- 28 Şubat 2025
- 327
- 92
- 13
- 27
- Konu Sahibi cileklimilkshakes
-
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın kuzum benimAh canım benim size de çok geçmiş olsun. Üzüntünü çok iyi anlıyorum. Gebeliğin başlangıcı devamı hakkında mesaj veriyor aslında, bir aksilik olduğunu hissetmiştik zaten. Dış gebelik yaşamadığına çok sevindim ama, bana keşke normal düşük yapsaydım dedirten bir süreçti. Hayırlısını Allah bilir. Biz de araştırılmasını istiyoruz bakalım biraz vakit geçsin psikolojik olarak toparlayalım da.
Bazen olması gereken oluyor galiba. Keşkelerin, öyle yapsaydım, böyle yapmasaydım demelerin hiçbir anlamı olmuyor. Size de çok geçmiş olsun. İnşallah en doğru zamanda, en hazır hissettiğimiz anda ve sağlıkla alırız o haberi. SevgilerDurumum size benzer bende 2 yıllık evliyim ve sizin gibi 1.5 sene düşünmedim ilk gebeliğim beta artışı doğru artmadığı için dış gebelik teşhisi aldım siz benim keşke yapsaydım dediğim diğer evreyi yaşamışsınız çünkü bende acaba acele mi ettim belki 1 hafta sonra daha düzenli artacaktı diye kendime kızdığm diğer ihtimalsiniz. Tüpüm alınmadı fakat hsg çektirdiğimde tüpüm tamamen tıkalı göründü yani tüpüm alınmadı ama yine tek tüpe kaldım :) umudumuzu kaybetmeyelim gücümüzü toplar belki bu defa sağlıklı ,mutlu bir haber alırız yeniden ? :).. sevgiler
Olur elbette içinizi rahat tutun bu da bir imtihan amin Rabbim herkese nasip etsinÇok geçmiş olsun, şükür atlatmışsınız. Tekrar hamile kalmanıza da çok sevindim sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Teşekkür ederim bakalım biraz dinlenmeye ihtiyacım var sonrasında sağlıklı bir hamilelik nasip olur inşallah
İyi geceler kader arkadaşım. Sabah dikişlerimi aldırmak için hastaneye gideceğim ve acaba benim gibi bu durumu yaşayan var mı diye sayfaya bi göz atmak istedim. Ve inanın ki evlilik tarihimizden bebek planlamamıza kadar o kadar aynı şeyleri yaşamışız ki. Ben de ortalama 2 yıldır evliyim, 2-3 ay önce karar verdik ve bir yola çıktık. Çok şükür Rabbim ilk denememizde nasip etti diyorduk ki dış gebelik şüphesi ile karşı karşıya geldik bir anda. İlk etapta doktorların abartmasıdır diye düşündük yalan yok hemen velveleye vermeyelim dedik ki zaten beta artışına göre bazı doktorlar beklememi tavsiye etti. 10 günlük yorucu bir takip evresindeydim Ancak size yakın bir oranla benim de betam 7500 leri gördüğü halde kese gözükmeyince detaylı incelemeler sonrası sağ tüpte tespit edildi hatta öyle ki doktorlar kalp ritminin bile olduğunu söylediler. Sonrasında apar topar ameliyat kararı alındı. Ne hissedeceğimi bile bilemezken ertesi sabah ameliyata girdim (laparoskopik ameliyat) ve sağ tüpümle beraber rahmimin bir kısmı da alındı. Aynı şeyleri ben de düşündüm acaba ben ihmal ettim de mi buraya kadar geldi mevzu diye. Ama işte bilemiyor insan, bir de ilk hamilelik olunca. Velhasıl inancım gereği; vardır Yaradanın bir bildiği 'O' ne dilerse bizim için hayırlı budur demek ki diyebiliyorum. Şimdi ben de tedirginim daha çok yeni olduğu için. Doktor tek tüple de hamile kalabilirsin diyor ama insan her ihtimali düşünüyor işte. Neyse güzel düşünelim kolay olsun Rabbim dileyen ve hakkını verebilecek olan herkesin kucağını hayırlı ve sağlıklı evlatlarla doldursun İnşaallah :) Sağlıklı ve selametle kalın, gelişmeler oldukça yazalımMerhaba yaklaşık iki yıldır evliyim. İlk bir buçuk sene kadar çocuk düşünmediğimiz için korunduk. 