Dış gebelik yardım lütfen

Kuzum yalvardık gidin doktora diye, o kadar cahiller ki şey diyor. Allah bebeğin izlenmesini istesiydi anne karnı şeffaf olurdu o kadar incelenmez.
rabbim hayırlısını versin, sağlıkla kucaklarına alsınlar.

Kuzum yalvardık gidin doktora diye, o kadar cahiller ki şey diyor. Allah bebeğin izlenmesini istesiydi anne karnı şeffaf olurdu o kadar incelenmez.
rabbim hayırlısını versin, sağlıkla kucaklarına alsınlar.
Ahahahah
Kafaları çok güzelmiş güle güle kullansınlar
Yobazlıkta son nokta

Ahahahah
Kafaları çok güzelmiş güle güle kullansınlar
Yobazlıkta son nokta
Ben sürekli gidin gidin diyorum yok. En son bebeğin omriliğinde kist var demiş doktor. Amannn bütünn bebeklerde olur. Bir şey olmaz diyor. Sürekli ishal karnı ağrıyor amannn bir şey olmaz diyor.

Hepimiz bekliyoruz bakalım:)) sağlıklı kavuşsunlarda çok garipler ::))))

Canım oğlum beş yaşında ilk gittiğimde altta baktı kese var haftaya gel dedi gittim başka doktor karından baktı gebe değilsin dedi itiraz edince asıl doktor alttan baksana kadına dedi sonra kalp atışı gördüm devletti ne acısı var ne zararı hissetmezsin bile git baktır bu korkuyla pazartesiye kadar hayat zehir olur sana inanki değmez

Doktor da ole demişti Yen'i oluşuyor demişti ama bugün yok

Canım aşırı kasılma problemim var yoksa tabi ki gitmek isterim

Canım aşırı kasılma problemim var yoksa tabi ki gitmek isterim
Yaa üzüldüm tühh ozaman mecbur bekliyceksin canım yok ama bence sorun altta baksa görürdü böyle sorun çok oluyor daha geçen doktor kalp atışı yok diye arkadaşımı mahvetti sonra duyuldu korkma

Yaa üzüldüm tühh ozaman mecbur bekliyceksin canım yok ama bence sorun altta baksa görürdü böyle sorun çok oluyor daha geçen doktor kalp atışı yok diye arkadaşımı mahvetti sonra duyuldu korkma
KuZum inşallah ya benim yerleşme kanamam adetim geçtikten 1hafta sonra oldu acaba geç döllenmeden dolayı mı böle oldu bilmiyorum

Söz konusu öncelikle senin sağlığın. Ölüme kadar yolu var. Şüpheyse bile üstünde durmalısın. Vajinal ultrasona girmelisin korkma.
Bu süreçleri sakin ve sabırlı geçirmeye çalış. Ve doktoruna güven.
Dış gebe mi boş gebemi iyice netleşir. İnşallah değildir. Herşey normaldir. Değerlerin artmadan görmemesi de normal. Herkesin bünyesi farklı. Rahim kasları sıkı olup bebegini geç gören cinsiyetini öğrenemeyen var. Yani hemen kötüyü düşünmeyin. Geçmiş olsun

Nerde baktırabilirim ki bu saatten sonra acil de falan bakıyorlar mı hiç bi fikrim Yok
İçiniz rahat olsun, dış gebelik ihtimali elbet var ama bence düşük ihtimal. Vajinal bakmadığı için göremedi keseyi kesin. Pazartesi başka bi doktora daha gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…