Dış gebelik sonrası yeni bir gebelik için hazırlık yapanlar

Merhaba nurrk bende sizin gibiyim bir kızım var 6 yasında ikinci olsun istedim ekimde kimyasal ocakta dış gebelik geçirdim mayıs ayı değerlendirmek istedim bir iki defa degerlendirdim ama korkarak Dr um 6 ay dedi ama yattıgım hastanedeki Dr iki regli dedi betam şubat 27 sıfırlandı 15 mart ilk regli mi oldum sonra düzenli 26 günde oldum bugün regli olmam gerekirken ayın birinde oldum sizinle aynı sayılırız duygu konusunda istiyoruz ama korkular hiç gitmiyor ama bence annelik duygusu galip geliyor inş sağlıklı gebelikler yaşarız hepimiz sadece biz değiliz bu bile insana bir umut kaderimiz neyse onu yaşayacagız allah büyüktür

Evet o sayfayı ben de kaç kez okudum bilmiyorum hatta bazı kişilerin yazılarını kayıt aldım.Aynen dediğiniz gibi belki bir sıkıntı var ama bilmiyoruz zaman kaybetmemek adına baktırmak iyi olacak.
Dün ben çok kötü oldum o kadar çok ağrım oldu ki evde geçer diye bekledim saatlerce geçmedi mide bulantısı baş dönmesi de eklendi hiçbir adet dönemimde bu kadar şiddetli ağrım olmamıştı,dış gebelik öncesi hiç ağrım olmazdı ama ondan sonra bile kaç kez adet oldum hiçbirinde bu kadar kötü olmadım.Geçmeyince doktoruma gittik bir pataloji var mı diye baktı yok dedi neden bu kadar çok ağrımış olabilir dedim olabilir bazen dedi mide bulantım da ağrının çok şiddetli olmasındanmış tansiyonum da düşmüş.Ben düşük yaşıyorum zannettim o kadar ağrılar olunca testim de silik çıkmıştı belki sessiz düşük dedikleri oldu dedim ama doktor herhangi bir bulgu yok dedi şuanda adetim bitmiş gibi bu ay böyle enteresan geçti benim için.

Bu arada doktoruma rahim filmini adet bitince çekelim mi diye sorup devamında da bu ay korku yaşadım bu nedenle yumurta çatlamadan evvel bi kez deneyebildik dedim bana kızdı o zaman ne anlamı var kontrollerin buraya gelmenin ne anlamı kaldı denemeyeceksen dedi senin umutsuz olacagın bir durum yok bir kere denemişsin hemen hamile kalmışsın şimdi bu senin ikinci denemen olacaktı neyinden korktun dedi insanlar aylarca deniyor olmuyor, yumurta iki tarafta da büyümüştü değerlendirmeliydin dedi iyice kötü oldum ben tabi sonra illa istiyorsan adet bittikten sonra hiç ilişki olmasın öyle gel çekelim dedi ama bana sorarsan acele etme bu ay olması gerektiği gibi deneyin dedi.

Merhaba çok geçmiş olsun aynı aylarda dış gebelik yaşamışız dilerim bir daha yaşamayız benim ilk gebeliğim ve ilk denememde başıma bu geldi bir çocuğum olsaydı bu kadar çok üzülmezdim şimdi ben hem yaşadığım duruma hem de yaşım ilerliyor buna üzülüyorum allah korusun böyle olumsuzlar yaşanmaya devam ederse 30 yaşını geçeceğim ikinci bir çocuk belki hiç düşünemeyeceğim o nedenle bir evladınızın olması gerçekten çok güzel bir şans kendinizi üzmeyin denemekten de korkmayın

çok geçmiş olsun. benim doktorum da hiç gerek yok modunda konuşmuştu. o yüzden bi daha sormadım açıkçası. bu aşamada başka bi doktora da gitmek istemiyorum. 3 ay daha deneyip olmazsa tekrar gidip sorucam.

Sizin testiniz silik çıktığı için belki de kimyasal gebelik yaşamış olabilirsiniz. bence yine de bir betaya baktırın nolur nolmaz.

Sağol canım herşey allahtan deyip korkmamaya çalışıyorum birde panik atak hastasıyım çocuğum var şükür onu geri de bırakıp hastane yatmak bana çok zor gelmişti birde gelirken kardeşinin hala bizle olduğunu sanıp karnımı sevmesi zordu atlattık şükür benim yaşimda 34 geç kalmış sayılmayız yeni nesile göre ) hadi bakalım birbirimize yardımcı olalım şu hem heyecanlı hem de endişeli hamile kalma sürecini bütün arkadaşlarla destek olarak atlatalım inş

Bat günlerimizi yazsak birbirimizi takip ederiz yönetici kim bilmiyorum yeni sayılırım bu tür sitelerde kullanmayı yeni öğreniyorum :) nacizane fikrim

Bat günlerimizi yazsak birbirimizi takip ederiz yönetici kim bilmiyorum yeni sayılırım bu tür sitelerde kullanmayı yeni öğreniyorum :) nacizane fikrim
benim bat 5 haziran. gerçi şöyle bi durum vardı, ovulasyon testi yaptım bu ay 21-22-23 mayısta hep koyu çift çizgi vardı ama benim yumurtlama esnasında ağrım oluyo ve 22 mayısta oldu o ağrı. o sebeple ben çatlamanın 22 mayısta olduğunu düşünüyorum. buna göre 5 haziran oluyor bat. gebelik testleri hep negatif çıktı maalesef.