2025’in ilk ayında korunmayı bıraktık ve hemen o ay hamile kaldım. Kalp atışını duyduktan sonra 7 haftanın içindeyken bebeğimi kaybettim ve küretaj oldum. Bu bana çok ağır geldi çok üzüldüm. Doktorum ilk gebeliklerde bunun çok görüldüğünü normal olduğunu istersek bir adet döneminden sonra tekrar gebelik düşünebileceğimizi söyledi. Hazır hissetmek için biz yine de üç ay bekledik. Sonra yine hemen hamile kaldım. Ama evde yaptığım idrar testleri hep silik pozitif çıkıyordu. Doktora hemen gitmek istemedim kese gözükene kadar bekleyelim dedim. Adetim bir hafta gecikmişken kahverengi lekelenmem oldu. İlk hamileliğimde de düşük böyle başladığı için korktum ve hemen kadın doğum acile gittik. Beta istediler 180 çıktı. Bu arada hastanede beklerken lekelenmem devam etti ve bir miktar koyu kırmızı kanamam oldu. Kimyasal gebelik geçirdiğimi düşündüm. Doktorlara sorduğumda şu an çok erken ultrasonla baksak da gözükmez, kimyasal olabilir dış gebelik olabilir ya da düşük olabilir dediler. İki gün sonra tekrar kan vermemi istediler. Evim hastaneye uzak olduğu için sağlık ocağında ikişer gün arayla tekrar kan verdim. Beta 417 ve 845 çıktı. İki günde iki katından fazla artıyordu yani içim rahatladı biraz. Sonra ilk gittiğim hastaneye randevu aldığım doktora gittim. Vajinal muayeneyle baktı, rahim çok kalınlaşmış büyük ihtimalle rahim içi bir gebelik ama keseyi şu an göremedim tekrar kan ver dedi. Kan verdim sadece %33 artış göstermiş. Doktor farklı laboratuvarlarda verdiğim için yanlışlık olabileceğini söyledi ve iki gün sonra tekrar çağırdı. İki gün stresli bir bekleyiş yaşadım bu arada kahverengi lekelenmem devam ediyordu. İki gün sonra tekrar gittim kan verdim beta bu sefer %70’e yakın artmış 1900 civarlarındaydı. Vajinal muayenede kese yine gözükmedi. Oradaki asistan doktorlar emin olamadı gözükmesi gerekiyor 1500’den sonra ama belki geç döllenmedir dediler. Benim ilk gebeliğim de geç döllenme olmuştu o yüzden bunun da öyle olabileceğini düşündüm. İki gün sonra tekrar gel dediler ama ben sürekli ultrasona girmenin bebeğe zarar verebileceğini düşündüğüm için bir hafta sonrasına randevu aldım. Dış gebelik ihtimalini biliyordum ama açıkçası olmaz diye düşündüm. Kasıklarımda ara ara hafif sancı vardı, kahverengi lekelenmem devam ediyordu ki bunun yerleşme kanaması olabileceğini söylemişlerdi. Başka da belirtim yoktu. Dış gebelik olsa çok sancılı olur şimdiye hastanelik olurdum demek ki bir şey yok diye bir hafta bekledim. Doktor randevumda maalesef kese yine rahimde gözükmedi. Beta 9500’ü geçmişti. Birkaç doktor geldi epey incelediler ve sağ tüpte odak fark ettiler. Hastaneye yatışımı yaptılar. Tüpün alınması gerektiğini ilaç tedavisi için geç kaldığımı söylediler. İlaç tedavisi görsem bile tüp patlayabilir ve iç kanamaya sebep olabilirmiş. Saatlerce ağladım çok üzüldüm. Hala da kendime gelebilmiş değilim. Operasyonu geçireli dokuz gün oldu. Daha çok yeni ve ben kaygılıyım. Geleceğe dair kaygılıyım. Daha erken gitsem ilaçla tedavi olur muydu diye kendime kızgınım. Öte yandan nasip neyse o olur diyerek kendimi teselli etmeye çalışıyorum. Daha beteri her zaman vardır tabi Allah muhafaza etsin. Bunu detaylıca anlatma sebebim, bu süreçte benim durumumu yaşayan birileri var mı diye çok aradım. İnşallah yoktur ama benim gibi arayan varsa bilgilendirmek istedim. Ve benzer şeyleri yaşayanlar varsa merak ediyorum, nasılsınız? Atlatabildiniz mi, umarım atlatmışsınızdır.
