Canim merhana gecmis olsun. Benim olmustu 1.ignemden sonra. 1. Dis gebelihin nasil sonlandi. Simdi beta degerlerin kac. Biran once gecer insallahArkadaşlar metotreksat sonrası gögüs ve sırt agrısı, nefes alırken batma gibi sıkıntılar yaşayan oldu mu? İlk dış gebeliğim meğer ne kolay geçmiş, şimdikinde çektiğim çeşit çeşit ağrılardan bebeğimin acısını bile aklıma getiremiyorum. Üstelik daha kanamam bile başlamadı
Canim merhana gecmis olsun. Benim olmustu 1.ignemden sonra. 1. Dis gebelihin nasil sonlandi. Simdi beta degerlerin kac. Biran once gecer insallah
1. de metoreksat ile sonlandı, onda 8 haftayı geçmiştim. Tüpte görünüyordu. 2 doz iğne ile yaklaşık 2 ayda sonlandı. B-hcg 8000 üzeriydi.
Bu da tam 1 buçuk yıl sonra oldu. Hiç kese görünmedi, iğne yapılan gün de iç kansmam başladı. Neyse ki doktorum durdurdu kanamayı. Ama 2. dozu da yaptık. Bu gögüs agrısı da 2. dozla başladı(([/QUOTE
Bunda beta hcg degerin nedir1. de metoreksat ile sonlandı, onda 8 haftayı geçmiştim. Tüpte görünüyordu. 2 doz iğne ile yaklaşık 2 ayda sonlandı. B-hcg 8000 üzeriydi.
Bu da tam 1 buçuk yıl sonra oldu. Hiç kese görünmedi, iğne yapılan gün de iç kansmam başladı. Neyse ki doktorum durdurdu kanamayı. Ama 2. dozu da yaptık. Bu gögüs agrısı da 2. dozla başladı((
Kan pıhtılaştırıcı serum verildi, ama 2 gün ameliyata alınma riskine karşın da serumla beslendim hiç yiyecek verilmedi. Günde 2 kez tam kan sayımı yapıldı. İç kanamam bir tavuk yumurtası boyutlarındaymış. Şansıma hastanede başlayınca erken de keşfedilmiş oldu. Kan değerlerim de stabil olunca gerek kalmadı ameliyata. Bir yandan da hala kanama durdurucu etkisi olan bir agrı kesici alıyorum günde 2 kez. Ama o agrıyı tarif edemem, ben ki aşırı adet sancısı çekerim, bu çok başka bir agrıydı. Bu arada 2200 den 2000 e düştü b-hcg , o yüzden 2. iğnemi oldumInsallah bu dozla gecer. Bende ikinci dozu oldum. Beta hcg nin dusmesini bekloyorum. Ic kanamayi nasil durdurdu doktorun.
Kan pıhtılaştırıcı serum verildi, ama 2 gün ameliyata alınma riskine karşın da serumla beslendim hiç yiyecek verilmedi. Günde 2 kez tam kan sayımı yapıldı. İç kanamam bir tavuk yumurtası boyutlarındaymış. Şansıma hastanede başlayınca erken de keşfedilmiş oldu. Kan değerlerim de stabil olunca gerek kalmadı ameliyata. Bir yandan da hala kanama durdurucu etkisi olan bir agrı kesici alıyorum günde 2 kez. Ama o agrıyı tarif edemem, ben ki aşırı adet sancısı çekerim, bu çok başka bir agrıydı. Bu arada 2200 den 2000 e düştü b-hcg , o yüzden 2. iğnemi oldum
Size de çok geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede atlatırız en az hasarla.[/QU insallah canim kaca dusmesini bekliyormus ki dr.
Insallah en yakin zamanda atlatiriz igneyle
Canim kanama neyin belirtisi
Canım kanama rahmin kendini yenilemeye başladığının ve rahim içindeki hamilelik dokusunu dışarı attığının göstergesi. Öncekinde de iğneden 10 gün sonra gibi başlamıştı. Adet kanaması sayılmıyor bu kanamalar. Herkeste olması şart mı bilmiyorum açıkçası ama bugüne kadar konuştuğum herkesin kanaması olmuştu. Cuma doktoruma detaylı olarak sorarım kontrolde, sana da bilgi veririrm.Canim kanama neyin belirtisi
kanama neyn belirtisi bilmiyorum ama benim doktorum sıfırlanana kadar böyle kanamalar olcanı korkmaman gerektini söyledi.Canım kanama rahmin kendini yenilemeye başladığının ve rahim içindeki hamilelik dokusunu dışarı attığının göstergesi. Öncekinde de iğneden 10 gün sonra gibi başlamıştı. Adet kanaması sayılmıyor bu kanamalar. Herkeste olması şart mı bilmiyorum açıkçası ama bugüne kadar konuştuğum herkesin kanaması olmuştu. Cuma doktoruma detaylı olarak sorarım kontrolde, sana da bilgi veririrm.
Şimdi doktor betahcg nin en az 1200 lere düşmesini bekliyor 2000 den.
Benim de kanamam basladi ben cok korktum da o nedenle sordum. Bizde rahim de degil ya gebelik. Acaba ic kanama basladi da disari mi atiyo vucut diye korktum.Canım kanama rahmin kendini yenilemeye başladığının ve rahim içindeki hamilelik dokusunu dışarı attığının göstergesi. Öncekinde de iğneden 10 gün sonra gibi başlamıştı. Adet kanaması sayılmıyor bu kanamalar. Herkeste olması şart mı bilmiyorum açıkçası ama bugüne kadar konuştuğum herkesin kanaması olmuştu. Cuma doktoruma detaylı olarak sorarım kontrolde, sana da bilgi veririrm.
Şimdi doktor betahcg nin en az 1200 lere düşmesini bekliyor 2000 den.
yok canım korkma benim hep vardı halada var doktor dısarı çıkandan korkma dedi geçen kontrole gidince tekrar dedim sıfırlanana kadar olur dedi ne kdr dıs gebelik de olsa rahim kendini hamilelik için hazırlıyordu sonuçta kalınlasma filan olmustu arkadasın dedi gibidr belki rahim kendini topluodurBenim de kanamam basladi ben cok korktum da o nedenle sordum. Bizde rahim de degil ya gebelik. Acaba ic kanama basladi da disari mi atiyo vucut diye korktum.
Atlattım çok şükür. Bu ay da oğlumla tatile gidicem eşim gelemiyor. Ayrı kalıcaz. Ama inana hiç kafama takmıyorum hep hayırlısını istiyorum. Benim miniğim bilir geleceği zamanı:)bu ay önemli desene ne mtlu sana bu süreci atlattın rabbim insallah hiç bekletmeden bu ay sevindirir seni canım planlamanı iyi yap insallah aynı seyleri yaşamayız tekrardan
takmınca kesin olur:)Atlattım çok şükür. Bu ay da oğlumla tatile gidicem eşim gelemiyor. Ayrı kalıcaz. Ama inana hiç kafama takmıyorum hep hayırlısını istiyorum. Benim miniğim bilir geleceği zamanı:)
çok olmuyor canım kirlenme şeklinde iç çamaşır kirletiyor bide her idrardan sonra peçeteye geliyo muhakkak adet gibi değil yani
benimki adet gibi değil canım günlük ped işimi görüyor kişiden kişiye fark eder belki yoğunluğuBenim bugun ogleden beri adet gibi surekli geliyor. 3. pedimi degistirdim. Ayaga kalkinca ve tuvalette daha cok geliyor ama yatarken de bayagi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?