Kimse anlamıyor beni. En yakınlarim bile.. doğum yaptım bi sürü sorun bebeğim kv min bi kap yemek yapmaması sözleri ile beni delirtmesi sonucu mama yiyordu kendimi parçaladim resmen ne yaptım ettim mamayı kestim.. 5 ay boyunca sadece anne sütü verdim.. o olmayan gelmeyen sütü getirttim.. çok şükür. . vs derken ise başladım. İş yerinde de farklı sorunlar oldu. İki personel var benden başka sürekli beni disladilar. Oturup konuşunca kabul etmediler inkar ettiler. Selam dahi vermiyorlardi aynı odada. Şimdi Günaydın diyorlar ama zoraki. Bir erkek bir bayan. Çok yoruldum. Eşim sürekli il dışına gidiyor işi gereği bebeğime işten gelince tek başıma bakıyorum. Şimdi de hasta oldum çok fenayim çocuğa geçecek diye ödüm kopuyor. Ne yapicam bilmiyorum. İş yerindeki arkadasa hastayım dedim bende hastayım ne yapayım benim hanimda hasta 2 cocuga bakiyor sen normal değilsin dedi . Yardımcı olan sesimi duyan bi Allahın kulu yok.. çok yoruldum.. hep tek başıma olmaktan. . Tüm sorunlarla tek başıma ilgilenmekten.