Dış gebelik sonucu sağ tüpüm alındı

Merhaba çok geçmiş olsun öncelikle. Sizin durum da bana dış gebelik gibi geldi. Kimyasal çok yükselmeden düşüşe geçer çünkü. Ultrasonda bir şey görülebilmesi için betanın 1500’ü geçmesi gerekiyor ki dış gebelikse tüplere dikkatli bakılması gerekir. Benim 9500 olduğunda bile anlayamadılar üç doktor geldi baktı en son profesör emin oldu. İğne olursan altı ay korunmanı isteyeceğim demişti doktor. Bende embriyo çok büyüdüğü için iğnenin işe yarama ihtimali çok düşüktü o yüzden direkt operasyonla tüpü de aldılar. Yani her doktorun yorumlaması ve önerileri de farklı oluyor. Siz kontrolleri aksatmayın ve dış gebelik olduğundan emin olurlarsa bir an önce tedavinizi olun. Şifalar diliyorum

Çok teşekkür ederim. Kanı normalde yarın verecektim, dokturum bu akşam vermemi istedi. Birazdan vermeye gideceğim. Yarın da erkenden gel dedi. İğneyi yapacak muhtemelen. Ama bunun dış gebelik olduğunu söylemiyorlar. Ultrason ile bakıp mı söyleyecek acaba..

Dediğim gibi dış gebelik olduğundan yalnızca embriyoyu tüpte görünce emin olabilirler. Ya da beta hcg artışına göre karar verirler. Beta düzgün ilerlese bile max 2000 olduğunda mutlaka rahim içinde kese gözükmeli. Aksi takdirde sağlıksız bir durum ihtimali yüksek. Bu süreçte maalesef o kadar çok doktorla görüştüm o kadar araştırdım ki bunları öğrenmek durumunda kaldım. Ama tabi ki en doğru bilgiyi size yine doktorunuz verecektir. Yine de inşallah dış gebelik değildir.

İnşallah teşekkür ederim. Bakalım dünkü kan 1169 idi. Bugün kaç çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…