- Konu Sahibi 1ciftyesilgozz
-
Valla hatırlamıyorum kaçıncı hafta olduğunu hatırlamak istemediğim için herşeyi attım kötü bir dönemdi tahmin edersiniz. Ama betam yüksekti 6300lerdeyken ameliyata alındım. önceden de bir hsg geçmişim yok o yüzden de tüplerimle ilgili bir bilgim yok. Ama sol tüpüm alındıktan sonra hamile kaldım.Yaa siz kaç haftalıktınız acaba benimde aynı şekilde sol tüpüm alındı. Daha önce rahim filmi çekildiğimde sol sorunsuzdu sağda geçil az olmuştu. Sağlam olan tüpüm gitti malesef. Size de çok geçmiş olsun.
Valla hatırlamıyorum kaçıncı hafta olduğunu hatırlamak istemediğim için herşeyi attım kötü bir dönemdi tahmin edersiniz. Ama betam yüksekti 6300lerdeyken ameliyata alındım. önceden de bir hsg geçmişim yok o yüzden de tüplerimle ilgili bir bilgim yok. Ama sol tüpüm alındıktan sonra hamile kaldım.
Normal oldu. Ocak beşte ameliyat oldum şubat 15 gibi ilk adetimi oldum. Mayısta hamile kaldım. Dilerim sizde en yakın zamanda en sağlıklı şekilde kavuşursunuz bebeğinize. Zor biliyorum ama umutsuzluğa kapılmayın.Dış gebelikten ne kadar sonra hamile kaldınız acaba ? T the economist
Çok sağolun siz de sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallahNormal oldu. Ocak beşte ameliyat oldum şubat 15 gibi ilk adetimi oldum. Mayısta hamile kaldım. Dilerim sizde en yakın zamanda en sağlıklı şekilde kavuşursunuz bebeğinize. Zor biliyorum ama umutsuzluğa kapılmayın.
Oo acaba gizlenmiş olabilir mi ya. Fenalaşmışsın da . Pazartesiye kadar çok dikkat et kendine bak yanlız kalma . Doktorlar evet bekliyor en son gittiğimde doktor dış gebelik odağı yok kanama yok ben neye göre sana iğne yapayım dedi betanın keseyi görecek kadar bi Yükselişe geçmesi lazım sanırım ve benim için onu bekliyorlar . Ama bence senin bu betayla bebek olsa çoktan görülürdü diye düşünüyorumKızlar doktorlar wrteliyorlar beta takibi yapmaya çalışıyorlar bugün acillestim elim ayağım titredi.bayilacak gibi oldum kalp çarpıntısı,ateşim var gibi ama elim ayağım buz gibi oldu.nefeside tam anlamadım direk kan ve idrar tahlili kadın doğuma götürdüler ulrtasonla bakıldı kese yok dedi bı iki birşeyler soruldu tarihlerini nasıl çıktığını bu sonuçlarımi tarihlerine kadar söyledim.guzel dedi.sonra beklememi söylediler içeri girdiğimde çok kötüydüm yatar pozisyonda değil ayakta gittim.2saat sonra doktor tahlilime bakmış.bir iki bilgi sordu cevapladım ağrı ile gitmedim kanama ilede gitmedim.Vajinal kabul edersen bakalım dedi bende bakın dedim.Bakti kurcaladi birşey bulamadi.sagliklimi sağlıksız mı bilmiyorum,tüplerin temiz kanaman yok kesede yok bilemiyoruz dedi ben doktora baktım doktor bana.yani kızlar diyorsunuz ya niye erteliyorsun diye ben ertelemiyorum onlar pazartesi kadın doğuma git diyorlar Bana tedavi uygulamadı ve önermedi bu haldeyken sana birşey yapamam dedi.kurtaj dese yada iğne dese hemen onaylayacagim yaptıracağım oracıkta ama yok.yokyani kafam karışık ne yapayım.
Benimde dilediğim o doktor yalnız kalmasın yanında birileri olsun bayilabilir herşey olabilir yalnız bırakmayın dedi.Hickimse olmasa çocuklarım var yanımda en azından.Bu arada en son betam 4848 di dün yaptılar 1425.0 olmuş düşmüş degilmi bu 14bin felan degilOo acaba gizlenmiş olabilir mi ya. Fenalaşmışsın da . Pazartesiye kadar çok dikkat et kendine bak yanlız kalma . Doktorlar evet bekliyor en son gittiğimde doktor dış gebelik odağı yok kanama yok ben neye göre sana iğne yapayım dedi betanın keseyi görecek kadar bi Yükselişe geçmesi lazım sanırım ve benim için onu bekliyorlar . Ama bence senin bu betayla bebek olsa çoktan görülürdü diye düşünüyorumallah korusun iç kanama geçirmeden kurtulmanı diliyorum bi an önce
Oo acaba gizlenmiş olabilir mi ya. Fenalaşmışsın da . Pazartesiye kadar çok dikkat et kendine bak yanlız kalma . Doktorlar evet bekliyor en son gittiğimde doktor dış gebelik odağı yok kanama yok ben neye göre sana iğne yapayım dedi betanın keseyi görecek kadar bi Yükselişe geçmesi lazım sanırım ve benim için onu bekliyorlar . Ama bence senin bu betayla bebek olsa çoktan görülürdü diye düşünüyorumallah korusun iç kanama geçirmeden kurtulmanı diliyorum bi an önce
Düşmüş, acaba siiznki kimyasal mı ya?Benimde dilediğim o doktor yalnız kalmasın yanında birileri olsun bayilabilir herşey olabilir yalnız bırakmayın dedi.Hickimse olmasa çocuklarım var yanımda en azından.Bu arada en son betam 4848 di dün yaptılar 1425.0 olmuş düşmüş degilmi bu 14bin felan degil
Kızlar durumum şimdilik iyi değil iki gündür acillik oluyordum en sonu yatirdilar kürtaj oldum.hastanedeyim hala betam yükseliyor diye tekrar ultrasona aldılar sol tarafımda dış gebelik göründü ilaç tedavisi eğer kuculmezse ameliyat diyorlar
Sen kan verdin mi sende son durum ne?
Verdim canim cuma gunu 1032 cikmisti bugun 791 düşmüş rahime bakti ultrasonda kurtaja gerek duymadi. Dun aksam adetim basladi zaten bayada parcali geliyorSen kan verdin mi sende son durum ne?
Ahh canim cok gecmis olsun. İnsallah igne ile dusurebilirsin.Kızlar durumum şimdilik iyi değil iki gündür acillik oluyordum en sonu yatirdilar kürtaj oldum.hastanedeyim hala betam yükseliyor diye tekrar ultrasona aldılar sol tarafımda dış gebelik göründü ilaç tedavisi eğer kuculmezse ameliyat diyorlar
İyi olmaya çalışıyorum işte bugün dikişlerim alındı bi sıkıntı yok çok şükür zamanla daha iyi olacağım inşallahVerdim canim cuma gunu 1032 cikmisti bugun 791 düşmüş rahime bakti ultrasonda kurtaja gerek duymadi. Dun aksam adetim basladi zaten bayada parcali geliyorcarsamba gunu yine gideceğim. Deger sifirlanana kadar takip edecegiz. Sen nasil oldun iyimisin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?