- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 338
- 148
- Konu Sahibi vallahoyle
-
sanırım sen bu çocuktan hoşlanıyorsun? yoksa bu kadar sorun yapmazdın cevap vermemesini.çocuk yazar mi diye beklenti içine girdim iki saat önce gördu ama yazmadi
Kiz o cocuk gaydir.
Turkiye sartlarinda bi kiz mesaj atacak da erkek cevap vermeyecek?
Ma niye vurisan?Ahahahhahahha
Aseksuel/gay olma olasiligi her zamn var tabi de, universiteye giden bir genc kiza boyle seyler soylemesek
ama simdi nasilsin soruma cevap yazmadiki kitap konusunu da açsammiAhhhh sekerim, dedim ya musait degildir, isi vardir ya da dedigin gibi ilgilenmiyordur vs vs vs vs....yani burdaki ya da lar uzar gider. Ya da beklemiyordur yazmani, senin ilgilendigini anlayinca poposu kalkmistir vs her sey olabilir. O yuzden niye yazdigini, ne istedigini yaz ki, sadece konusmaya calistigini dusunup kendini bir halt sanmasin. Yani ben sadece kitabi istiyorum havasi yaratmalisin , anladin mi sekerim? En kotu durumda kitabi alirsin, ki, zaten senin sinavin yok muydu , herif yerine kitabin pesine dusmen daha akillica olur :)
ikitap konusu da acsammielalemin çocuğunun mesajına cevap vermemesi sana kendini neden değersiz hissettiriyor ki? vermezse vermesin ala ala, ben de bir daha yazmam kitabı da onun olsun derim. kimseye bu kadar anlam yükleme. yalnız mı kalıyorsun, bırak kal. ben de üniversite hayatımda çoğunlukla yalnızdım. ama kendi kendime yetiyordum. zamanımın çoğunu kütüphanede geçirirdim. o zaman orda elime geçen kitaplar bilgiler şimdi bana genel kültür olarak geri döndü. etrafında konuşmaya değecek insan yoksa vaktini hiç ahlanıp vahlanmakla harcama. önce kendinin en yakın arkadaşı ol. gerisi gelir..
yani oğlan hani beklemiyodur yazmami ama insan gibi cevap verip konusmsk varken niye poposu havaya kalkiyorAhhhh sekerim, dedim ya musait degildir, isi vardir ya da dedigin gibi ilgilenmiyordur vs vs vs vs....yani burdaki ya da lar uzar gider. Ya da beklemiyordur yazmani, senin ilgilendigini anlayinca poposu kalkmistir vs her sey olabilir. O yuzden niye yazdigini, ne istedigini yaz ki, sadece konusmaya calistigini dusunup kendini bir halt sanmasin. Yani ben sadece kitabi istiyorum havasi yaratmalisin , anladin mi sekerim? En kotu durumda kitabi alirsin, ki, zaten senin sinavin yok muydu , herif yerine kitabin pesine dusmen daha akillica olur :)
offf hala yazmadiBiraz egolanmaya ne dersin ?
Çevreni bu durumu yansıtmak yerine, sürekli ilgi gören , seninle iletişime geçmek için can insanların olduğunu düşünerek biraz kendini kandır..
Yani özetle, kendi kendini havaya sok..
Bak o zaman çevrene ve kendine karşı olumsuz düşüncülerden kurtarıp , yeni arkadaşlara merhaba dersin..
yani oğlan hani beklemiyodur yazmami ama insan gibi cevap verip konusmsk varken niye poposu havaya kalkiyor
tamam da imdi o soruya cevap vermedi ya nasil yaziyim ben tekrar grüp de yazmamişin diyimmiYani sekerim, en ortalama adamin bile ilgi gostereni olunca ister istemez egosu sisiyor. Pesinden kostuklari kiz bile olsa, kiz yuz verince havaya giriyorlar.
Neyse konumuza donelim, bence sen hoslandigini caktirma.Sadece selam yazarsan sagir sultan bile anlar, kitabi soruyormus gibi yap derim, bak ne guzel bahanen de var
kızlar öyle kötüyümki hiç bir işim rast gitmiyor çoğu arkadaşliğim bi sekilde bitiyor.bugun üst sıniftaki bi çocukla konusmustuk bana bi kitap verecekti.faceten hem bayramini kutladim hem de kitabi ne zamn verebilirsin diye yazdim ama gördüğü halde yazmadi.şu üç dört yildir öyle kötüki durumum sanki çevremdeki tüm insanlar benden kaçiyor okuldaki kisilerle bile konuşmaya çalisiyorum bazen ama benim çabamla kaliyor.sanki kimse benimle konuşmak istemiyor.inanin şaşiriyorum artik
konusmak istemiyo gibisende sorun yok, sadece senin için doğru olan insanlarla iletişim kurmayı denemelisin, herkes seni anlayamaz, dinleyemez, mış gibi yapmakta istemez, artık insanlar cidden ciddi ciddi benciller...
faceden yazmayan şahısta pc başında o an olmayabilir, kötü düşünme hemen.
kizlar ben merhaba nasilsin bayramin kutlu olsun yazmistim ama o sadece merhaba sana da iyi bayramlar yaxmis ama gulucuk bile yazmamis
yazdim canim zaten ama yarim saat oldu hala cevap vermediAyyyyyy kzuum, amma senaryo yazdin. Iyi bayramlara verilecek cevap zaten iyi bayramlardir cocuk ne yazsin :)
Madem cevap yazdi, simdi sen de okula hangi gun gelcekmis, kitabi ne zaman alcaksin onu sor bir. Yoksa sadece bayramini kutlamak icin yazmissin gibi garip bir durum olacak.
o da bna uzun uzun yazsa nolur kiAyyyyyy kzuum, amma senaryo yazdin. Iyi bayramlara verilecek cevap zaten iyi bayramlardir cocuk ne yazsin :)
Madem cevap yazdi, simdi sen de okula hangi gun gelcekmis, kitabi ne zaman alcaksin onu sor bir. Yoksa sadece bayramini kutlamak icin yazmissin gibi garip bir durum olacak.
yazdim canim zaten ama yarim saat oldu hala cevap vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?