- 25 Mayıs 2020
- 1.004
- 1.722
- 83
- 30
- Konu Sahibi 1ciftyesilgozz
-
Çok geçmiş olsun. Aklım sende kalmıştı ses Seda yoktu ne zamandır senden.. allah bir daha tekrarını yaşatmasınÇok sağolun bu şekilde beklemek çok kötü.heran birşey olacakmis gibi his veriyor.bekliyorum bakalım herşeyin hayırlısı...
Offf kuzum cok haklisin bende ayni seyleri hissettim. Benimde İlk gebeligimdi cok yipratti benide tedavi sureci cok uzun ama sukurki igne ile kurtulabiliyoruz. Allahim beterinden korusun insallahMerhaba kızlar benim de an itibariyle sol tüpümde 1,5 dış gebelik odağı saptadı doktor. Bu hastanede iğne tedavisi yapmadıkları İçin 6 dan sonra acilden üni hastanesine gideceğim.. hiç bir ağrım yok doktor şuan çok küçük olduğu İçin yüksek ihtimalle iğneyle kurtulursun diyor . Hakkımızda hayırlısı olsun. İlk gebeliğim olacaktı eğer olsaydı. Kalbim bi miktar kırık ve bundan sonrası İçin oldukça endişeli.
Bugunlerde gecicek Allah'ın izniyle canim. Zamanla herseyi yoluna girer insallahİyi olmaya çalışıyorum işte bugün dikişlerim alındı bi sıkıntı yok çok şükür zamanla daha iyi olacağım inşallah
Rabbim neylerse güzel eyler isyan etmiyorum bu da bizim sınavımız. Beklettikçe güzelleştiriyor olacağına inanıyorum.. iletişimde kalalım mı bir gün o güzel haberi birbirimizle paylaşmak isterimOfff kuzum cok haklisin bende ayni seyleri hissettim. Benimde İlk gebeligimdi cok yipratti benide tedavi sureci cok uzun ama sukurki igne ile kurtulabiliyoruz. Allahim beterinden korusun insallahcok geçmiş olsun zamani geldiğinde Rabb'im saglikli gebelik nasip etsin hepimize
Tabiki canim cok isterimRabbim neylerse güzel eyler isyan etmiyorum bu da bizim sınavımız. Beklettikçe güzelleştiriyor olacağına inanıyorum.. iletişimde kalalım mı bir gün o güzel haberi birbirimizle paylaşmak isterim
Sağol canım valla öyle oluyor önce can sonra canan.saatim saatimi tutmuyor bazen hafif bazense çok şiddetli ağrım oluyor.dayanilacak gibi değil Allah kimseye yaşatmasın..1ciftyesilgozz Bulamadimisim çok geçmiş olsun kızlar ya
Bulamadimisim inşalah iğne ile hallolur. Bu süreç çok can sıkılı, geçmeyecekmiş gibi gelir ama inanın geçiyor. Kendimden biliyorum.. Sabırlı olun, her şeyde vardır bir hayır. Siz sağlıklı olun gebelik illaki olur. Öncelik sizsiniz.
Canım nasılsın hayırlı haberler ver bizeSağol canım valla öyle oluyor önce can sonra canan.saatim saatimi tutmuyor bazen hafif bazense çok şiddetli ağrım oluyor.dayanilacak gibi değil Allah kimseye yaşatmasın..
Kızlar ben hala hastanedeyim kontroller altında ilerliyor çok sıkıldım ağrılarım dindi ama hala betamda çok bir düşüş yok.ultrasonla baktıklarında iki sefer görmüşlerdi 6mm sonra 4mm şuan göremediler.yarin son kontrollerim olucak eğer düşme olmazsa betamda az bir düşüş olursa Çarşamba günü ameliyata girecegim....Canım nasılsın hayırlı haberler ver bize
Merhaba çok geçmiş olsun öncelikle hepinize. Yaşadığınız durumu farklı bir öyküyle yaşamış biri olarak sağlığınızı merak ettim. Umarım iyisinizdir.Kızlar ben hala hastanedeyim kontroller altında ilerliyor çok sıkıldım ağrılarım dindi ama hala betamda çok bir düşüş yok.ultrasonla baktıklarında iki sefer görmüşlerdi 6mm sonra 4mm şuan göremediler.yarin son kontrollerim olucak eğer düşme olmazsa betamda az bir düşüş olursa Çarşamba günü ameliyata girecegim....
