- 3 Ağustos 2017
- 1.770
- 2.250
- 53
- 35
- Konu Sahibi esraylmz03
-
Kuzum yalvardık gidin doktora diye, o kadar cahiller ki şey diyor. Allah bebeğin izlenmesini istesiydi anne karnı şeffaf olurdu o kadar incelenmez.Onun bebeği kasıklarında belliki tehlikeli yinede görümceminde kasıklarında erken doğabilir yani aşırı erken de olabilir yatması gerekli sürekli.
Ama dış gebelik olsa cinsiyet için gittiğinde yine öğrenilirdi ve 6ay sürmezdi anneye zarar verirdi çoktan diye biliyorum.
En azından sağlık ocağındaki kontrollerine gitsinler bari insan bebeğini düşünmez mi anlamıyorum öyle insanları ya ben yok zamanda 15günde bir sigorta da yokken en az 250 lira verirdim özel hastaneye başka ilçe bide yol masrafı hariç. Benimde geç döllenme nedeniyle gelişimi hep geriden geliyodu diye. Umarım bebeği iyidir
AhahahahKuzum yalvardık gidin doktora diye, o kadar cahiller ki şey diyor. Allah bebeğin izlenmesini istesiydi anne karnı şeffaf olurdu o kadar incelenmez.
rabbim hayırlısını versin, sağlıkla kucaklarına alsınlar.
Ben sürekli gidin gidin diyorum yok. En son bebeğin omriliğinde kist var demiş doktor. Amannn bütünn bebeklerde olur. Bir şey olmaz diyor. Sürekli ishal karnı ağrıyor amannn bir şey olmaz diyor.Ahahahah
Kafaları çok güzelmiş güle güle kullansınlar
Yobazlıkta son nokta
Bakarlar git canım devlet bakar bana bakmışlardıNerde baktırabilirim ki bu saatten sonra acil de falan bakıyorlar mı hiç bi fikrim Yok
Doktor da ole demişti Yen'i oluşuyor demişti ama bugün yokÇok garip ya burada yeni oluşan bişey var
Bana da ekteki görüntü ile dış gebelik şüphesi kondu ama 3 gün sonra doktorda göründü kese
5000 falandı sanırım o sırada hcg
İki güne sizin de belli olur
Vajinal bakıldığında görüldü benim ilk
Eki Görüntüle 2160516
Canım aşırı kasılma problemim var yoksa tabi ki gitmek isterimCanım oğlum beş yaşında ilk gittiğimde altta baktı kese var haftaya gel dedi gittim başka doktor karından baktı gebe değilsin dedi itiraz edince asıl doktor alttan baksana kadına dedi sonra kalp atışı gördüm devletti ne acısı var ne zararı hissetmezsin bile git baktır bu korkuyla pazartesiye kadar hayat zehir olur sana inanki değmez
Yaa üzüldüm tühh ozaman mecbur bekliyceksin canım yok ama bence sorun altta baksa görürdü böyle sorun çok oluyor daha geçen doktor kalp atışı yok diye arkadaşımı mahvetti sonra duyuldu korkmaCanım aşırı kasılma problemim var yoksa tabi ki gitmek isterim
KuZum inşallah ya benim yerleşme kanamam adetim geçtikten 1hafta sonra oldu acaba geç döllenmeden dolayı mı böle oldu bilmiyorumYaa üzüldüm tühh ozaman mecbur bekliyceksin canım yok ama bence sorun altta baksa görürdü böyle sorun çok oluyor daha geçen doktor kalp atışı yok diye arkadaşımı mahvetti sonra duyuldu korkma
Benim olmadı bilmiyorum on haftada ax bi koyu kan geldi doktor kese zorlanmış dedi yerleşme demediKuZum inşallah ya benim yerleşme kanamam adetim geçtikten 1hafta sonra oldu acaba geç döllenmeden dolayı mı böle oldu bilmiyorum
Benim kanamam ağrım Yok dış gebelik olsa ağrı olur diye düşünüyorumBenim olmadı bilmiyorum on haftada ax bi koyu kan geldi doktor kese zorlanmış dedi yerleşme demedi
Acilde de bakabilirler bence bi gidin evham yaptim diyin israrci olun kadin dogum hastanesine gidin amaNerde baktırabilirim ki bu saatten sonra acil de falan bakıyorlar mı hiç bi fikrim Yok
Vajinal baktirmaktan mi korkuyosun inan korkulcak hic bise yok jel suruyo hic bise anlamiyosun incecik bi cubuk ben yaptirdi anlamadim bile grdiginiCanım aşırı kasılma problemim var yoksa tabi ki gitmek isterim
İçiniz rahat olsun, dış gebelik ihtimali elbet var ama bence düşük ihtimal. Vajinal bakmadığı için göremedi keseyi kesin. Pazartesi başka bi doktora daha gidinNerde baktırabilirim ki bu saatten sonra acil de falan bakıyorlar mı hiç bi fikrim Yok
Bu zihniyeti anlamıyorum bazılarıda aşıları vurdurmuyoKuzum yalvardık gidin doktora diye, o kadar cahiller ki şey diyor. Allah bebeğin izlenmesini istesiydi anne karnı şeffaf olurdu o kadar incelenmez.
rabbim hayırlısını versin, sağlıkla kucaklarına alsınlar.
Aynen ya şaka gibi sen tedbirini al tevekkülünü yap yine tabiki Allah'ın yarattığını sorgulamıyoruz ki şeffaf mı değil mi bize ne onu demiyoruz kiBu zihniyeti anlamıyorum bazılarıda aşıları vurdurmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?