Gebeliğe Hazırlık Dış gebelik iğnesi 😔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sagol canım benımPazartesı verecegım evet kan tahlılı,kanama devam ama adet gıbı bı sekılde..bakalım ne zaman duracak..
Benim sonlanmaya yakın o şekilde olmuştu kanamam ama bazılarının değişiyor iğneden sonra yoğun olan oluyormuş adet gibi. Hayırlısı inşallah bi daha yaşamayız

Merhabalar size bir şey soracagım,benım beta düşmeye başlamıstı ama kanamam 10-12 gundur devam etmekte,persembeden berı adet gibi yogunlugu,sizce bu normalmi?dr sagolsun hep salladı sorularıma cevap alamadım 10 gun sonra gel kanama devam ederse keserız dedı.

Canim ben dis gebelikte teshis icin kurtaj oldum doktor hem rahim icinde olmadigindan emin olmak hem de kalinlasan rahim dokusunu temizlemek icin kurtaj yapti cok kanaman olmaz dedi dedigi gibi ben sadece leke gordum cok az ama kanama olmasindan korkma beta degerin duserken o kanamayla atiyorsun korkma cnm ama takip et kendini

Tamam tesekkur ederım

Benim 45 gün sürdü kanamam değerim sıfırlanınca kananam tamemen bitti

Merhaba canım,kanamam hala devam edıyor adet gıbı,senınkı ortalama kaç gün sürmüştü?
Merhaba canım 35-40 gün sürdü kanamam. Bayağı uzun sürüyor malesef. Sıfırlanana kadar devam ediyor canım. Ama benim adet kanına döndükten 5-6 gün sonra bitmişti. Öncesinde leke lekeydi. Ama değişebilir kişiye göre de tabi. En son değerin kaçtı?

En son 390 dı(1000 den düşmüşttü 7.gunde)

Yeni gördüm kusura bakmayin ben adet oldum com agriliydi cok şükür 2 haftanın sonunda değerlerim düşmeye başladı inşallah sizin de düşer en yakın zaman da hala daha lekelenmelerim devam ediyor normal mi bilmiyorum

Bu kitle gibi bişey gözüküyor mu yoksa beta değerlerine göre gözükmedende yapılabiliyormu bu iğne

Beta değerlerine göre yapılabiliyor
Benim adetim şu an 40 gün gecikti alt üst muayene hiç belirti yok perşembe günü 50.92 olan beta bugün 50.000 çıktı başka laboratuvara gönderildi sonuç bekliyorum ama ben bu sonucu görünce hemen doktora muayene oldum nolur nolmaz diye yine hiç bişey yok

Bu beta ile keseyi çoktan görmeniz lazımdı görmediniz mi

Şimdi kesin sonuç geldi 2 günde 44 artmış 94 olmuş sizce normal gebeliğe mi gidiyor
İlk 50 ikinci 94 olmuş doğrumu anladım? Eğer öyleyse iki kat artışa yakın olmuş ben değeri elli bin olarak sandım bir an 50 olan değerde kese olmaz zaten. Üçüncü kez aynı yerde kan ver ona göre emin olursun genelde iki kat artış bekleniyor yüzde altmış diyende var ama nadiren sağlıklı ilerliyor

Evet testi başka yere göndermişlerdi zaten sonuç bu ama ordaki hemşirede 150-200 arası olması gerekiyo demişti normalde bdn gebelik istemiyorum zaten ama pazartesi günkü testte tam belli olur sanırsam

Beta çok yüksek doktorunuz ne dedi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…