Gebeliğe Hazırlık Dış gebelik iğnesi 😔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben cuma günü damardan diş gebelik sonlandırmak için tedavi başladılar iğneden sonra ne gibi sorunlarınız oldu benim ara ara lekelemem ve kasıklarımda ara ara ağrım oluyo başka bi yerinde ağrı sızı veya başka şikâyeti olan oldu mu

Merhaba arkadasım cok gecmıs olsun bende persembe gunu kalçadan iğne oldum,aynı sorunlar bendede devam edıyor bugun betama bakıldı malesef aynı hala hıc dusmemıs sonuclarınızdan benıde haberdar edersenız cok sevınırım

Merhaba şuanda bende aynı durumdayım,bana yardımcı olursanız cok sevınırım bugun ıgnenın 4.gunu betam hıc dusmemıs hatta 940 tan 970 e yukselmıs,bu benı umutsuzluga surukledı bıraz,7.gun tekrsrdan kontrole gıtcekmısım,sizinki ne zaman dusmeye baslamıstı,4. Gun dusmusmuydı

Öbür başlıktan da yazmışsın bana canım burdan da yazayım, Benim ilk doz olduğumda 637 idi değerim sonra 7. Gün 1000 oldu düşmedi malesef canım. O yüzden 2. Dozu oldum o da 10. Günde düşürdü şükür. Ama 4. Gün bazen düşüş olmuyor belki bu doz sizin ikinciye gerek kalmadan düşürür sizi 7. Günde. Bir de dozu önemli benim ilk dozu olduğumda farklı bi doktordu dozumu az vurmuş 80 mg sonra doktor değiştirdim memnun kalmadığım için o doktor doğru dozun 90 mg olduğunu söyledi benim. İçin yani o düşürdü beni. Hesap yapıyorlar boy ve kiloya göre

Tamam canım tesekkur ederım,benim gözümden kaçmıstır dıgerı,inşallah hersey guzel olur

Bugun 5.günüm dün düşüş olmamıstı,bugun çok sancım oldu rahmımde yataktan kalkamadım kanamada çoğaldı,dr a yazdım olur böyle dedi,bekliyorum..
İyi bence canım cunku benim 1. İğnede pek kanamam olmadı değerimde düşüşte olmadı. Kanama olması iyi bence vücut atıyor. 2. İğneden sonra benim de arttı kanamam değerimde düştü.

Hadi inşallaaahyarına kontrolum var ınsallah dusmustur tek duam bu
Canım hiç korkma 4. günde değer yükseliyor sonra tekrar düşüyor ben aralıkta 1700 beta ile (düzensiz arttı) ile 75lik metotreksat iğne oldum sonra bi 75 lik daha oldum değerim 4. günden sonra 3.500 e çıkmıştı 2 ayı buldu betamın sıfırlanması her hafta beta takibi yaptım yine düşene kadar o zamanki psikolojim kötüydü hiç geçmeyecek zannediyordum inan bana hemen geçecek Allah'ın izniyle ne yaşadığını biliyorum bak şimdi tekrar bebek denemelerine başladım bile nasip kısmet

İnşallah hep dua edıyorum sizde en kısa zamanda bebegınıze kavusursunuz ınsaşlah saglıklaBen evde hep ıc kanama gecırecegım dıye korkuyorum

İnşallah hep dua edıyorum sizde en kısa zamanda bebegınıze kavusursunuz ınsaşlah saglıklaBen evde hep ıc kanama gecırecegım dıye korkuyorum
Evet o korku bende de oluyordu canım ama gönlünü rahat tut düşecek inşallah zamanla. Bi anda olmuyor cunku yavaş yavaş… Yarın kontrolden sonra yazarsın yine iyi haberini alırız inşallah

Çok tesekkurler çok ıyısınız
Şiddetli gaz sancıların olacak ve geçecek Allah'ın izniyle cnm. Eşine söyle çok sancım olursa beni hastaneye götür hemen de tembihle. Benim uykudan uyandıran gaz sancım oldu sıcak su torbası koydum sırtıma eşime acile götür dedim hatta sıcak su torbası kesti sancıyı gitmedim hastaneye ben korktum iç kanama geçiriyorum diye değilmiş şükür olsun. Sende kendini dinle ama çok korkma kuzum geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…