Aynı durumu yaşadım sağ tüpüm alındı ameliyatla iç kanama geçirip ölümden döndüm Aralık ayındaMerhaba yaklaşık iki yıldır evliyim. İlk bir buçuk sene kadar çocuk düşünmediğimiz için korunduk. 2025’in ilk ayında korunmayı bıraktık ve hemen o ay hamile kaldım. Kalp atışını duyduktan sonra 7 haftanın içindeyken bebeğimi kaybettim ve küretaj oldum. Bu bana çok ağır geldi çok üzüldüm. Doktorum ilk gebeliklerde bunun çok görüldüğünü normal olduğunu istersek bir adet döneminden sonra tekrar gebelik düşünebileceğimizi söyledi. Hazır hissetmek için biz yine de üç ay bekledik. Sonra yine hemen hamile kaldım. Ama evde yaptığım idrar testleri hep silik pozitif çıkıyordu. Doktora hemen gitmek istemedim kese gözükene kadar bekleyelim dedim. Adetim bir hafta gecikmişken kahverengi lekelenmem oldu. İlk hamileliğimde de düşük böyle başladığı için korktum ve hemen kadın doğum acile gittik. Beta istediler 180 çıktı. Bu arada hastanede beklerken lekelenmem devam etti ve bir miktar koyu kırmızı kanamam oldu. Kimyasal gebelik geçirdiğimi düşündüm. Doktorlara sorduğumda şu an çok erken ultrasonla baksak da gözükmez, kimyasal olabilir dış gebelik olabilir ya da düşük olabilir dediler. İki gün sonra tekrar kan vermemi istediler. Evim hastaneye uzak olduğu için sağlık ocağında ikişer gün arayla tekrar kan verdim. Beta 417 ve 845 çıktı. İki günde iki katından fazla artıyordu yani içim rahatladı biraz. Sonra ilk gittiğim hastaneye randevu aldığım doktora gittim. Vajinal muayeneyle baktı, rahim çok kalınlaşmış büyük ihtimalle rahim içi bir gebelik ama keseyi şu an göremedim tekrar kan ver dedi. Kan verdim sadece %33 artış göstermiş. Doktor farklı laboratuvarlarda verdiğim için yanlışlık olabileceğini söyledi ve iki gün sonra tekrar çağırdı. İki gün stresli bir bekleyiş yaşadım bu arada kahverengi lekelenmem devam ediyordu. İki gün sonra tekrar gittim kan verdim beta bu sefer %70’e yakın artmış 1900 civarlarındaydı. Vajinal muayenede kese yine gözükmedi. Oradaki asistan doktorlar emin olamadı gözükmesi gerekiyor 1500’den sonra ama belki geç döllenmedir dediler. Benim ilk gebeliğim de geç döllenme olmuştu o yüzden bunun da öyle olabileceğini düşündüm. İki gün sonra tekrar gel dediler ama ben sürekli ultrasona girmenin bebeğe zarar verebileceğini düşündüğüm için bir hafta sonrasına randevu aldım. Dış gebelik ihtimalini biliyordum ama açıkçası olmaz diye düşündüm. Kasıklarımda ara ara hafif sancı vardı, kahverengi lekelenmem devam ediyordu ki bunun yerleşme kanaması olabileceğini söylemişlerdi. Başka da belirtim yoktu. Dış gebelik olsa çok sancılı olur şimdiye hastanelik olurdum demek ki bir şey yok diye