Direksiyon sinavi

Insallah ..tabiki yazalım sevinirim
Arac var ama otomatik oda ayrı bi konu ben Manuel ehliyete girdim
Bende manuel yazıldım otomatik için ayrı para istendi çok geldi bizimkiler demişti belki vites atmayı seversin yanımda oturan kuruldaki kadın kızım sınavda söylemedim ama çok sert hızlı atıyosun çekiyosun böyle yapa yapa bozarsın demişti

Benimki covide denk geldi oyle girmişler
Sert olması debriyaj tam basmamaktan olabilir
Bastan bende öyleydim ama simdi iyiyim
Ne güzel kurullar rastliyor size maşallah bizimkiler selam vermiyor

Benimki covide denk geldi oyle girmişler
Sert olması debriyaj tam basmamaktan olabilir
Bastan bende öyleydim ama simdi iyiyim
Ne güzel kurullar rastliyor size maşallah bizimkiler selam vermiyor
Evet gerçekten maşallah diyeyim benimkilerden daha daha rahatı iyisi sizi bulsun inşallah Sert dediği çok sıkıp kendim fazla hızlı attırıyorum valla vitesi mitesi sevemedim

Problemin hep ayni yerde cikiyorsa ozaman pratik yapmalisin daha cok. Demek sanssizligina da denk gelmemis ve cidden park sorunlarin varmis.

Ehliyet pahali is zaten. Ve iyi ögrenmen cok önemli.
Ben avrupada aldim ehliyetimi ve tek seferde kazandim sinavlari. Yalniz Kac yildir araba kullaniyorum arkamda baska bir arac olmasa yollar bombos olsa dahi sinyal veriyorum düsün :) dogruyu aliskanlik haline getirmelisin bunu da hocalarin görmeli bilmeli ve senden emin olmali.

ilac vs tavsiye etmem. odagin yerinde olmali.
yanindaki hocan da stres yaratiyorsa onu yok say sinav sürecinde ve enerjini bildiklerine yönlendir pür dikkat.
heyecanlanman da normal. kabul et ama kaptirma kendini :) basarilar dilerim

Haklisiniz demekki tam öğrenmedim diye düşündüm
Ancak verilen hak bitiyor sikinti o
Hocalar yani kursun hocaları bu sefer emindi benden derslerde hatasiz yaptim
Heyecanlanmak normal ama sinavi kaybettiriyor iste

Iki farkli sekilde ogretilince sasirmis olman cok normal. Benim sansima komisyon uyeleri iyi cikti. Yoksa hoca mudahele etti diye birakabilirlerdi.

Kendilerine versen direksiyonu inan onlar da o duba arasina kolaylikla park edemezler ya işte...

Arkadaslarin da dedigi gibi ekstra bir 4 hak acilabiliyormus. Ben de gecemezsem ne olacak gitmem gerek diye sormustum. Kalan 3 hakkin otomatik olarak yanar ama geldiginde ekstra 4 hak acariz demislerdi.

Insallah bu hakkinda gecersin. Tavsiyem ozel ders alacaksan en son dersi sinavdan 1 gun once al. Ara verince sinav gunu panik oluyor insan.

Bir de awaken arkadasin dedigi gibi parkta hatan varsa sadece park calis. 1-2 dersi mesela parkur icin degil de sirf park icin kullan.

Ozel ders alacaksan da sinava girecegin arac ile ders aldigin arac kesinlikle ayni olsun.
Insallah guzel haberler verirsin buradan bize.

Eğer aracınız kurstaki araçlara benziyorsa sınav alanının park yerinde çalışabilirsiniz. Özel dersler çok pahalı maalesef. Kurul da şans işi. Ben ilk seferde geçmiştim kuruldakiler aşırı güler yüzlü insanlardı. Sohbet ede ede bitirmiştim sınavı. Umarım bidahaki sınavınızda size de iyi bir kurul denk gelir

Ehliyetiniz yok ve 10 senedir araba mı kullanıyorsunuz?

Merhaba bu ekstra 4 hak dediğiniz şey nasıl oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…