabi alirsin, ki, zaten senin sinavin yok muydu , herif yerine kitabin pesine dusmen daha akillica olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…