- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
- Konu Sahibi Fosforlukuzu
-
1 gün önce yaptırıyım o zaman yada 1 gün gecikirsem o zaman yaptırıyım ya üzülmekten korkuyorum açıkçasıCanim umutluysan bu aydan kan testi yaptir derim
Canim benim Rabbim gonlune gore versin insallah1 gün önce yaptırıyım o zaman yada 1 gün gecikirsem o zaman yaptırıyım ya üzülmekten korkuyorum açıkçası
Aminnn canim benimRabbim hayırlısını nasip etsin cümlemize
Canım merhaba betan yukselmişmi gittin mi doktora. Dualarım seninle bizlere de umut olursun inşallahAminnn canim benim
Canım merhaba betan yukselmişmi gittin mi doktora. Dualarım seninle bizlere de umut olursun inşallah
Evet çok iyi canım çok sevindimm vallaCanim benim 142 ydi 378 olmus. Cumartesi tekrar gidicem. Doktor cok iyi dedi. Bebek gorunene kadar kan testine devam ediceZ. Henuz kese gorunmedi
Evet çok iyi canım çok sevindimm valla
Amin canım sağlıkla hayırla inşallah bana, sana ve isteyen herkeseInsallah Rabbim devamini getirir canim. Darisi en kisaa zamanda sana insallah :*
Insallah cnmAmin canım sağlıkla hayırla inşallah bana, sana ve isteyen herkese
Canim bugunki sonucum 970 ciktiEvet çok iyi canım çok sevindimm valla
Harikaaaaa!! Maşallah diyelim :)) aklımdaydın walla senin icin girdim. Çok sevindim hayırlı olsunCanim bugunki sonucum 970 cikti
Sagol tatlimmm inan ki senin icin yazdim bende :)Harikaaaaa!! Maşallah diyelim :)) aklımdaydın walla senin icin girdim. Çok sevindim hayırlı olsun
Çok sevindim ya şekerim Sağlıkla kucağına al inş hayırlısıyla bize de nasip olsunSagol tatlimmm inan ki senin icin yazdim bende :)
Insallah canim benim ya en kisa zamanda Allah sizede nasip etsin insallahÇok sevindim ya şekerim Sağlıkla kucağına al inş hayırlısıyla bize de nasip olsun
Sağol bitanem hep güzel haberler ver bana!!!Sagol tatlimmm inan ki senin icin yazdim bende :)
Insallah tatlim dua etSağol bitanem hep güzel haberler ver bana!!!
Dualarımdasın canımmm benimInsallah tatlim dua et
Sagol bitanem sende benim dualarimdasinDualarımdasın canımmm benim
Sağol canım Allah razı olsunSagol bitanem sende benim dualarimdasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?