Rica ederim benim gebeliğin öğrendiğim andan itibaren hiç kesilmeden devam etti doktorunuz iki günde bir kan almayı söylemiştir inş iğneyle sıfırlabır çok geçmiş olsunOzlemarda02 çok teşekkür ederim. İnşallah benimde değerim sıfırlanır. Şuan bir kanamam yok. İğneyi pazartesi oldum.
Bana da cumartesi gunu igne yapildi. 2 gun once yapilan testte beta hcg az da olsa yukselmisti persembeden itibaren dusmesini bekliyoruz. Sormak istedigim bazi doktorlar 3 ay bazi doktorlar 6 ay korunma gerektigini söylüyormuş. Siz 6 ay korundunuz mu? Daha sonrasinda saglikli bir gebelik yasadiniz mi?Ben yanlış hatırmamıyorsam 2015 yılın da diş gebelik yaşadım adetim 12 geçtikten sonra test yaptım sok silik bir çizgi çöktü kan verdim değerim 20 gibiydi doktor geç döllenme olabilir dedi ve iki günde bir kan verdim ama değerlerim hiç düzenli yükselmedi yani iki gün de iki katına çıkması beklenirmiş normal gebelikler de ben yaklaşık bi on kere falan kan verdim doktor dış gebelik dedi tabi ben inanmadım başka doktorlara sordum onlarda dış gebelik dedi bende mecbur iğne vuruldum tek doz yeterli geldi bana kanamam da vardı zaten bu da dış gebeliğin belirtilerin sen biriymiş doktor altı ay boyunca korunmamız gerektiğini söyledi değerim yaklaşık 1000 küstürdü umarım yardımcı olmuşumdur
Canım merhaba ben Ekim ayında dıs gebelikten ameliyat oldum. Belkide benim doktorumun salaklıgıydı veya gercekten iyide oldu onu bilemiyorum. 1500 de kanama oldu leke tarzında. Hastaneye gittim vajinal yolla kese görünmedi. Bi kaç gün bekledik degerin artısına göre karar verecekti doktor. Cünkü süpheli bir kese de rahimde vardı. Ama o yalancı keseymis. Farklı Bi ultrason cihazına girdim 2500 civarıyken sol tüpte bebegin kalp atısı bile baslamıstı. Yani duymuyorsun ama gelismis farklı Bi cihazdı gördü doktor. Kapalı ameliyat oldm ve tüpüm alındı. Belkide hasarlı tüpü egale etmis oldum iyi oldu. Zor Bi karardı ama ilerleyen hcg lerde ignenin yararı olmuyormus doktor bana anlattı bende ameliyat sectim. Cünkü iç kanama riski tssıyo sun her an a tüpüm patladımı diye kendimi dinleyemezdm. 2 ay korundm sadece bu ay tekrar hamile kaldım ama oda kimyasal cıktı. Hayırlısı böyleymiş ama demekki tek tüple de gayet hamile kalınabşlirmisMerhaba,
Kızlar klomen tedavisi sonrası 6 yumurtam oluştu 5 i kendiliğinden çatladı ve biz kendimiz denedik. (dr fazla yumurta oluştuğu için çatlatma iğnesi yaptırmadı ve aşılamam iptal oldu).
Daha sonra 11. Gün gebelik testi yaptığımda pozitifi gördüm. Nisan ayında kimyasal gebelik yaşadığım için beta hcg takibi yaptım. Herşey çok güzel ilerliyordu ancak değer 2000 i geçince kese gözükmedi. 3200 olduğunda sağ yumurtalığımda kese vardı, dış gebelik yaşıyordum. Çok yeni olduğu için metotreksat iğne yapıldı. Şuan beklemedeyim.
Benim sorum benim gibi aynı durumu yaşayıp nasıl bir süreç yaşadınız bana yardımcı olur musunuz.
1- Tek doz iğne ile dış gebelik sonlanıp beta hcg düşmeye başladımı.
2-İğne olduğunuzda betanız kaçtı?
2- Dr unuz ne kdr korunmanız gerektiğini söyledi
3-dış gebelikten kaç ay sonra hamile kaldınız
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
İğne vurulursan 6 ay korunma veriyoruz demsti doktor. Cünkü vücuttan etkisinin atılması uzunmusBana da cumartesi gunu igne yapildi. 2 gun once yapilan testte beta hcg az da olsa yukselmisti persembeden itibaren dusmesini bekliyoruz. Sormak istedigim bazi doktorlar 3 ay bazi doktorlar 6 ay korunma gerektigini söylüyormuş. Siz 6 ay korundunuz mu? Daha sonrasinda saglikli bir gebelik yasadiniz mi?
