Dış gebelik sonucu sağ tüpüm alındı

Sizinle hemen hemen aynı şeyleri yaşamışım fakat benim iğne tedavisinden sonra tüpüm patladı iki gün boyunca iç kanama geçirdiğimi anlamadılar, o sanciyi Rabbim kimseye yaşatmasın, bir boş gebelik, bir ektopik gebelik geçirdim. Ölümden döndüm. Hiç sıkmayın canınızı önce siz iyi olun sonrası nasipte varsa olur

Çok geçmiş olsun umuyorum gelecekte de benzer durumlarla sınanmayız. Şaşırıyorum da aynı zamanda, nadir görülen bir durum diyorlar ama ne kadar çok kadın yaşamış aynı şeyi. Şifalar diliyorum.

Merhabalar benzer şeyleri yaşıyorum başıma ne gelecek merak ediyorum 28 Ağustos son adet günümdü 18 Eylül de göğüs hassasiyeti yaşayarak idrar da test verdim belirkin 2 çizgi çıktı hemen hastaneye gittim beta değerim 6500 çıktı doktor da bu duruma şaşırdı ultrason ve vajinal den bakıldı kese görülmedi bana haftaya pazartesi gel dedi ben de ikiz gebelik olur mu diye düşünerekten çarşamba gittim ve değerim 14700 ulaştı yine kese görülmedi vajinadan bakıldığı halde devler hastanesinin ultrasonu kötü diye bir gün sonra özele gittim oda aynı şekilde ultrason ve vajinaldan baktı yine göremedi dış gebelik tanısını haftaya perşembe kese görülmese koyarım dedi bugün beta değerime baktım 18700 artış var kese yok kanama yok ne yapmam gerektiğini anlamıyorum

Bende 16 eylülde dış gebelikten dolayı sol tüpüm alındı şimdi tekrar hamileyim 7 haftalık

canım benim çok geçmiş olsun vardır bunun da bir sebebi ne güzel konuşmuşsun zaten eminim Rabbim sana en güzel zamanda bebeğini nasip edecektir. Benim başıma gelmedi bir arkadaşımın bir tüpü alınmıştı. Sonrasında 3üzlere hamile kaldı ailede hiç ikiz üçüz olmamasına rağmen. Her şey nasip sen duanı et kendini iyice toparla yenilenmiş bir şekilde ayağa kalk , sonrasında tekrar denersin kalpten diliyorum en kısa sürede kolların bebişinle dolsun inşallah ♥

Allah razı olsun teşekkür ederim öyle tabi ki kabullenmesi alışması zor olsa da nasipte ne varsa onu yaşıyoruz. Hepimiz hakkında en hayırlısı neyse kolaylıkla, afiyetle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…