dış gebelik ve sonrası

zaman geçtikten sonra demek kolay yaşarken çok zor dimi 2 yıl boyunca bebeğin olmadımı canım uzun sürmüş korkuttun beni

zaman geçtikten sonra demek kolay yaşarken çok zor dimi 2 yıl boyunca bebeğin olmadımı canım uzun sürmüş korkuttun beni
Sen bana nazaran şanslı olan taraftasın çünkü benim tüpüm alındı senin alınmamış.. Canım hiç korkma bu işler hiç belli olmuyor.. Tedavi üstüne tedavi gördüm ben 2.ameliyat bile oldum diğer tüpümün önünde de bi şişlik görüldüğü için rahim filminde.. Dediğim gibi kendini benimle kıyaslama çünkü sen benden daha şanslısın :) aşılama oldum olmadı bir yığın tedavi gördüm olmadı sonra dedim benim psikolojim çok kötü ve bunu ancak ben düzeltebilirdim.. Tedaviyi bıraktıktan 1 sene sonra hamile kaldım kendiliğinden :)

bende çektircem rahim filmi onda birsey çıkmaz insallah beklemeye tahammülüm yok gibi oluyorum bazen iş yerimde iki arkadasım hamile üstelik de benim çalısmalara basladım ilk ay oldu birininkide kazara oldu bazen onları görünce konusmalar filan çok üzülüyorum bazen unutuyorum gidiyor öyle bosluktayım bu ara ama sana çok sevindim tatlım senin için nasıl mutlu olmussundur onca zamandan sonra

Arkadaşlar merhaba , sıfırlanan herkese çok geçmiş olsun. bir süredir yazmaya fırsat bulamadım. Benim gectiğimiz cuma 1400 den 790 a düştü değerlerim. Şimdi pzt yeniden kan vereceğim. Bayramın tam 2. Günü yoğun kanamam başlamıştı. Hala devam ediyor ama koyu renge döndü. Kan rengi gelirken çok ağrım olmuştu neyse ki o ağrılar bitti.

İlk kaybınız için çok üzüldüm bence içinizi rahat tutun, seri bhcg herşeyi gösterecektir. Ben böyle uzun süre hafif kanama- lekelenmesi süren ve sağlıklı doğum yapanların hikayelerini okumuştum.

Ne olursa olsun inancını ve Allah'a olan güvenini asla kaybetme.. İnan çok zor bir süreç seni o kadar iyi anlıyorumki.. Daha dün gibi herşey benim içinde her hamile haberinde Allah benim sabrımı deniyor diyordum ama inan alışman çok uzun sürmicek çünkü tedavi sürecindede sonuçta kadın doğumda bekliyorsun istemediğin kadar hamile görmek zorunda kalıcaksın.. Biz eşimle kalbini duyana kadar inanamadık çünkü gerçekten bizim için mucize gibi bişey.. Ben ocakta tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyordum Rabbim büyük işte..

inşallah içim bi nebzede olsa rahatladı kan verdinm oğleden snra snucu alıcam inşallah yükselmiştir

Canim hayirli olsun, 5 in altina dusmesi yetiyor. Her insanda bir miktar bu hormon var zaten. 5 e kadar normal sayiliyormus.Ben daha once hamile degilken yaptirdigimda 1.7 falan cikmisti. 0'ı gormek zor.
Doktorda oyle dedi canim 15 gun sonra tekrar gidicem bakalim hayirlisi seninki nasıl gidiyor

Doktorda oyle dedi canim 15 gun sonra tekrar gidicem bakalim hayirlisi seninki nasıl gidiyor
Ben de sabah kan vereceğim , 5 bucukta randevum. Kanamam devam ediyor, daha doğrusu koyu kahve akıntı. Uzun ped kullanıyorum hala. Bu sıcaklarda pişiyorum, en azından günlük ped kullanacak kadar azalsa da rahatlasam (

Ben de sabah kan vereceğim , 5 bucukta randevum. Kanamam devam ediyor, daha doğrusu koyu kahve akıntı. Uzun ped kullanıyorum hala. Bu sıcaklarda pişiyorum, en azından günlük ped kullanacak kadar azalsa da rahatlasam (
adet oldun desem da değerin sıfırlanmadı naptın nededi doktor

adet oldun desem da değerin sıfırlanmadı naptın nededi doktor
790'dan 73'e düşmüş Doktor hersey iyi görünüyor dedi. 10 gün sonra tekrar bhcg yaptırıp sonucu telefonla bildireceğim. Bittikten 15 gün sonra spora baslayabilirsin dedi. Kanama normal, parçalar da göreceksin, rahimdeki gebelik dokusu atılıyor dedi.

hıı olabilr canım benmkini kürtajla temizladiler o yüzden bende olmadı güzel düsmüş ama 15gün sonra biter muhtemelen

Herkese merhaba, aranıza yeni katıldım. 4 Haziranda yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim ve sonrasında benimde dış gebelik hikayem başladı. Hiç bir bilgim olmayan bir konuyla karşı karşıya kaldım. Allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor bir süreç. Ameliyat mı iğne mi derken öncelikle küretaj oldum, sonrasında da iğne yapıldı. Bende değerim sıfırlansın diye bekliyorum. Merak ettiğim konu değer sıfırlandıktan ne kadar süre sonra adet oldunuz?

inan benimde merak ettim konu bu kürtaj ve igne olalı bugün 27inci günüm geçtimiz cmrtesi doktora gittimdede 2ya düsmüstü değerim ne zaman olcamı bende merak ediyorm seninki 0 oldumu seninki benimkinden önce sanırm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…