bir hafta bekledim. Doktor randevumda maalesef kese yine rahimde gözükmedi. Beta 9500’ü geçmişti. Birkaç doktor geldi epey incelediler ve sağ tüpte odak fark ettiler. Hastaneye yatışımı yaptılar. Tüpün alınması gerektiğini ilaç tedavisi için geç kaldığımı söylediler. İlaç tedavisi görsem bile tüp patlayabilir ve iç kanamaya sebep olabilirmiş. Saatlerce ağladım çok üzüldüm. Hala da kendime gelebilmiş değilim. Operasyonu geçireli dokuz gün oldu. Daha çok yeni ve ben kaygılıyım. Geleceğe dair kaygılıyım. Daha erken gitsem ilaçla tedavi olur muydu diye kendime kızgınım. Öte yandan nasip neyse o olur diyerek kendimi teselli etmeye çalışıyorum. Daha beteri her zaman vardır tabi Allah muhafaza etsin. Bunu detaylıca anlatma sebebim, bu süreçte benim durumumu yaşayan birileri var mı diye çok aradım. İnşallah yoktur ama benim gibi arayan varsa bilgilendirmek istedim. Ve benzer şeyleri yaşayanlar varsa merak ediyorum, nasılsınız? Atlatabildiniz mi, umarım atlatmışsınızdır.
Size de çok geçmiş olsun ne hissettiğinizi o kadar iyi anlıyorum kiİyi geceler kader arkadaşım. Sabah dikişlerimi aldırmak için hastaneye gideceğim ve acaba benim gibi bu durumu yaşayan var mı diye sayfaya bi göz atmak istedim. Ve inanın ki evlilik tarihimizden bebek planlamamıza kadar o kadar aynı şeyleri yaşamışız ki. Ben de ortalama 2 yıldır evliyim, 2-3 ay önce karar verdik ve bir yola çıktık. Çok şükür Rabbim ilk denememizde nasip etti diyorduk ki dış gebelik şüphesi ile karşı karşıya geldik bir anda. İlk etapta doktorların abartmasıdır diye düşündük yalan yok hemen velveleye vermeyelim dedik ki zaten beta artışına göre bazı doktorlar beklememi tavsiye etti. 10 günlük yorucu bir takip evresindeydim Ancak size yakın bir oranla benim de betam 7500 leri gördüğü halde kese gözükmeyince detaylı incelemeler sonrası sağ tüpte tespit edildi hatta öyle ki doktorlar kalp ritminin bile olduğunu söylediler. Sonrasında apar topar ameliyat kararı alındı. Ne hissedeceğimi bile bilemezken ertesi sabah ameliyata girdim (laparoskopik ameliyat) ve sağ tüpümle beraber rahmimin bir kısmı da alındı. Aynı şeyleri ben de düşündüm acaba ben ihmal ettim de mi buraya kadar geldi mevzu diye. Ama işte bilemiyor insan, bir de ilk hamilelik olunca. Velhasıl inancım gereği; vardır Yaradanın bir bildiği 'O' ne dilerse bizim için hayırlı budur demek ki diyebiliyorum. Şimdi ben de tedirginim daha çok yeni olduğu için. Doktor tek tüple de hamile kalabilirsin diyor ama insan her ihtimali düşünüyor işte. Neyse güzel düşünelim kolay olsun Rabbim dileyen ve hakkını verebilecek olan herkesin kucağını hayırlı ve sağlıklı evlatlarla doldursun İnşaallah :) Sağlıklı ve selametle kalın, gelişmeler oldukça yazalım
