Dış gebelik sonrası..

Çok geçmiş olsun ya. Ne kadar zor olduğunu biliyorum. Üçü de dış gebelik miydi acaba
Yok cAnim ilk ewlendigimin 6.ayi gebe kaldım 5.5 yaşında kizim var 2.bebeğime Mart ayinda gebe kaldim 8 haftalikken kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım en son da ekimde gebe kaldığım dış gebelik 3.oldu

Kizlar doktor rahim filmine gerek yok dedi.cocuk calismalarina baslayinca eger hamile kalamazsam cekecekmis
Ay canım çok sevindim ben dün akşam sabaha kadar hastanedeydim acile gittim sancıdan dolayı dr.baktı bebeğin kesesi yırtılmış olabilir iç kanama riskinden dolayı müşahade altında tuttular ama öldüm sandım çok canım yandı neyseki değerlerim düşüyo bakalım Allah izin verirse p.tesi kendi dr.gidicem hayırlısı herşeyin

İğne vurulduktan hemen sonra adetmılmazsın canım ortalama 40 gün sonda falan olursun. Ama bu süre kişiden kişiye göre değişir daha kısa zamanda da olur daha uzun zamanda da.. geçmiş olsun canım.
Yani kanamam olmadan mi aticam icimden? adet gibi olup dusuk yapacagimi dusundum de.

Cok cok gecmis olsun canım degerinin düşmesine sevindim su anda kaca düşmüş beta hcg

Cok gecmis olsun cnm dikkat et kendine bugunler gececek

Yani kanamam olmadan mi aticam icimden? adet gibi olup dusuk yapacagimi dusundum de.
İğne kanamanı beraberinde getirmez. İğnenin özelliği Zaten içindeki ilacın o parçayı yavaş yavaş Yok etmesidir. Ama kanamanız da olursa daha hızlı düşer değerleriniz insallah. Rabbim şifa versin

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…