Gecmis olsun tek tuple hamile kalan cok okudum en azindan birdakine dis gebelik riskin en aza inmis sadece her ay yumurtlama olmuyor iki ayda bir sans oluyor diye okudum ovulasyon testi al en azindan yumurtladigin ayi kacirmamis olur isini sansa birakmamis olursun rabbim saglikli evlatlar nasip etsin canim gebelik haberini aliriz ins tez zamanda
Merhaba öncelikle geçmiş olsun,dilerim bir an önce sağlıklı bir gebelik yaşarsınız ve dilerim bir daha bu durumun tekrarı olmaz burada hepimiz sizi çok iyi anlıyoruz,yalnız değilsiniz.Forumda ve farklı platformlarda dış gebelik hakkındaki pek çok içeriği inceledim diyebilirim sizin durumunuzda olup hamile kalan pek çok kişi var eğer gebeliğe engel farklı sıkıntılar yoksa tabiki sağlıklı bir hamilelik yaşayabilirsiniz.Adet döneminiz geldiğinde yeni bir gebelik için doktor kontrolünde olursanız çok daha iyi olur.Diğer tüpün durumu için rahim filmi çektirmeniz de iyi olacaktır tekrar geçmiş olsun.
Bazen sağdan gelen yumurtayı da yakalayabiliyormuş sol tüp,siz üzülmeyin bu duruma odaklanmayın sol tüpünüz ve yumurtalıklarınız duruyor bir ay sağdan bir ay soldan yumurta çatlıyor diyorlar ama hiç belli olmuyormuş, peşpeşe aynı taraftan yumurtalama da olabilir,bazı aylar her iki tarafta da yumurta çatlayacak boyuta gelebilir mesela benim bu ay hem sağda hem solda yumurtam vardı ve her ikisi de çatlamış bu ay dış gebelik sonrası ilk deneme yaptığım aydı şimdi de kimyasal gebelik yaşadım sanırım hala adet olmayı bekliyorum.İyileşip,adet gördükten sonra doktor kontrolünde yumurta takibi yaptırın hangi tarafta gelişiyor,çatladı mı vs bunların takibi sizi rahatlatır.Evet laparoskopi ameliyatı ile sağlam tüpü kontrol etti doktorum o sağlam dedi. İnşallah tez zamanda gebe kalabilirim. Benim kafamı asıl meşgul eden , sağ tüpüm alındı sol tüpten gebe kalmam için sol taraftan mı yumurtlamalıyım yoksa sağdan da yumurtlasam gebelik oluşurmu ? Aslında bu beni üzüyor. O da doktor kontrolünde olacak sanırım
Bazen sağdan gelen yumurtayı da yakalayabiliyormuş sol tüp,siz üzülmeyin bu duruma odaklanmayın sol tüpünüz ve yumurtalıklarınız duruyor bir ay sağdan bir ay soldan yumurta çatlıyor diyorlar ama hiç belli olmuyormuş, peşpeşe aynı taraftan yumurtalama da olabilir,bazı aylar her iki tarafta da yumurta çatlayacak boyuta gelebilir mesela benim bu ay hem sağda hem solda yumurtam vardı ve her ikisi de çatlamış bu ay dış gebelik sonrası ilk deneme yaptığım aydı şimdi de kimyasal gebelik yaşadım sanırım hala adet olmayı bekliyorum.İyileşip,adet gördükten sonra doktor kontrolünde yumurta takibi yaptırın hangi tarafta gelişiyor,çatladı mı vs bunların takibi sizi rahatlatır.
Bende ilk bu ay deneyecegim ovulasyonu iyimi bilmiyorum ama laboguick diye bir marka sparis ettimÇok teşekkürler, bende araştırdım ve düşündüm almayı. Varmı tavsiye ettiğiniz herhangi bir marka pekala
Bende reglime 5 gun kala test yaptim silik cizgi cikmisti sonra regli oldum acaba kimyasalmiydi ilk denemem di dis gebelik sonrasiEvet haklısınız. Dış gebelik geçirdikten kaç ay sonra kimyasal gebeliği yaşadınız? Benim okuduğum sorunlardan çoğuda bu. Küretajdan sonra veya dış gebelikten sonraki hemen oluşan gebelik kimyasal ile sonuçlanıyor sanki.
Bende reglime 5 gun kala test yaptim silik cizgi cikmisti sonra regli oldum acaba kimyasalmiydi ilk denemem di dis gebelik sonrasi
aynı durumu yaşıyorum
tesekkur ederim Hayir canim metots igne ile sonlandi sukurÇok geçmiş olsun.. dış gebeliği ameliyat ile mi geçirdiniz
3ay korunma sürem bitti, bu ay bir kez denememiz oldu çünkü rahim filmi çektirmediğim için cesaret edememiştim bir hafta boyunca denemeye,doğal olarak gebelik için beklentim yoktu ama beklenen adet günümde şiddetli ağrım akıntım oldu bir gün bile sürmeden bitti bundan dolayı gebelik şüphesi oldu testim de silik çıkmıştı doktorum 5.haftaya kadar beklememi istedi o şekilde netlik kazanır durumun dedi,dün gece ağrım şiddetli olunca acile gidip kan verdim kendi doktorumu beklemeyemedim beta hcg 2.89 gibi bir şey çıktı gebelik yok ama değer normalde 0dı böyle olunca kimyasal olduğunu düşündük adet olmak için bekleyin dediler kendi doktoruma da bu hafta içinde gidecem telefonla görüştüm o da kimyasal olmuş olabilir dedi bu durumun fazla üstünde durmuyorlar.Evet haklısınız. Dış gebelik geçirdikten kaç ay sonra kimyasal gebeliği yaşadınız? Benim okuduğum sorunlardan çoğuda bu. Küretajdan sonra veya dış gebelikten sonraki hemen oluşan gebelik kimyasal ile sonuçlanıyor sanki.
