dipteyim en dipte

Biraz egolanmaya ne dersin ?
Çevreni bu durumu yansıtmak yerine, sürekli ilgi gören , seninle iletişime geçmek için can insanların olduğunu düşünerek biraz kendini kandır..
Yani özetle, kendi kendini havaya sok..

Bak o zaman çevrene ve kendine karşı olumsuz düşüncülerden kurtarıp , yeni arkadaşlara merhaba dersin..

ama simdi nasilsin soruma cevap yazmadiki kitap konusunu da açsammi

k
ikitap konusu da acsammi

yani oğlan hani beklemiyodur yazmami ama insan gibi cevap verip konusmsk varken niye poposu havaya kalkiyor

offf hala yazmadi

yani oğlan hani beklemiyodur yazmami ama insan gibi cevap verip konusmsk varken niye poposu havaya kalkiyor

Yani sekerim, en ortalama adamin bile ilgi gostereni olunca ister istemez egosu sisiyor. Pesinden kostuklari kiz bile olsa, kiz yuz verince havaya giriyorlar.

Neyse konumuza donelim, bence sen hoslandigini caktirma. Sadece selam yazarsan sagir sultan bile anlar, kitabi soruyormus gibi yap derim, bak ne guzel bahanen de var

tamam da imdi o soruya cevap vermedi ya nasil yaziyim ben tekrar grüp de yazmamişin diyimmi

kizlar ben merhaba nasilsin bayramin kutlu olsun yazmistim ama o sadece merhaba sana da iyi bayramlar yaxmis ama gulucuk bile yazmamis

ya kizlar çocuk konusmayi kisa kesmek istiyor uzatmiycam

sende sorun yok, sadece senin için doğru olan insanlarla iletişim kurmayı denemelisin, herkes seni anlayamaz, dinleyemez, mış gibi yapmakta istemez, artık insanlar cidden ciddi ciddi benciller...

faceden yazmayan şahısta pc başında o an olmayabilir, kötü düşünme hemen.

konusmak istemiyo gibi

kizlar ben merhaba nasilsin bayramin kutlu olsun yazmistim ama o sadece merhaba sana da iyi bayramlar yaxmis ama gulucuk bile yazmamis

Ayyyyyy kzuum, amma senaryo yazdin. Iyi bayramlara verilecek cevap zaten iyi bayramlardir cocuk ne yazsin :)

Madem cevap yazdi, simdi sen de okula hangi gun gelcekmis, kitabi ne zaman alcaksin onu sor bir. Yoksa sadece bayramini kutlamak icin yazmissin gibi garip bir durum olacak.

yazdim canim zaten ama yarim saat oldu hala cevap vermedi

o da bna uzun uzun yazsa nolur ki

yazdim canim zaten ama yarim saat oldu hala cevap vermedi

O zaman yustune duseni yapmissin, cevap verince ne dedigine bakarsin :) Takma kafani bu konuya, sinavina calismaya git artik aaaaaa

Kitabi alinca gorusceksiniz zaten, o zaman konusursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…