Dış gebelik sonucu sağ tüpüm alındı

Merhaba size de çok geçmiş olsun.Bende.kasim ayında kurtaj oldum.Simdi dis gebelik benimde igne olmadı oraya yanlış yazmışım.Kapali ameliyatla sag tupum alındı.Bu cok zormuş beni bedenen de cok.psikolojik olarak etkiledi.Size adetten sonra hemen demesi cok sasirtici 6 ay rahmin toparlanması şart ama bana 2 yıl demeside çok uzun geliyir ve benim yaşım var.Evet rahim filmi bende çekilecem.Baska dr a da gidecem 6 ay geçince.Sizin.ne kadar.oldu ameliyat olalı şu an ne durumdasiniz.

Şimdi geriye dönüp surecinizi okudum siz de çok yeni geçirmesiniz.Bende sizin gibi kendime çok kızgınım bir hafta önce gitseydim ilaçla tedavi olabilirdi die.Ama ben adetim 5 gün gecince devlete gittim kan verdim 76 çıktı ilki.3 kere 2 günde bir kan verdim.76 212 558 çıktı yani.hic bir sorun yoktu iki.katina arttı.Dr dedi şu an baksakta vajinadan gözükmez dedi.2 hafta sonra gel dedi.Ben kendi doktoruma özele gittim 9 gün sonra 6 haftaliktim bu perşembe yani.Ilk.karindan bakti gözükmesi lazim dedi bu değere vajinal yoldan bakti gene gozukmedi birsey.Dedi sen kan ver ben seni arayacam gun içinde beni aradı 12 bin değerin sen sabah gel dedi hemen.Aksam benim sağ kasigim ağrıdı bacağıma doğru vuran bi agri.Gece falan sürdü dayanilmayacak deildi.Sabah 6 dan sonra.siddetlendi ben anladim zaten o ağrının.normal.olmadigini.Sabah 9 da gittik dr dedi dis gebelik ameliyat olman lazım tupun alınacak ben şok.oldum.Dedi ister burada yaptırın ister başka yerde ama bunun bugün.olmasi.sart.Cok.yuksek bi fiyat cikardi.hastane.Biz de yalovadan golcuk sehir hastanesine gittik.Ben arabada kusmaya başladım.Sonra tam dr beni muayenede bakacakken bayılmışım.Kendjme geldim dr eşim panik.icinde bana sesleniyorlar.Hemen ameliyata alındım.Cok kritik yerdeymis.Ölumcul olabilirmis.Cok kan kaybetmisim.Hic boyle birsey yaşayacağımı düşünmezdim.Hamile olanlar keseyi görmeden arayı açmasınlar.Belki 4 5 gün önce gitseydim tupum alınmayacaktı.Ama beni yanıltan 3 kere.kan verip düzenli artmasaydı.Cok.uzun yazdim.Hakkinizi helal edin.Allah bir daha yaşatmasın.

Sizinlede çok benzer durum yaşamışız gecmis olsun.Ben de dis gebelik gecirdim cuma günü sag tupum alindi.Ben de ölümden dönmüşüm.Kasim ayında kurtaj oldum simdide dis gebelik ama bu çok farklı bi durummus.Cok şükür 2 sağlıklı evladım var bir tane çocuğum daha olsun çok istedim.Benim doktorum bana 2 yıl çocuk düşünme dedi ve bu da beni çok etkiledi.Tabi ben zaten bir sure en az 6 ay zaten düşünmüyorum. Ama bu sure beni yasimdan dolayi etkiledi herhalde.Forum forum gezdim aynı durum yaşayanlara.Sizin doktorunuz bir süre vermis miydi ve hamile kalmadan önce rahim filmi cekildiniz mi

Süreçleri okudum ve üzüldüm umarım hersey guzel olur..Ben 11agustosta 71 hcg ile öğrendim birdaha yaptırmadım bu hafta doktor kontrolum vardı 5 haftalık diye düşünüyordum.Çok az pembe belli belirsiz bi kanamam oldu agrım yoktu..korktum beta yaptrdım 470 çıktı normalde 4000 lerde olması laxım , tek dileğim kimyasal olması .. salı gunu tekrar beta verceğim ve doktorum bakacak

Merhaba adetiniz kac gün gecince kan testi yaptırdınız.Benim 5 gün gecince 76 çıkmıştı ve bana dusuk gelmişti ben geç dollenmeye verdim bunu ondan merak ettim.Muhakkak keseyi görmeye gidin sakın süre geçmesini beklemeyin.