Dış gebelik çok düşük bir ihtimal diyorlar ama ne kadar çok aynı durumu yaşayan var şaşırıyorum. Öncelikle çok geçmiş olsun. Tekrar bebek beklemenize de çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallahAynı durumu yaşadım sağ tüpüm alındı ameliyatla iç kanama geçirip ölümden döndüm Aralık ayındaneyseki geçti hepsi çok şükür nisan da bebek denedim ve ve normal yollardan oldu hiç sıkmayın canınızı ben de tekrar çocuk sahibi olamayacağımı düşünüyordum hatta çevremdekiler de öyle içinizi ferah tutun sorun olmuyor tek tuple de hamile kalınıyor
Geçmiş olsun tüpünüzle beraber rahminizin bir kısmının alınma sebebi nedir?İyi geceler kader arkadaşım. Sabah dikişlerimi aldırmak için hastaneye gideceğim ve acaba benim gibi bu durumu yaşayan var mı diye sayfaya bi göz atmak istedim. Ve inanın ki evlilik tarihimizden bebek planlamamıza kadar o kadar aynı şeyleri yaşamışız ki. Ben de ortalama 2 yıldır evliyim, 2-3 ay önce karar verdik ve bir yola çıktık. Çok şükür Rabbim ilk denememizde nasip etti diyorduk ki dış gebelik şüphesi ile karşı karşıya geldik bir anda. İlk etapta doktorların abartmasıdır diye düşündük yalan yok hemen velveleye vermeyelim dedik ki zaten beta artışına göre bazı doktorlar beklememi tavsiye etti. 10 günlük yorucu bir takip evresindeydim Ancak size yakın bir oranla benim de betam 7500 leri gördüğü halde kese gözükmeyince detaylı incelemeler sonrası sağ tüpte tespit edildi hatta öyle ki doktorlar kalp ritminin bile olduğunu söylediler. Sonrasında apar topar ameliyat kararı alındı. Ne hissedeceğimi bile bilemezken ertesi sabah ameliyata girdim (laparoskopik ameliyat) ve sağ tüpümle beraber rahmimin bir kısmı da alındı. Aynı şeyleri ben de düşündüm acaba ben ihmal ettim de mi buraya kadar geldi mevzu diye. Ama işte bilemiyor insan, bir de ilk hamilelik olunca. Velhasıl inancım gereği; vardır Yaradanın bir bildiği 'O' ne dilerse bizim için hayırlı budur demek ki diyebiliyorum. Şimdi ben de tedirginim daha çok yeni olduğu için. Doktor tek tüple de hamile kalabilirsin diyor ama insan her ihtimali düşünüyor işte. Neyse güzel düşünelim kolay olsun Rabbim dileyen ve hakkını verebilecek olan herkesin kucağını hayırlı ve sağlıklı evlatlarla doldursun İnşaallah :) Sağlıklı ve selametle kalın, gelişmeler oldukça yazalım
