- 11 Şubat 2022
- 227
- 68
- 28
- 33
- Konu Sahibi 1ciftyesilgozz
-
Kızlar bugün de başka doktora gittim bana sağlıksız gebelik olduğunu söyledi yada 3ihtimal var dedi ya dış gebelik ya sağlıksız gebelik yada ikiz gebelik.ikiz olduğunu hiç sanmıyorum ikiz olsa betam tavan yapardı.Eni sonunda ben kürtaj olacağım.pazartesiyi bekliyorumMaalesef gurbetteyim ama.kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz o alt dairede.
Kızlar bugün de başka doktora gittim bana sağlıksız gebelik olduğunu söyledi yada 3ihtimal var dedi ya dış gebelik ya sağlıksız gebelik yada ikiz gebelik.ikiz olduğunu hiç sanmıyorum ikiz olsa betam tavan yapardı.Eni sonunda ben kürtaj olacağım.pazartesiyi bekliyorumkorkunun ecele faydası yok ama kürtajdan korkuyrm
Bencede acil iyi bi
Suan iyiyim bir sikayetim yok sabah biraz tansiyonum dusuktu gecti suan.
Cuma kontrol randevum var o zaman belli olcak insallah gerek kalmaz
Korkunun ecele faydası yok ama kürtajdan korkuyrm
Ultrasonda baktimi canim ?Kızlar bugün de başka doktora gittim bana sağlıksız gebelik olduğunu söyledi yada 3ihtimal var dedi ya dış gebelik ya sağlıksız gebelik yada ikiz gebelik.ikiz olduğunu hiç sanmıyorum ikiz olsa betam tavan yapardı.Eni sonunda ben kürtaj olacağım.pazartesiyi bekliyorum
Normal ultrasonla baktı göremedi hicbirsey başka bir bulguya da rastlamadi.Ultrasonda baktimi canim ?
Allah allah ya insallah sonu hayirli olur ama anlamadim gercekten beta degerin 4 bini geçti gorunmesi lazim değil mi?Normal ultrasonla baktı göremedi hicbirsey başka bir bulguya da rastlamadi.
Artık umudum kalmadı pazartesi hastaneye gidip son kontrollerini de olduktan sonra tedaviyi kabul edeceğim.Artik ne olur bilmiyorum aslında herşeyde gayet yerinde gibi hicbirsekilde ağrı sızı batma hicbirsey yok az bı lekem var sadece ve betada çok normal iki katı düzeyde ilerledi.Sorun kesenin olmayışı kese olmazsa dış gebelikmis.Allah allah ya insallah sonu hayirli olur ama anlamadim gercekten beta degerin 4 bini geçti gorunmesi lazim değil mi?
24saat de mı 48saat de mı?bu sekilde700 den 990 a çıkmış çıka çıka.. kızlar çok yorgun hissediyorum artık kendimi psikolojikmen. Şu iğneyi yapan bi hastane yokmu koca İstanbul Anadolu yakasında ya .
Nasil olmaz ya cok enteresan bana doktorum devlette bile yaptirabilirsin demişti zor bulunan bir igne oldugunu dusunmemistim hic700 den 990 a çıkmış çıka çıka.. kızlar çok yorgun hissediyorum artık kendimi psikolojikmen. Şu iğneyi yapan bi hastane yokmu koca İstanbul Anadolu yakasında ya .
Evet canim bu degerle kese rahimde gorunmuyorsa mutlaka baska bir yerde olabilirArtık umudum kalmadı pazartesi hastaneye gidip son kontrollerini de olduktan sonra tedaviyi kabul edeceğim.Artik ne olur bilmiyorum aslında herşeyde gayet yerinde gibi hicbirsekilde ağrı sızı batma hicbirsey yok az bı lekem var sadece ve betada çok normal iki katı düzeyde ilerledi.Sorun kesenin olmayışı kese olmazsa dış gebelikmis.
Sadece artık şuan betam yükseldiği için tuplerime ve başka organıma Zarar gelmemesi için pazartesiye inşallah hayırlı bir şekilde çıkıp doktora ulaşmayı diliyorum.Yapacagim artık bu kadar.Dis gebelik ihtimaline karşı hala neden umudumu kaybetmediğimi de anlamıyorum sanki pazartesi ultrasonda aa bak buradaymis diyecek gibi hissediyorum bu hissimden dolayında o gün gerçekten çok moral bozukluğu yaşayacağınlmi da biliyor gibiyim sadece içimden böyle geçiyorEvet canim bu degerle kese rahimde gorunmuyorsa mutlaka baska bir yerde olabilirR o s e arkadasimiz ameliyat oldu. Kendisinide etiketliyorum tedavi olmada fayda var gec kalma. İnsan bir umut bekliyor ama yoksada kendi sagligini dusunmelisin
48 saatte. Pazartesi randevu aldım özele gideceğim . Artık belli olur benimde .24saat de mı 48saat de mı?bu sekilde
Zor bulunan değil aslında da . Uğraşmıyor bazı hastaneler doktorumun dediği.Nasil olmaz ya cok enteresan bana doktorum devlette bile yaptirabilirsin demişti zor bulunan bir igne oldugunu dusunmemistim hic
Sadece artık şuan betam yükseldiği için tuplerime ve başka organıma Zarar gelmemesi için pazartesiye inşallah hayırlı bir şekilde çıkıp doktora ulaşmayı diliyorum.Yapacagim artık bu kadar.Dis gebelik ihtimaline karşı hala neden umudumu kaybetmediğimi de anlamıyorum sanki pazartesi ultrasonda aa bak buradaymis diyecek gibi hissediyorum bu hissimden dolayında o gün gerçekten çok moral bozukluğu yaşayacağınlmi da biliyor gibiyim sadece içimden böyle geçiyor
Benimde pazartesine kaldi canim igneden sonra degerim 1032 cikti. Pazarteside dusmez ise ikinci doz yapilacak.Zor bulunan değil aslında da . Uğraşmıyor bazı hastaneler doktorumun dediği.