sevgili menekşegöz benim adetim 15 temmuzdu en son yani 15 agustosta olması lazımdı ama bn 11agustosta verdim dayanamayıp,bugun doktoruma gittiö alttan baktı ultrasonla kese gördü içi çok küçük ama var gibi dedi ,tabi 11ağustostan 24agustosa kadar çoktan yükselmesi lazımdı ,beklicez yarın tekrar kan vereceğim ,dış gebelik gibi görü müyor çünkü kese rahimde muhtemelen düşükle sonuclanacak..hayırlısı bakalım

asıl sorum betanın 11agustoston 24 agustosa kadar 71 den 470 e çıkması çok az ,ama kimyasal olsada razıyım dış gebelik bı tık zor die duydum,ama doktorum onunda gebelik çok çok buyumedşyse çok korkulmaması gerektiğini sölüyor,büyüsede sıkıntı yok sadece surec uzuyor lütfen kimse kendini kapatmasın ,üzülebilirşz ama gececek

Dis gebelik olmamasına çok sevindim gerçekten çok.zor bir süreç. Hakkınızda hayırlısı olsun en kısa zamanda sağlıkla çocuğunuz olur ınslalah

Evet benim değerim 12 bin olduğu için ameliyat oldum son raddeye gelmiş.Erken süreçte farkedilmesi daha iyi ilaç tedavisiyle kürtajla hallediliyor.

Kızlar selam, sanırım ben de şuan dış gebelik geçiriyorum. Fikri olan varsa yorum yaparsa sevinirim.
Tüp bebek transferimin 8. Günü beta hcg 183 geldi. 8. Güne göre çok yüksekti çok sevindik.
10. Gün 225
12. Gün 272
14. Gün 390
16. Gün 475 ( Dr. Ultrasonla baktı ve başından beri bunun kimyasal gebelik olduğunu söylüyor. İlaçları, iğneleri bıraktık. Değerin düşmesini bekliyoruz ve takip edeceğiz eğer değer düşmezse mtx iğnesi yapacağız dedi, o gün iğneleri ilaçları bıraktım. )
18,5. Gün (bugün) 1169 geldi. Doktorum 2 gün sonra tekrar kan testi istedi ve akabinde aynı gün ultrason ile bakacağız dedi.
Kimyasal gebelik olsa yavaştan değer düşmeye başlamaz mıydı? Son değer 2 kattan daha fazla artmış?
Bu mtx iğnesini olursam 3 ay korunmak gerekiyormuş yeni bir transfer de yapılamazmış. Açıkçası iğneyi de hemen yaptırmasak biraz daha takip mi etsek bilemiyorum. İğne ve ilaçları bıraktığım için adet olmam ve beta hcgnin düğmesi gerekmiyor mu?

Bu değerler dış gebelik belirtisi mi?

merhaba ne yaptınız acaba sağlıklı artmıyor değer bnmde bu tarz bugun kanamam var ama bnde kese olusmus rahimde o sebeple dış gebelşk değil muhtemelrn kimyasal .Anladığım kadarıyka ilk adete kadar az az kanama sonrasında adetle birlikte kendşni atacak bugun gene beta vereceğim sonucumu bekliceğim

Çok geçmiş olsun. Rahimde kese oluşmuş ama beta değerleriniz mi düşük?

Çok geçmiş olsun son durumunuz nedir Allah yardımcınız olsun

evet doktor kese gördü ama betam 13günde 71 den 375 e cıkmıs sadece zaten şuan kanamam var muhtemelen düşüyor
Sizinki dış gebelik değil bence, kanama da başlamış. Yakında değer sıfırlanır sanıyorum. Dış gebelik olmamasına sevindim. Benim dünkü değerim 1169 idi. Yarın tekrar kan vereceğim. Kimyasal olsa düşüşe geçerdi benimki de diye düşünüyorum… sanırım benimki dış gebelik..

dış gebelik için sanki tüplerde kese görülmeli ,ama öyle bile olsa korkmayın dün doktorum bana öle olsa bile bukadar buyutup korkulacak bişy değil sadece biraz zamanımızı alıyor dedi oda 2,3 ay beklemek için dedi ..ama zaten dış gebelik olmasada şuanda bnde bu psikoloji ile deneyemem ki bnde beklicem o yuzden sakin olalım

Aynen canım, yarın belli olacak benim durumum az çok.

Şuan son beta sonucumda 389 çıktı nerdeyse hiç artmamış,doktor kimyasal dedi ama kese var muhtemelen boş gebelik.Barbiebabe sende üzülme cocugunuz varmı sizin ,bnm yok ve 33yasındayım.Hersey guzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…