Dış gebelik hakkında kürtaj mı iğne mi?

Offf kuzum cok haklisin bende ayni seyleri hissettim. Benimde İlk gebeligimdi cok yipratti benide tedavi sureci cok uzun ama sukurki igne ile kurtulabiliyoruz. Allahim beterinden korusun insallah cok geçmiş olsun zamani geldiğinde Rabb'im saglikli gebelik nasip etsin hepimize

İyi olmaya çalışıyorum işte bugün dikişlerim alındı bi sıkıntı yok çok şükür zamanla daha iyi olacağım inşallah
Bugunlerde gecicek Allah'ın izniyle canim. Zamanla herseyi yoluna girer insallah herseyden once kendi sağlığımız önemli

Rabbim neylerse güzel eyler isyan etmiyorum bu da bizim sınavımız. Beklettikçe güzelleştiriyor olacağına inanıyorum.. iletişimde kalalım mı bir gün o güzel haberi birbirimizle paylaşmak isterim

Rabbim neylerse güzel eyler isyan etmiyorum bu da bizim sınavımız. Beklettikçe güzelleştiriyor olacağına inanıyorum.. iletişimde kalalım mı bir gün o güzel haberi birbirimizle paylaşmak isterim
Tabiki canim cok isterim. Aynen herseyin zamani var demekki isyan etmiyorum bende dogru zamanda saglikla gelsin bebislerimiz

Sağol canım valla öyle oluyor önce can sonra canan.saatim saatimi tutmuyor bazen hafif bazense çok şiddetli ağrım oluyor.dayanilacak gibi değil Allah kimseye yaşatmasın..

Canım nasılsın hayırlı haberler ver bize
Kızlar ben hala hastanedeyim kontroller altında ilerliyor çok sıkıldım ağrılarım dindi ama hala betamda çok bir düşüş yok.ultrasonla baktıklarında iki sefer görmüşlerdi 6mm sonra 4mm şuan göremediler.yarin son kontrollerim olucak eğer düşme olmazsa betamda az bir düşüş olursa Çarşamba günü ameliyata girecegim....

Merhaba çok geçmiş olsun öncelikle hepinize. Yaşadığınız durumu farklı bir öyküyle yaşamış biri olarak sağlığınızı merak ettim. Umarım iyisinizdir.

Merhaba çok geçmiş olsun öncelikle hepinize. Yaşadığınız durumu farklı bir öyküyle yaşamış biri olarak sağlığınızı merak ettim. Umarım iyisinizdir.
Benimkisi uzun hikaye oldukisa anlatıyorum. 20gun hastanede kaldım.İc kanama geçirdim tüpüm patladı acil ameliyata alındım sol tüpümu aldılar rahim ve bağırsak yapışması olmuş onuda açmışlar.Kolay bir ameliyat olmadi.sezeryan gibi açık ameliyat oldum.kotu bir dönemden geçtim.cok şükür bugün taburcu oldum toparlamaya çalışıyorum

İyileşip taburcu olmana cok sevindim canim. Allah'ım baska dert vermesin

Acil şifalar diliyorum. Umarım her anlamda kısa sürede atlatırsınız

Canım çok şükür atlattığına çok sevindim seninkisi çok tehlikeli bir hal almış bi an önce toparlamanı dilerim allahtan

Merhaba, inanın için içimi yiyor
3 gün önce dış gebelik teşhisiyle iğne yapıldı şuan evdeyim değerimin düşmesini bekliyorum
Yarın 4. Gün ve kan vermeye gidicem ancak karnım ağrıyor göbek deliğimin olduğu yer. Durulamıcak gibi değil ama ağrı var arada kasıklarımda batma oluyor
Kanamam var günde 1 ped doluyor
Karın ağrısı normal mi
Gebelik meyaryeli vücuttan nasıl gidiyor
Çok korkuyorum

İnşallah dusuyordur canım benimkisi tüpte olduğu için parçalanmadi okadar yapılan iğne sadece vücuduma Zarar verdi.Mecburan açık ameliyat olmak zorunda kaldım Rabbim kimseye göstermesin..Ben kanamada görmedim zaten sürekli kanamami kestiler..

Ne yaptın canım sonuc ne oldu

Bende dün kapalı ameliyat oldum
Doktor ameliyat yapmak istemiyordu ama kandaki bir değerim düşük çıktı bu tehlikeli olabilir dedi
Helen ameliyata girdin laporoskopi
Şuan ağrım var ve göğsümün ortasında baskı hissediyorum her türlüsü zor

Kızlar hepinize çok geçmiş olsun konunun üzerinden uzun zaman geçmiş ama bir daha aynı durumları yaşamayıp şu an sağlıcakla bebeklerinizi kucaklarınıza almışsınızdır inşallah. Aynı durum benim de başımdan geçiyor şu an. 7 ay önce 9 haftalıkken kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. 5 ay bekledim Korunmasız ilişkimin 2. Ayınca tekrar gebe olduğumu öğrendim ve 1 hafta sonrasında lekelenme ile gittiğimde 5 buçuk haftalık olması gerekirken kese görünmedi kimyasal gebelik olduğu ve adetimin başlayacağı söyledi ve o gün adet oldum beta takibine başlandı 84 ile öğrendiğim değerim 130 sonra 113 oldu ve bu süreçte adetim bitti tekrar verdim 135 oldu. Betada sıfırı görmek için tekrar kan vermeye devam ettim ama bu sefer 203 e 4 gün sonrasında da 265e çıktı dış gebelik tanısı kondu. Ama vajinal muayenede bile hiç bi şekilde nerde oluştuğu görünmüyor. Yarın için doktorum hem kürtaj hem de iğne yapacağını söylendi Vakumlama yapıp patolojiye yollayıp tam olarak ne olduğunu öğreniriz dedi bu değerle her ikisine de gerek var mısadece iğne ile kurtulamaz mıyım bundan kafam çok karışık.ve üstüne bir de iğne sonrası gebe kalmak zorlaşıyor mu acaba sizlere ne kadar süre beklemenizi önermişti doktorunuz. Bana hemen sonraki ay gebe kalabilirsin dedi doğru mu bu 3-6 ay arası beklenmesi gerektiğini okudum hep yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…