Merhaba bende dun dis gebelik ameliyatı oldum ve sağ tüpüm alındi.Su an hala hastanedeyim.Allah kimseye yaşatmasın.Son anda bayılmışım ve biraz daha geç kalsaymjsim ölümcül olabilirmiş.Hem bedenen hem psikolojik olarak kötü durumdayım ve dr bana 2 yıl çocuk düşünme dedi hiç bir yerde o kadar uzun süre yazmıyor.Size ne kadar süre demişti hemen hemen aynı süreçten geçmişiz gecmis olsin size de.Bir de bana rahim filmi çektir dedi size böyle birsy dedi mi acabaCanınızı sıkmayın lütfen, böyle olması gerekiyordu demekki Rabbım bundan sonrasını güzel eylesin insallah. Bende dış gebelik gecirdim ama 2 günde bir hastaneye gitmeme 20 günde hastanede yatmama, mtx tedavisine rağmen iç kanama geçirdim. Takip eden doktor iç kanamam durduğu için o an ameliyat etmedi, beklemek istedi ama bütün karın içim kan doluydu. 3 4 Ay çok çok sancılı zamanlar gecirdim. Bunun akabinde rahim filmi cekildim ,malesef iç kanamadan dolayı iki tüpum birden kapanmıştı ve ameliyatla ikiside alındı. Benimde ilk gebeligimdi ,cok üzüldüm çok ağrılar çektim ama hepsi geçti geçiyor. Su an tüp bebekle yeniden gebeyim ,ameliyatimin uzerinden tam 1 yil gecti. Su an sapasağlam 1 tupunuz var iyi düşünün hep iyi olsun insallah. Zorlukla birlikte kolaylık da vardır, inanın ki sonrasi güzel olucak. Su an üzülmeniz de tabi normal ama geçiyor
Rahim filmi çektirdim evet 4 Ay kadar sonra çektirmistim. 6 Ay sonra deneyebilirsiniz demisti ancak 2 yılı bende hiç duymadım . Mtx ignesi oldunuz muMerhaba bende dun dis gebelik ameliyatı oldum ve sağ tüpüm alındi.Su an hala hastanedeyim.Allah kimseye yaşatmasın.Son anda bayılmışım ve biraz daha geç kalsaymjsim ölümcül olabilirmiş.Hem bedenen hem psikolojik olarak kötü durumdayım ve dr bana 2 yıl çocuk düşünme dedi hiç bir yerde o kadar uzun süre yazmıyor.Size ne kadar süre demişti hemen hemen aynı süreçten geçmişiz gecmis olsin size de.Bir de bana rahim filmi çektir dedi size böyle birsy dedi mi acaba
Zor bir yerdeydi dedi.Igne ismini bilmiyorim ama 3 igne yeri var.Dedim herhalde tüp alındığı.icin mi o.kadar uzun süre verdi ama sizinde tupunuz alınmış.Rahim filmini neden istiyorlar peki.Rahim filmi çektirdim evet 4 Ay kadar sonra çektirmistim. 6 Ay sonra deneyebilirsiniz demisti ancak 2 yılı bende hiç duymadım . Mtx ignesi oldunuz mu
Ben önce ameliyat edilmedim ,iç kanama durunca doktor beklemek istedi. 3 4 Ay sonra rah filmi cekildim malesef 2 tüp birden kapanmış. O yüzden ameliyat oldum. Sizin acaba rahme yakin bir yerde miydi, kornual dış gebelik dedikleri . Belki bekleme sürenizi o yüzden daha uzun tutun demiş olabilir ama 2 yıl her halükarda cok geldi bana. Muhakkak topsrlaninca başka doktorlara da muayene olursunuz ,ben bu süreçte çok çok fazla doktora gidip görüşünü aldımZor bir yerdeydi dedi.Igne ismini bilmiyorim ama 3 igne yeri var.Dedim herhalde tüp alındığı.icin mi o.kadar uzun süre verdi ama sizinde tupunuz alınmış.Rahim filmini neden istiyorlar peki.