tesekkur ederim Hayir canim metots igne ile sonlandi sukur
Kan vermiş miydiniz düzenli kan verilince en net anlaşılıyor ama ben uğraşmak istemedim her açıdan sağlıklı bir gebelik durumum olmadığı belliydi şiddetli ağrı sonra lekelenme olup sadece bir günde kesilmesi ve akabinde adet olamıyorum herhalde kimyasaldı bu yoksa benim düzenim hiç şaşmazdı başıma ilk defa böyle bir durum geliyor.Adetle hiç anlamadan kimyasal geçirenler de var belki öyle bir durum yaşamış olabilirsiniz.Bende reglime 5 gun kala test yaptim silik cizgi cikmisti sonra regli oldum acaba kimyasalmiydi ilk denemem di dis gebelik sonrasi
Arkadaşlar merhaba herkese
3ay korunma sürem bitti, bu ay bir kez denememiz oldu çünkü rahim filmi çektirmediğim için cesaret edememiştim bir hafta boyunca denemeye,doğal olarak gebelik için beklentim yoktu ama beklenen adet günümde şiddetli ağrım akıntım oldu bir gün bile sürmeden bitti bundan dolayı gebelik şüphesi oldu testim de silik çıkmıştı doktorum 5.haftaya kadar beklememi istedi o şekilde netlik kazanır durumun dedi,dün gece ağrım şiddetli olunca acile gidip kan verdim kendi doktorumu beklemeyemedim beta hcg 2.89 gibi bir şey çıktı gebelik yok ama değer normalde 0dı böyle olunca kimyasal olduğunu düşündük adet olmak için bekleyin dediler kendi doktoruma da bu hafta içinde gidecem telefonla görüştüm o da kimyasal olmuş olabilir dedi bu durumun fazla üstünde durmuyorlar.
Evet o kadar korktum ki iki gündür çok şiddetli ağrılarım vardı dış gebelik geçirdiğim sağ tüpümde özellikle dedim yine dış gebelik yaşıyorum galiba Allah’a şükür öyle bir şey çıkmadı döllenme o tüpte olup atıldıysa belki ondan hassaslık olmuştur.Evet bu söylediğinizde haklısınız dış gebelikten sonra kimyasal yaşayan çok var böyle üst üste iki olumsuz durum olunca genetik,pıhtılaşma,tsh tahlillerini yaptırmaya karar verdim hamile kalabiliyorum ama bi şekilde rahme tutunamayor allah korusun hepimizi tekrarından.Anladım. Evet üstünde durmuyolar kimyasılı çok yaşıyan var mesela dış gebelikten hemen sonra adet görmeden de gebe kalabilen var , 3-4 ay korunup deneyince de kimyasal olan var. Kişiden kişiye değişiyor bence. Folik asite deva edin. Aman aman tekrar dış gebelik olmasında , çok kötü birşey.
Aminnn hepimiziEvet o kadar korktum ki iki gündür çok şiddetli ağrılarım vardı dış gebelik geçirdiğim sağ tüpümde özellikle dedim yine dış gebelik yaşıyorum galiba Allah’a şükür öyle bir şey çıkmadı döllenme o tüpte olup atıldıysa belki ondan hassaslık olmuştur.Evet bu söylediğinizde haklısınız dış gebelikten sonra kimyasal yaşayan çok var böyle üst üste iki olumsuz durum olunca genetik,pıhtılaşma,tsh tahlillerini yaptırmaya karar verdim hamile kalabiliyorum ama bi şekilde rahme tutunamayor allah korusun hepimizi tekrarından.
Ocak ayinda dis gebelik icin igne vurundum subat ta sifirlandi mayista deneme basladik 6 ay deni korunmak ama bu ay alti ay olmus olacakAnladım ne guzelHemenmi denediniz gebeliği kaç ay korundunuz acaba
Kan vermedim canim ya beklenen regli tarihimden erken oldum 3 gun oyuzden uzerinde durmadim reglim normal gecti cok sukur siddetli agrim olmadi ama cok halsizlik yaptiKan vermiş miydiniz düzenli kan verilince en net anlaşılıyor ama ben uğraşmak istemedim her açıdan sağlıklı bir gebelik durumum olmadığı belliydi şiddetli ağrı sonra lekelenme olup sadece bir günde kesilmesi ve akabinde adet olamıyorum herhalde kimyasaldı bu yoksa benim düzenim hiç şaşmazdı başıma ilk defa böyle bir durum geliyor.Adetle hiç anlamadan kimyasal geçirenler de var belki öyle bir durum yaşamış olabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2646300 benim test boyle cikmisti ya testte bir sıkıntı vardi yada kimyasal oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?