Ara ara konunuza bakıyorum, durumunuzu merak ediyorum. Ben de dış gebelik geçirdim. Zaten 1 haftadır erteliyorsunuz bi de pztesi diyorsunuz. Eğer dış gebelik ise çok geç. Kesin tanı koyulmadı mı size?Artık umudum kalmadı pazartesi hastaneye gidip son kontrollerini de olduktan sonra tedaviyi kabul edeceğim.Artik ne olur bilmiyorum aslında herşeyde gayet yerinde gibi hicbirsekilde ağrı sızı batma hicbirsey yok az bı lekem var sadece ve betada çok normal iki katı düzeyde ilerledi.Sorun kesenin olmayışı kese olmazsa dış gebelikmis.
Aynısını yaşadım. Ekstradan benim hiç ağrım olmadı. Hafif bi kanama oldum bi ctesi günü kanama bile sayılmazdı yerleşme kanaması diye düşündüm. Pztesi günü de doktor randevum vardı. Bekledim , pztesi doktora gittim. Beta 1900 idi görünmeyebilir kese dedi yarın gel bakalım dedi gittim iki doktordan biri dış gebelik biri değil dedi. Ertesi gün tekrar gittim kesin tanı koyuldu. Aynı gün şehir hastanesine gittim bi kesin tanı da ordan aldım. Ertesi sabah ameliyata aldılar beni acil , 6da kanama ile uyandım. laparoskopi denediler ama olmadı, açık ameliyat ile sol tüpüm alındı. Ameliyata alındığımda iç kanama başlamıştı. Beni allah korudu şükürler olsun.Bende yeni dış gebelik geçirdimucge arkadaşım gibi. Benimde değerim olması gerektiği gibi katlandı. Kese için gittiğimde tam görünmedi bi karartı var rahim güzel haftaya tekrar bakalım demişti. Dış gebelik hiç aklımdan geçmemişti geç döllenme oldu heralde diye düşünüyordum. Randevumdan iki gun önce sol kaşığıma bıçak saplanır gibi ağrı girdi bi kaç saat devam etti kanamam da olunca düşük olacak heralde dedim. Geceye kadar hafifleyerek devam etti kanamamda ağrım da kesildi yerleşmeden dolayı oldu heralde dedim. Ama bu ağrıyı Google a yazdığımda da direk karşıma dış gebelik tarifi çıktı. O zaman acaba mı dedim. Şikayetlerim geçince muayene günüme de az var diye bekledim pazartesi muayenede kese görünmedi doktorun yüzünden anladım bi sorun olduğunu malesef bebek tüpte oluşmuş dış gebelik olmuş hatta bebek oluşmaya başlamış kalbinde hareketlilik görüyorum dedi. İlaç dedi önce ama o uzun sürebilir fayda etmeyip tekrar ameliyat gerekebilir dedi direk yatışını yapayım laparoskopi ile bakılsın dedi. Değerime baktıklarında 5800 lerdeydi. Laparoskopi diye girdiğim ameliyattan açık ameliyat olarak çıktım sonuç olarak tüpüm alındı kurtarılamadı. Rabbim kimseye yaşatmasın. İnsan güzel şeyler duymak istiyor ama pazartesi için geç olabilir. Değerin yüksek dış gebelik hafife alınacak birsey değil. Tüpün patlayabilir iç kanama olabilir pazartesi geç olabilir. Hakkında hayırlısı olsun sen güzel haberler alırsın inşallah
Yaa siz kaç haftalıktınız acaba benimde aynı şekilde sol tüpüm alındı. Daha önce rahim filmi çekildiğimde sol sorunsuzdu sağda geçil az olmuştu. Sağlam olan tüpüm gitti malesef. Size de çok geçmiş olsun.Aynısını yaşadım. Ekstradan benim hiç ağrım olmadı. Hafif bi kanama oldum bi ctesi günü kanama bile sayılmazdı yerleşme kanaması diye düşündüm. Pztesi günü de doktor randevum vardı. Bekledim , pztesi doktora gittim. Beta 1900 idi görünmeyebilir kese dedi yarın gel bakalım dedi gittim iki doktordan biri dış gebelik biri değil dedi. Ertesi gün tekrar gittim kesin tanı koyuldu. Aynı gün şehir hastanesine gittim bi kesin tanı da ordan aldım. Ertesi sabah ameliyata aldılar beni acil , 6da kanama ile uyandım. laparoskopi denediler ama olmadı, açık ameliyat ile sol tüpüm alındı. Ameliyata alındığımda iç kanama başlamıştı. Beni allah korudu şükürler olsun.
Size de geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?