Amin amin kimse yaşamasın geçen kasımda kurtajim var bunu daha yaşayınca psikolojik olarakda kötü oldum.Evet 2 sene bencede fazla 10 gün sonra muayeneye cagirdi o zaman konuşacam.Dediginiz gibi tek doktorlada kalmam.Dun konuşacak halim yoktu birsey soramadım.Bir de yaşananlarla danışmak iyi oluyirBen önce ameliyat edilmedim ,iç kanama durunca doktor beklemek istedi. 3 4 Ay sonra rah filmi cekildim malesef 2 tüp birden kapanmış. O yüzden ameliyat oldum. Sizin acaba rahme yakin bir yerde miydi, kornual dış gebelik dedikleri . Belki bekleme sürenizi o yüzden daha uzun tutun demiş olabilir ama 2 yıl her halükarda cok geldi bana. Muhakkak topsrlaninca başka doktorlara da muayene olursunuz ,ben bu süreçte çok çok fazla doktora gidip görüşünü aldımçok geçmiş olsun ,insallah bunla son bulsun kötü yaşadıklarıniz
Evet biraz toparlanin detaylı sorarsınız inşallah. İnşallah ameliyatinizda iyi geçmiştir. Sürecinizi ,ne zaman rahim filmi cektirmeniz gerektigini sonrasında nasil ilerleyeceginizi ogrenirsinjz, su an önemli olan sizin iyilesmenizAmin amin kimse yaşamasın geçen kasımda kurtajim var bunu daha yaşayınca psikolojik olarakda kötü oldum.Evet 2 sene bencede fazla 10 gün sonra muayeneye cagirdi o zaman konuşacam.Dediginiz gibi tek doktorlada kalmam.Dun konuşacak halim yoktu birsey soramadım.Bir de yaşananlarla danışmak iyi oluyir
Evet çok teşekkür ederim siz ne zaman gecirdinizEvet biraz toparlanin detaylı sorarsınız inşallah. İnşallah ameliyatinizda iyi geçmiştir. Sürecinizi ,ne zaman rahim filmi cektirmeniz gerektigini sonrasında nasil ilerleyeceginizi ogrenirsinjz, su an önemli olan sizin iyilesmeniz
Bende 2024 yılı ocak şubat arası dış gebelik gecirdim , ameliyat olmadım dediğim gibi başta. Haziran da rahim filmi çekildi tüpler tıkalı olunca temmuzda ameliyat oldum 2 tupumde alındı ,zorunlu tüp bebek tedavisine başlamak durumunda kaldık bu sebepleEvet çok teşekkür ederim siz ne zaman gecirdiniz
Masallah ne güzel sağlıkla kucağınaza.alin.insallahBende 2024 yılı ocak şubat arası dış gebelik gecirdim , ameliyat olmadım dediğim gibi başta. Haziran da rahim filmi çekildi tüpler tıkalı olunca temmuzda ameliyat oldum 2 tupumde alındı ,zorunlu tüp bebek tedavisine başlamak durumunda kaldık bu sebepleameliyattan 2 Ay sonra tedavime başladım şu an hamileyim cok sukur
İnsallah, isteyen herkesle beraberMasallah ne güzel sağlıkla kucağınaza.alin.insallah
Çok geçmiş olsun. Hem fiziksel hem de duygusal anlamda şifa diliyorum. Ben operasyondan on beş gün sonra muayene oldum doktor bana bir regl döneminden sonra tekrar gebelik düşünebilirsin dedi. Çok şaşırdım nasıl yani ben bir düşük yaptım bir dış gebelik geçirdim araştırılması gerekmiyor mu dedim. İkisi farklı şeyler olduğu için birbiriyle bağlantısı yok araştırılması gerekmiyor dedi. Ben iğne de olmadığım için bekleme süresini bu kadar kısa söyledi sanırım. Ama tabi ki en az altı ay düşünmüyorum belki daha fazla. Rahim filmi çekilmeden gerekli araştırmalar yapılmadan hatta tüm bunlar yapıldığında bile nasıl cesaret edebilirim bilmiyorum. Şu an psikolojik destek de alıyorum. Yani doktorlar neye göre bir ay neye göre iki yıl diyor anlamadım ki. Ben farklı bir doktor araştırıp gitmeyi düşünüyorum bence siz de öyle yapın.Merhaba bende dun dis gebelik ameliyatı oldum ve sağ tüpüm alındi.Su an hala hastanedeyim.Allah kimseye yaşatmasın.Son anda bayılmışım ve biraz daha geç kalsaymjsim ölümcül olabilirmiş.Hem bedenen hem psikolojik olarak kötü durumdayım ve dr bana 2 yıl çocuk düşünme dedi hiç bir yerde o kadar uzun süre yazmıyor.Size ne kadar süre demişti hemen hemen aynı süreçten geçmişiz gecmis olsin size de.Bir de bana rahim filmi çektir dedi size böyle birsy dedi mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?