Forumda baya bi konu okudum ağırlıklı olarak 3 ay demis doktorlar. Henuz doktoruma sormadim ama 28 yasindayim 6 ay sure cok fazla gorunuyor suan banaİğne vurulursan 6 ay korunma veriyoruz demsti doktor. Cünkü vücuttan etkisinin atılması uzunmus
Canım doktorun en iyisini bilir demekki degisiklk gösteriyor. Doza göre falanForumda baya bi konu okudum ağırlıklı olarak 3 ay demis doktorlar. Henuz doktoruma sormadim ama 28 yasindayim 6 ay sure cok fazla gorunuyor suan bana
Doktorum henüz bu konuda bisey demedi beta hcg henuz sıfırlanmis degil zaten. Bakalim umarim 3 ay yeterli der.Canım doktorun en iyisini bilir demekki degisiklk gösteriyor. Doza göre falan
İnsallahDoktorum henüz bu konuda bisey demedi beta hcg henuz sıfırlanmis degil zaten. Bakalim umarim 3 ay yeterli der.
Evet 6 ay korundum doktorumun söylediğine göre vucuddan atılması ancak oluyormuş bence riske atma bebekte hasara neden oluyormuş ben de öyle yaptım daha sonra bir yol arayla iki gebelik yaşadım ama kimyasalmış oda ama herkeste böyle olucak diye bir şey yok tabiBana da cumartesi gunu igne yapildi. 2 gun once yapilan testte beta hcg az da olsa yukselmisti persembeden itibaren dusmesini bekliyoruz. Sormak istedigim bazi doktorlar 3 ay bazi doktorlar 6 ay korunma gerektigini söylüyormuş. Siz 6 ay korundunuz mu? Daha sonrasinda saglikli bir gebelik yasadiniz mi?
Tesekkur ederim. Ilk 4 gun.artabilir demisti bana daBu arada benimde iğneden sonra baya bi artmıştı hatta doktorum baya endişelendi ama iki gün sonra hızla düşmeye başladı
Canım merhaba ben Ekim ayında dıs gebelikten ameliyat oldum. Belkide benim doktorumun salaklıgıydı veya gercekten iyide oldu onu bilemiyorum. 1500 de kanama oldu leke tarzında. Hastaneye gittim vajinal yolla kese görünmedi. Bi kaç gün bekledik degerin artısına göre karar verecekti doktor. Cünkü süpheli bir kese de rahimde vardı. Ama o yalancı keseymis. Farklı Bi ultrason cihazına girdim 2500 civarıyken sol tüpte bebegin kalp atısı bile baslamıstı. Yani duymuyorsun ama gelismis farklı Bi cihazdı gördü doktor. Kapalı ameliyat oldm ve tüpüm alındı. Belkide hasarlı tüpü egale etmis oldum iyi oldu. Zor Bi karardı ama ilerleyen hcg lerde ignenin yararı olmuyormus doktor bana anlattı bende ameliyat sectim. Cünkü iç kanama riski tssıyo sun her an a tüpüm patladımı diye kendimi dinleyemezdm. 2 ay korundm sadece bu ay tekrar hamile kaldım ama oda kimyasal cıktı. Hayırlısı böyleymiş ama demekki tek tüple de gayet hamile kalınabşlirmis
Verilen ilaç iltihaplı romatizma hastalarına uygulanan düşük dozda kemoterapi ilacıymış. Benim bir arkadaşımda iltihaplı romatizma vardı onunla konuştum bugün. Oda bu ilacı hap olarak kullanmış. Dr ne kdr koruma verdi diye sordum onada 6 ay demiş.Evet 6 ay korundum doktorumun söylediğine göre vucuddan atılması ancak oluyormuş bence riske atma bebekte hasara neden oluyormuş ben de öyle yaptım daha sonra bir yol arayla iki gebelik yaşadım ama kimyasalmış oda ama herkeste böyle olucak diye bir şey yok tabi
Bende bi 3 bi 6 ay denmiş anlamadım gitti bnde cuma günü soracağım burdan paylaşırım durumu. Benimde yaş 33 banada çok uzun geliyorForumda baya bi konu okudum ağırlıklı olarak 3 ay demis doktorlar. Henuz doktoruma sormadim ama 28 yasindayim 6 ay sure cok fazla gorunuyor suan bana
Ben biraz zaman geçsin hacamat yaptırıcam. Hacamat vucutta biriken toksik maddelerin ilaç atıklarının vücuttan atılmasında çok iyiymiş diye duydum.Bi dahaki gidisimde doktoruma sorucam bu durumu 3 diyen de var 6 diyen de hangisi dogru diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?