Dış gebelik sonrası yeni bir gebelik için hazırlık yapanlar

Ben az önce burada biriyle konuştum daha önce dış gebelik geçirmiş ve iğneyle düşürülmüş sonrasında hiçbir şey yaptırmadan 4ay içinde hamile kalmış ve sağlıkla çocugunu doğurmuş şuan yine hamileNe rahim filmi çektirmiş ne de bir takım testleri yapma yoluna gitmiş denemiş ve ikinci çocugunu doğuracak illa ki tekrarı yaşanacak diye bir durum yok veya bizlerde illa bir sıkıntı var diye bir durum yok tamamen rastlantısal yaşamış olabiliriz.Ben de bugün adet oldum inş bu ay korkmadan deneyeceğimOlumlu düşünün korkmayın,korunma süreciniz bittiyse cesaretli olun sonra pişman oluyor insan ben çok oldum kendimi bu denli strese soktuğum için.

Evet bir gün geçti bugün. Kendimi iyi hissediyorum. Bi de 3 gün önce çok açık kahverengi akıntı geldi. Yalnizca günlük pedi biraz kirletecek kadar. Tabi hemen araştırdım. Tarif edildiği şekliyle yerlesme kanamasına benziyor. Dış gebelikteki kahverengi akıntı siyaha dönük çamur gibi olmuştu. Bu farklıydı cok açık renkteydi o yüzden insallah yerlesme kanamasıdır da rahme yerleşmiştir.

İnş yerleşme kanamasıdır şuan devam etmiyor olması güzel bir durum ve yerleşme kanaması olma ihtimalini destekliyor.

İnşallah bizimde öyle olur canım allah büyüktür

İnş yerleşme kanamasıdır şuan devam etmiyor olması güzel bir durum ve yerleşme kanaması olma ihtimalini destekliyor.
idrar testlerini yapmaya devam ediyorum 3 gündür aynı koyulukta çıkıyor. canım sıkılıyor artık. yine mi problem çıkacak acaba.

Bu akşam bi tık daha koyulaşma olmuş ama cok uzun sure su icmeden yaptım o yüzden belki biraz su icsem o da açılabilirdi.3 gündür sabahlari aynı cikiyor. 2 kat koyulasma göremedim.
Bi de bugun regl ağrısı gibi agrilarim oldu. Hatta regl oldum zannettim bikac defa kontrol etmek durumunda kaldım ama olmadım tabi. Kimyasal gebelik mi geciriyorum acaba diye düşünüyorum.

İnşallah bizimde öyle olur canım allah büyüktür
İnş canım dış gebelik geçirdiğimden beri her gün içim burukKorkular,acabalar,çevremden aldığım hamilelik haberleri..Yine de güçlü olmaya çalışıyorum dediğin gibi Allah büyük, sınavımızmış ne diyelim.

idrar testlerini yapmaya devam ediyorum 3 gündür aynı koyulukta çıkıyor. canım sıkılıyor artık. yine mi problem çıkacak acaba.

Canım benim koyuluguna çok takılma benim 5.haftada iki çizgi de aynı koyulukta olmuştu sağlıklı bir gebelikte de beklenen adet tarihinden bir hafta geçince net kırmızı oluyor diye biliyorum,daha zamanın var senin diye düşünüyorum inş her şey güzel olur.

Tesekkur ederim.2 günde 2 katına çıkmasını bekliyorum koyuluğun da. iyice takıntılı oldum her seyi olumsuza yoruyorum. Çok strese girdim geçmiş anılarım canlanıyor.

Hergun beta artmiyor kuzun 2 gunde bir olana bak gayet guzel koyulukta icini karartma daha ne olsun super koyulugu var

Hergun beta artmiyor kuzun 2 gunde bir olana bak gayet guzel koyulukta icini karartma daha ne olsun super koyulugu var
Belki de ben kuruntu yapıyorum. Neyse haftaya çarşamba gidicem doktora, kan testini de bi daha o zaman veririm artık. Düşündükçe kafamda kuruyorum cok stres de zararlı derler. Tesekkur ederim hepinize ☺

Belki de ben kuruntu yapıyorum. Neyse haftaya çarşamba gidicem doktora, kan testini de bi daha o zaman veririm artık. Düşündükçe kafamda kuruyorum cok stres de zararlı derler. Tesekkur ederim hepinize ☺
Aynen stres yapma canim herseyin hayirlisi kendine dikkat et hamileyim de ve iyi seylerle meskul ol bebegin seninle ins

Herkese merhaba. Ilk gebeliğim gelişmedi ve sonlandırıldı. 2.gebeligim 2016 doğumlu kızım dünyaya geldi(cok şükür) ve son olarak mart 2019da dış gebelik geçirdim. Malesef sağ tüpüm alındı. 1 senedir korunmuyoruz ama gebe kalamadım. Bu ay ovulasyon ile takip ettim ve uygun günleri degerlendirdik. Umarim bu ay tutar. Tek tüp ile sağlıklı gebelik yaşayıp doğum yapan varmi?

Geçmiş olsun dilerim bir daha yaşamazsınız olumsuz durumlar.Tek tüple hamile kalanlar var tabiki,bir yıldır olmuyorsa sürecinizi hızlandırmak,bir an önce gebe kalmak adına doktor kontrolünde olmanızı tavsiye ederim.Sol tarafta yumurtanız gelişiyor mu,çatlıyor mu bunlara baktırmak lazım.Yumurta gelişiyor,çatlıyor buna ragmen olmuyorsa rahim filmi çektirip sol tüpün durumu değerlendirilebilir ve eşiniz sperm analizi yaptırabilir.

Herkese merhaba tekrar. bugün yeniden kan testi yaptırdım beta hcg 1365 çıktı. Geçen çarşamba 163 çıkmıştı. Bir sıkıntı yoksa bu hafta çarşamba günü kesenin görünmesi lazım, çok heyecan bastı, inşallah bu defa olmuştur

Gayet guzel yuselmis saglikla kucagina almayi nasip etsin allah tebrik ederim

Canım merhaba rahim rahim filmi çekilmişmiydin iğne ilemi düşürülmüştü dış gebeliğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…