- 7 Eylül 2014
- 1.404
- 831
- 83
- Konu Sahibi Fosforlukuzu
-
3 ay korun dedi. Igne olali da 2 bucuk ay oldu cnmInsallah canım hep birlikte insallah korunma süresi ne kadar canım hsg cekildin mi???
Hsg cekinmedim cnmInsallah canım hep birlikte insallah korunma süresi ne kadar canım hsg cekildin mi???
Canim ilerde hamile kalamazsam o zaman cekeriz dedi bende hemen cekelim demedim ya korkuyorm zatenYa canım bana da filmden hiç bahsetmedi. Bende sormayı unuttum. 2 ay koruma verdi bana da
Bana igne vs.hicbir tedavi uygulamadığı halde 3 ay korun dedi benim martta da kurtajim olmustu ondan olsa gerek 6 ayda 2 kere biraz ara ver dedi hatta kendi doktorum 6 ay demisti3 ay korun dedi. Igne olali da 2 bucuk ay oldu cnm
Bende cok korkuyorum canim hep aklimda ama Allah korusun ya tekrarlarsa ne olacak?? Rahimde yapisiklik ya da bir problem var mi ona bakio ona göre tartacaklarmisCanim ilerde hamile kalamazsam o zaman cekeriz dedi bende hemen cekelim demedim ya korkuyorm zaten
Bende hic cekilmedim cokta korkuyorum bana doktor çekinmen lazım dediHsg cekinmedim cnm
Canim dinlenmen icin onemli bence rahim dinlensin kendine gelsinBana igne vs.hicbir tedavi uygulamadığı halde 3 ay korun dedi benim martta da kurtajim olmustu ondan olsa gerek 6 ayda 2 kere biraz ara ver dedi hatta kendi doktorum 6 ay demisti
Canim bende tekrarlamasindan korkuyorum ama rahim filminden de cok korkuyorum yaaBende cok korkuyorum canim hep aklimda ama Allah korusun ya tekrarlarsa ne olacak?? Rahimde yapisiklik ya da bir problem var mi ona bakio ona göre tartacaklarmis
Ihmal etme guzelim.bana sart degil,tekrar hamilelik planladiginda hamile kalamazsan cekeriz dedi.hakkimizda hayirlisi olsunBende hic cekilmedim cokta korkuyorum bana doktor çekinmen lazım dedi
Bana en az iki ay dedi korunma süresi. Rahmin toparlanması gerekiyormuş. Fakat biz süreyi uzattık biraz. Daha iki aydır bıraktık korunmayıInsallah canım hep birlikte insallah korunma süresi ne kadar canım hsg cekildin mi???
Hsg çekilmedim ilk gebelik olduğu için gerek görmedi.Insallah canım hep birlikte insallah korunma süresi ne kadar canım hsg cekildin mi???
Ilk gebelikse ondan gerek görmemiştir insallah hic gerek kalmaz benim de 3.gebeliktiHsg çekilmedim ilk gebelik olduğu için gerek görmedi.
Çok geçmiş olsun ya. Ne kadar zor olduğunu biliyorum. Üçü de dış gebelik miydi acabaIlk gebelikse ondan gerek görmemiştir insallah hic gerek kalmaz benim de 3.gebelikti
Yok cAnim ilk ewlendigimin 6.ayi gebe kaldım 5.5 yaşında kizim var 2.bebeğime Mart ayinda gebe kaldim 8 haftalikken kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım en son da ekimde gebe kaldığım dış gebelik 3.olduÇok geçmiş olsun ya. Ne kadar zor olduğunu biliyorum. Üçü de dış gebelik miydi acaba
Ay canım çok sevindim ben dün akşam sabaha kadar hastanedeydim acile gittim sancıdan dolayı dr.baktı bebeğin kesesi yırtılmış olabilir iç kanama riskinden dolayı müşahade altında tuttular ama öldüm sandım çok canım yandı neyseki değerlerim düşüyo bakalım Allah izin verirse p.tesi kendi dr.gidicem hayırlısı herşeyinKizlar doktor rahim filmine gerek yok dedi.cocuk calismalarina baslayinca eger hamile kalamazsam cekecekmis
Yani kanamam olmadan mi aticam icimden? adet gibi olup dusuk yapacagimi dusundum de.İğne vurulduktan hemen sonra adetmılmazsın canım ortalama 40 gün sonda falan olursun. Ama bu süre kişiden kişiye göre değişir daha kısa zamanda da olur daha uzun zamanda da.. geçmiş olsun canım.
Cok cok gecmis olsun canım degerinin düşmesine sevindim su anda kaca düşmüş beta hcgAy canım çok sevindim ben dün akşam sabaha kadar hastanedeydim acile gittim sancıdan dolayı dr.baktı bebeğin kesesi yırtılmış olabilir iç kanama riskinden dolayı müşahade altında tuttular ama öldüm sandım çok canım yandı neyseki değerlerim düşüyo bakalım Allah izin verirse p.tesi kendi dr.gidicem hayırlısı herşeyin
Cok gecmis olsun cnm dikkat et kendine bugunler gececekAy canım çok sevindim ben dün akşam sabaha kadar hastanedeydim acile gittim sancıdan dolayı dr.baktı bebeğin kesesi yırtılmış olabilir iç kanama riskinden dolayı müşahade altında tuttular ama öldüm sandım çok canım yandı neyseki değerlerim düşüyo bakalım Allah izin verirse p.tesi kendi dr.gidicem hayırlısı herşeyin
İğne kanamanı beraberinde getirmez. İğnenin özelliği Zaten içindeki ilacın o parçayı yavaş yavaş Yok etmesidir. Ama kanamanız da olursa daha hızlı düşer değerleriniz insallah. Rabbim şifa versinYani kanamam olmadan mi aticam icimden? adet gibi olup dusuk yapacagimi dusundum de.
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinAy canım çok sevindim ben dün akşam sabaha kadar hastanedeydim acile gittim sancıdan dolayı dr.baktı bebeğin kesesi yırtılmış olabilir iç kanama riskinden dolayı müşahade altında tuttular ama öldüm sandım çok canım yandı neyseki değerlerim düşüyo bakalım Allah izin verirse p.tesi kendi dr.gidicem hayırlısı herşeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?