Direksiyon sinavi

Bunu ozel ders aldığım hoca öğretti
Ama kursun öğrettiği farklı o yüzden kafam karıştı zaten
Kursun öğrettiği sağ cama dubayi ortala tam sağ yap dönerken sol arkada direk gor tam sol duzle sanirim orda hata yaptım azcik kaldırıma değdi ben öyle komisyona rastlamadım gerginler benide geriyolar hocalar zaten ağzını acamiyor

Ö
Öncelikle başkalarının nw diyeceğini bi kenara bırak. Yapabileceğine inan. Sinav aninda bir sonraki hamleyi icinden tekrar et. Kendine sürekli cok iyi gidiyorum diye gaz ver :) sinavdan once melisa cayi icebilirsin rahatlatir

İlk anda millet ne der bayagi takıyorsun
Cok umitliydim bu kez hoca bile inanmadı kaldığıma
Ama bi anlık panikmi heyecanmi neyse unutturdu herseyi
D ile başlayan ilac aldim titremeyi önledi ama kafa gitti

Blok ders alıyorum 240 TL
3 kere harc
Toplamda on bini geçecek galiba
Ben bir daha büyük konuşmak istemiyorum ama yazılamam yani yazılırsam israf etmiş olurum resmen. Direk işe gireceğim. Olmuyorsa bazı şeyler olmuyordur napalım ama heves etmiştim Kullanan kadınları görünce içim gidiyor.

Bende tam aynisini dedim ama hoca kendine haksızlık etme dedi yüzdün kuyruğuna geldin bunca emek bosami gitsin
Ise girsen bide izin durumu var ondanda cok çektim

Bende tam aynisini dedim ama hoca kendine haksızlık etme dedi yüzdün kuyruğuna geldin bunca emek bosami gitsin
Ise girsen bide izin durumu var ondanda cok çektim
Valla bu son sınav işte onada girip çıkayım olmazsa içimde yansa bitti. Bide her kaldığımda yine girerim rahatlığı vardı şimdi o da yok. Siz neden kaldınız 3 kez ?

Valla bu son sınav işte onada girip çıkayım olmazsa içimde yansa bitti. Bide her kaldığımda yine girerim rahatlığı vardı şimdi o da yok. Siz neden kaldınız 3 kez ?

Deneyin derim
Sormayın 3de parkta kaldim
İlkinde hic ders almadan girdim apar topar kalacağımı biliyodum zaten
2de kursun öğrettiğiyle özel hocanın hamlesi farklıydı karıştı gitti dubaya çarptım
3de yerime başkası girmişti biraz kalabalıktı gittim kaldırıma dedim
Hep ilk park maalesef

Bende 3 de aldim ehliyeti pekde oyle senin dedigin gibi salak deildim ama isde olmadi ozamn nasipmis anca

Siz yine yolun sonuna gitmişsiniz trafiği bitirmişsiniz. Ben ilk sınavda heyecandan çıkamadm yola indim arabadan 2. sınavda yolu şaşırdım erken sinyal verdim 3. sınavda trafik bitti park alanına gitceğim zaman malesef tekerlek boşluğa değdi bitmesine dakikalar kala kaldım malesef tabi ufak tefek şeyler vardı ama sağolsunlar göz ardı ettiler. Bu son sınav bilmem ne olucak

Gene sansliymisdiniz komisyon iyimis
Benimkiler hep gergindi
O heyecan yokmu mahvediyor insani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…