Benimkisi uzun hikaye oldukisa anlatıyorum. 20gun hastanede kaldım.İc kanama geçirdim tüpüm patladı acil ameliyata alındım sol tüpümu aldılar rahim ve bağırsak yapışması olmuş onuda açmışlar.Kolay bir ameliyat olmadi.sezeryan gibi açık ameliyat oldum.kotu bir dönemden geçtim.cok şükür bugün taburcu oldum toparlamaya çalışıyorumMerhaba çok geçmiş olsun öncelikle hepinize. Yaşadığınız durumu farklı bir öyküyle yaşamış biri olarak sağlığınızı merak ettim. Umarım iyisinizdir.
İyileşip taburcu olmana cok sevindim canim. Allah'ım baska dert vermesinBenimkisi uzun hikaye oldukisa anlatıyorum. 20gun hastanede kaldım.İc kanama geçirdim tüpüm patladı acil ameliyata alındım sol tüpümu aldılar rahim ve bağırsak yapışması olmuş onuda açmışlar.Kolay bir ameliyat olmadi.sezeryan gibi açık ameliyat oldum.kotu bir dönemden geçtim.cok şükür bugün taburcu oldum toparlamaya çalışıyorum
Acil şifalar diliyorum. Umarım her anlamda kısa sürede atlatırsınızBenimkisi uzun hikaye oldukisa anlatıyorum. 20gun hastanede kaldım.İc kanama geçirdim tüpüm patladı acil ameliyata alındım sol tüpümu aldılar rahim ve bağırsak yapışması olmuş onuda açmışlar.Kolay bir ameliyat olmadi.sezeryan gibi açık ameliyat oldum.kotu bir dönemden geçtim.cok şükür bugün taburcu oldum toparlamaya çalışıyorum
Canım çok şükür atlattığına çok sevindim seninkisi çok tehlikeli bir hal almışBenimkisi uzun hikaye oldukisa anlatıyorum. 20gun hastanede kaldım.İc kanama geçirdim tüpüm patladı acil ameliyata alındım sol tüpümu aldılar rahim ve bağırsak yapışması olmuş onuda açmışlar.Kolay bir ameliyat olmadi.sezeryan gibi açık ameliyat oldum.kotu bir dönemden geçtim.cok şükür bugün taburcu oldum toparlamaya çalışıyorum
İnşallah dusuyordur canım benimkisi tüpte olduğu için parçalanmadi okadar yapılan iğne sadece vücuduma Zarar verdi.Mecburan açık ameliyat olmak zorunda kaldım Rabbim kimseye göstermesin..Ben kanamada görmedim zaten sürekli kanamami kestiler..Merhaba, inanın için içimi yiyor
3 gün önce dış gebelik teşhisiyle iğne yapıldı şuan evdeyim değerimin düşmesini bekliyorum
Yarın 4. Gün ve kan vermeye gidicem ancak karnım ağrıyor göbek deliğimin olduğu yer. Durulamıcak gibi değil ama ağrı var arada kasıklarımda batma oluyor
Kanamam var günde 1 ped doluyor
Karın ağrısı normal mi
Gebelik meyaryeli vücuttan nasıl gidiyor
Çok korkuyorum
Ne yaptın canım sonuc ne olduMerhaba kızlar benim de an itibariyle sol tüpümde 1,5 dış gebelik odağı saptadı doktor. Bu hastanede iğne tedavisi yapmadıkları İçin 6 dan sonra acilden üni hastanesine gideceğim.. hiç bir ağrım yok doktor şuan çok küçük olduğu İçin yüksek ihtimalle iğneyle kurtulursun diyor . Hakkımızda hayırlısı olsun. İlk gebeliğim olacaktı eğer olsaydı. Kalbim bi miktar kırık ve bundan sonrası İçin oldukça endişeli.
Bende dün kapalı ameliyat oldumİnşallah dusuyordur canım benimkisi tüpte olduğu için parçalanmadi okadar yapılan iğne sadece vücuduma Zarar verdi.Mecburan açık ameliyat olmak zorunda kaldım Rabbim kimseye göstermesin..Ben kanamada görmedim zaten sürekli kanamami kestiler..
Bugün betam negatife döndü canımNe yaptın canım sonuc ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?