Aynı tarihmiş regli mız hemen hemen 3 le beş arası bekliyordum 1 in de oldum maalesef inş olmazsın sen canım ovulasyon hiç kullanmadım bilmiyorum da kullanmayı bende ağrıdan anlıyorum 21 yumurtlamamdı bu ay alacaktım ama tereddüt içindeyim mantar oldum bir haftadır onu cekiyorum sirke falan tedavi etmeye çalıştım gebelik varsa diye sonra regli oldum şimdi krem e başlayacagım hamilelikte korkuyorum mantar birşey yaparmı dış gebeliğe enfeksiyon biraz etkenmiş

Benim bat 27/06/2020 benide ekleyin yöneteci bat takibi yapalım

Benim bat 27/06/2020 benide ekleyin yöneteci bat takibi yapalım
Herkese merhaba kızlar dün adet oldum dedim ama bugün kesildi ve test yaptım yine silik çıktı doktorumu aradık bir gebelik olabilir kimyasal da olabilir devam ediyor da olabilir bu ancak bir hafta sonra netleşir şuan çok erken dedi bir hafta bekleyip öyle kan vereceğimŞuan kan alsak bu sizin için de bizim için de tatmin edici olmaz dedi.Haftaya yaptırdığımda tahlil,düştüyse sıfırlanmış olacak değerim varsa da kese görünecek boyutta olacak o nedenle tekrar tekrar kan vermek istemedim ben de.Ben düşük yaptığımı düşünüyorum çok şiddetli ağrı yaşadım çünkü ve bugün kanama kesildi ama peçeteye gri çamur gibi akıntı geldi biraz şimdi o da devam etmiyor.

Kız mutsuz olma ben kızıma hamile kaldıgımda da öyle olmuştu belki tutunmadır resim atsana test bakalım

Kız mutsuz olma ben kızıma hamile kaldıgımda da öyle olmuştu belki tutunmadır resim atsana test bakalım
Çekip atayım şuan evde olmadığımdan yükleyemiyorumSizin de çok ağrınız olmuş muydu şuanda 4.haftadayım yerleşme daha önce olmuyor mu?Ben ağrı olunca sağlıklı olabilme ihtimalini hiç düşünemedim

Bence yine de bi kan testi yaptirin en azindan artislar saglikli mi diye 2 defa kan verseniz kafaniz da rahat olurdu.

Tabiki anlıyorum seni korkulu anlar yaşıyorsun tam net birşey istiyor insan agrım olmuştu canım birgün sürmüştü regli sandım ben test yapmamıştım ertesi gün gelmeyince beta baktırdım 2500 olmuştu çok laşırmıştım

Süreciniz benimle aynı olmuş gerçekten,benim idrar testi silik çıkıyor,haftaya kan verip baktıracagım artık hayırlısı neyse o olsun diyorum teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için demek ki böyle de olabiliyormuş,kimyasala da benzemiyor kanama bir gün bile sürmedi şuan hiç gelmiyor.

Rica ederim insan böyle durumda çıkış arıyor bende çok yaptım Yerleşme kanaması olabilir beta az olduğu için silik çıkmıştır bazı testler çok yüksek olmayınca cıkarmıyor içini ferah tut inş sağlıklı bebegin olur canım

Merhabalar, ben de 15 gün önce bir dış gebelik geçirdim. Ameliyat ile Sağ tüpüm alındı. Sol tüpüm ile inşallah gebe kalabilirim.. doktor 1 ay korunun daha sonra hamileye kalmaya çalış dedi. Şimdi ilk adetimi bekliyorum hayırlısı inşallah . Bu şekilde olupta hemen hamile kalıp doğuran varmı merak ediyorum.

Gecmis olsun tek tuple hamile kalan cok okudum en azindan birdakine dis gebelik riskin en aza inmis sadece her ay yumurtlama olmuyor iki ayda bir sans oluyor diye okudum ovulasyon testi al en azindan yumurtladigin ayi kacirmamis olur isini sansa birakmamis olursun rabbim saglikli evlatlar nasip etsin canim gebelik haberini aliriz ins tez zamanda

Merhaba öncelikle geçmiş olsun,dilerim bir an önce sağlıklı bir gebelik yaşarsınız ve dilerim bir daha bu durumun tekrarı olmaz burada hepimiz sizi çok iyi anlıyoruz,yalnız değilsiniz.Forumda ve farklı platformlarda dış gebelik hakkındaki pek çok içeriği inceledim diyebilirim sizin durumunuzda olup hamile kalan pek çok kişi var eğer gebeliğe engel farklı sıkıntılar yoksa tabiki sağlıklı bir hamilelik yaşayabilirsiniz.Adet döneminiz geldiğinde yeni bir gebelik için doktor kontrolünde olursanız çok daha iyi olur.Diğer tüpün durumu için rahim filmi çektirmeniz de iyi olacaktır tekrar geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…