Galiba düşük oluyo ağrım var ve parca parca geldi kanamam bugün bi test daha yaptıracam değerler düşene kadar 2 günde biBenim de bir yükselip bir düşüyordu. Normal gebelik belirtileri vardı. Bir de kahverengi lekelenme vardı.
Canım en kolay şekliyle atlatman dileğiyleGaliba düşük oluyo ağrım var ve parca parca geldi kanamam bugün bi test daha yaptıracam değerler düşene kadar 2 günde bi
Sağol canmCanım en kolay şekliyle atlatman dileğiyle
Hala yuksek değerler 677 çıkmış 551 deydiCanım en kolay şekliyle atlatman dileğiyle
Doktordan doktora değişiyor bazıları sadece iğne yapıyor. Bazıları hem kürtaj hem de iğne yapıyor.Hala yuksek değerler 677 çıkmış 551 deydikürtaj yaparlar mi yoksa iğneyle mi düşürürler
Canım doktora daha sormadım bu cuma dikişlerim alınacak o zaman soracam, buradan yazarım.Melinx doktor ne kadar korunma verdi
Biz de iğneyle düşürdük ve hiçbir şekilde korunma vermedi zaten korunmasak bile kendiliğinden bebeğimiz olmuyorDr. bana igneden dolayi 6 ay korunma verdi. @edasrc21 ye kendi dr.u yanlis hatirlamiyorsam 4 ay korunma verdi.bir baska doktor ise hic korunmana gerek yok dedi. Ilacin prospektusu 3 ay diyor. Bilemedik
Ilacin etkisinden mi olmuyor acabaBiz de iğneyle düşürdük ve hiçbir şekilde korunma vermedi zaten korunmasak bile kendiliğinden bebeğimiz olmuyor
Hayır eşimde problem olduğu için tüp bebekte dış gebelik yaşadım o yüzden bize korunma vermemiş olabilirIlacin etkisinden mi olmuyor acaba
Insallah en yakin zamanda bebislerimiz saglikla kucagimizda olurHayır eşimde problem olduğu için tüp bebekte dış gebelik yaşadım o yüzden bize korunma vermemiş olabilir
Doktor 3 ay korunma verdi cnm. Hem iğne hem de laparoskopi olmuştum ben. 3 ay korun yeter dedi.Melinx doktor ne kadar korunma verdi
Evet cnm öyle vallaha, benimki 3 ay dedi ama bende o istek kalmadı... Şu an betahcg ye dair hiçbir şey duymak istemiyorumHer dr. farkli birsey soyluyor valla. Senin dr.un tam ilacin icerigini soylemis :)
Ay ya benimki de inanilmaz uzun surmustu. 2 ayda falan sonlandi. Ama bi bebisim olsun istiyorum da 6 ay beklicem heralde ben deEvet cnm öyle vallaha, benimki 3 ay dedi ama bende o istek kalmadı... Şu an betahcg ye dair hiçbir şey duymak istemiyorum
Bundan daha düşük değerlerle dış gebelik olanları okudum ben forumlarda... Birde Dr un bekle demesinin nedeni metotreksatın etkisinin geçmesi bu iğneyi kullandıysanız Dr lar yeni hamilelikte bebek zarar görmesin diye 3 ay korunma veriyorlarmerhaba arkadaşlar haziran ayında önce biyolojik söylenildi sonra beni doktor kan bhgc düşmediği için çukurova tıp fakultesine yönlenridi degerim en fazla 127 gördü ama bana orda dış gebelik olabilir sag tıpte diyip metotraksat yaptılar tek doz 3 ay beklemem söylendi tekrar hamilelik için ama bir ay önce başka bir doktora gittiğimde bana senin bu degerle dış gebelik olmaz bekleme dedi adetime 4 gün var kasıklarımda agrı var gögüslerim cok agrıyor ama sert degil eger 3 ay içinde hamile kalamazsam bana rahim filmi çekeriz demişti doktor bu deger ile gerçekten dış gebelik olmuşmudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?