Dış gebelik yaşayanlar lütfen yaşadıklarınızı benımle paylaşın

Dr. bana igneden dolayi 6 ay korunma verdi. @edasrc21 ye kendi dr.u yanlis hatirlamiyorsam 4 ay korunma verdi.bir baska doktor ise hic korunmana gerek yok dedi. Ilacin prospektusu 3 ay diyor. Bilemedik

Dr. bana igneden dolayi 6 ay korunma verdi. @edasrc21 ye kendi dr.u yanlis hatirlamiyorsam 4 ay korunma verdi.bir baska doktor ise hic korunmana gerek yok dedi. Ilacin prospektusu 3 ay diyor. Bilemedik
Biz de iğneyle düşürdük ve hiçbir şekilde korunma vermedi zaten korunmasak bile kendiliğinden bebeğimiz olmuyor

Evet cnm öyle vallaha, benimki 3 ay dedi ama bende o istek kalmadı... Şu an betahcg ye dair hiçbir şey duymak istemiyorum
Ay ya benimki de inanilmaz uzun surmustu. 2 ayda falan sonlandi. Ama bi bebisim olsun istiyorum da 6 ay beklicem heralde ben de

merhaba arkadaşlar haziran ayında önce biyolojik söylenildi sonra beni doktor kan bhgc düşmediği için çukurova tıp fakultesine yönlenridi degerim en fazla 127 gördü ama bana orda dış gebelik olabilir sag tıpte diyip metotraksat yaptılar tek doz 3 ay beklemem söylendi tekrar hamilelik için ama bir ay önce başka bir doktora gittiğimde bana senin bu degerle dış gebelik olmaz bekleme dedi adetime 4 gün var kasıklarımda agrı var gögüslerim cok agrıyor ama sert degil eger 3 ay içinde hamile kalamazsam bana rahim filmi çekeriz demişti doktor bu deger ile gerçekten dış gebelik olmuşmudur

Bundan daha düşük değerlerle dış gebelik olanları okudum ben forumlarda... Birde Dr un bekle demesinin nedeni metotreksatın etkisinin geçmesi bu iğneyi kullandıysanız Dr lar yeni hamilelikte bebek zarar görmesin diye 3 ay korunma veriyorlar

Benim degerim 73tu sonra bi artti bi dustu fakan. Benim de dis gebelikti. 6 ay jorunma verdi dr bana. Senin degerin sifirlandi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…