- 14 Şubat 2018
- 183
- 284
- 53
- 33
Aynen öyle tek duam o şuan. İnşallah etki eder. Dr um %80-85 etkili demiştiBence şuan sadece düşünmen gereken şey ilacın etki edip düşmesi yoksa çok riskli bi durum ameliyatla tüpünüzü alıyorlar demişti doktorum o yüzden ilaç etki ettiği için ben çok sevinmiştim çünkü yumurtalık kaybı 6 ay korunmadan daha kötü bir durum zaman su gibi akıp gidiyor zaten
Bi dahaki gidisimde doktoruma sorucam bu durumu 3 diyen de var 6 diyen de hangisi dogru diye
Bende de ağrı sızı hic bisey yok. Nadiren sol tarafima agri giriyor ama 5 10 dakka icinde geciyor. Ancak benim 25 aralıktan beri devam eden kanamam var. Azar azar geliyordu 4 ocakta regl gibi oldum 6 gün surdu sonra yine azar azar devam etti. Gecen hafta sali gunu kurtaj oldum cumartesi igne yapildi. Bu surec boyunca devamli az miktarda kanamam oldu. Halen de ayni sekilde devam ediyor. Zaman zaman artiyor ancak genel olarak aksama kadar 1 pedi biraz dolduracak kadar oluyor.sen iğne olduktan sonra nasıl etkileri oldu
Ben şuan hiçbir ağrı sızı hissetmiyorum. Kanama yok. Sadece ishal oldum onumn nedenide ilaç mi bilmiyorum
Kürtaj olduğun halde nedenniğne oldun tekrar?Bende de ağrı sızı hic bisey yok. Nadiren sol tarafima agri giriyor ama 5 10 dakka icinde geciyor. Ancak benim 25 aralıktan beri devam eden kanamam var. Azar azar geliyordu 4 ocakta regl gibi oldum 6 gün surdu sonra yine azar azar devam etti. Gecen hafta sali gunu kurtaj oldum cumartesi igne yapildi. Bu surec boyunca devamli az miktarda kanamam oldu. Halen de ayni sekilde devam ediyor. Zaman zaman artiyor ancak genel olarak aksama kadar 1 pedi biraz dolduracak kadar oluyor.
Kurtaja ragmen beta hcg dusmeyince dis gebelik oldugu anlaşıldı. Ultrasonda gorulecek kadar buyumedi hic degerler beta hcg en fazla 439 oldu ziraKürtaj olduğun halde nedenniğne oldun tekrar?
İki ayrı yerdemi olmuştu acaba. Ya bu durumlar ne kdr zor Allah yardımcımız olsun. Tez zamanda kurtulalım inşallah. Senin betan kaça düştü şimdi.Kurtaja ragmen beta hcg dusmeyince dis gebelik oldugu anlaşıldı. Ultrasonda gorulecek kadar buyumedi hic degerler beta hcg en fazla 439 oldu zira
Kurtaj ve igne ayni yerde oldu. Kan degerlerim en bastan itibaren yanlis hatirlamiyorsam sirasiyla 50-175-387 (akşamında kanamam başladı)-439-207-289-168-118-99-93-167-237 igneden sonra da 327 oldu.İki ayrı yerdemi olmuştu acaba. Ya bu durumlar ne kdr zor Allah yardımcımız olsun. Tez zamanda kurtulalım inşallah. Senin betan kaça düştü şimdi.
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun benim de dış gebelik ihtimalim var sizin betanız nasıl artmıştı?Merhaba,
Kızlar klomen tedavisi sonrası 6 yumurtam oluştu 5 i kendiliğinden çatladı ve biz kendimiz denedik. (dr fazla yumurta oluştuğu için çatlatma iğnesi yaptırmadı ve aşılamam iptal oldu).
Daha sonra 11. Gün gebelik testi yaptığımda pozitifi gördüm. Nisan ayında kimyasal gebelik yaşadığım için beta hcg takibi yaptım. Herşey çok güzel ilerliyordu ancak değer 2000 i geçince kese gözükmedi. 3200 olduğunda sağ yumurtalığımda kese vardı, dış gebelik yaşıyordum. Çok yeni olduğu için metotreksat iğne yapıldı. Şuan beklemedeyim.
Benim sorum benim gibi aynı durumu yaşayıp nasıl bir süreç yaşadınız bana yardımcı olur musunuz.
1- Tek doz iğne ile dış gebelik sonlanıp beta hcg düşmeye başladımı.
2-İğne olduğunuzda betanız kaçtı?
2- Dr unuz ne kdr korunmanız gerektiğini söyledi
3-dış gebelikten kaç ay sonra hamile kaldınız
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
2 gün arayla 20-137-413-1137 (1 günnsonra 1663) 2400- bir günnsonra 3200Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun benim de dış gebelik ihtimalim var sizin betanız nasıl artmıştı?
Benim de değerlerim maalesef güzel artıyor ama 3.5mm kese rahim dışında bir yerdeymiş. Tüplerde değil cuma gününe kadar beklemek istedi doktor cuma günü karar verecek. Ben yarın başka bir doktora daha görüneceğim. Hayırlısı Allahtan2 gün arayla 20-137-413-1137 (1 günnsonra 1663) 2400- bir günnsonra 3200
3200 de iğne vuruldum
Benim kese yumurtalıkta. Sana nerde olduğunu söylemediler mi. Ölmüşler sonuçta.Benim de değerlerim maalesef güzel artıyor ama 3.5mm kese rahim dışında bir yerdeymiş. Tüplerde değil cuma gününe kadar beklemek istedi doktor cuma günü karar verecek. Ben yarın başka bir doktora daha görüneceğim. Hayırlısı Allahtan
Canım rahmin üstünde dedi doktor çok küçük bir ihtimal de olsa rahme inme durumu olabilir o yüzden Cuma’ya kadar bekleyelim dedi be de aklımda kalmasın diye yarın bir Prof.a görüneceğim. Yarın değerim 6000 civarı olmalı yani kesemin nerde olduğu ya da görünmeme gibi bir durumu olmaz herhaldeBenim kese yumurtalıkta. Sana nerde olduğunu söylemediler mi. Ölmüşler sonuçta.
Bencede git ihmal etme. Bana 3 dr baktı en son kendi druöda aynı şeyi dedi o yüzden iğneyi oldum
İnşallah dediği gibi iner ve sağlıklı ilerler canımCanım rahmin üstünde dedi doktor çok küçük bir ihtimal de olsa rahme inme durumu olabilir o yüzden Cuma’ya kadar bekleyelim dedi be de aklımda kalmasın diye yarın bir Prof.a görüneceğim. Yarın değerim 6000 civarı olmalı yani kesemin nerde olduğu ya da görünmeme gibi bir durumu olmaz herhalde
İnşallah canımİnşallah dediği gibi iner ve sağlıklı ilerler canım
Canım son durumun nedir inşallah olumlu gitmiştir herşeyİnşallah canım
Canım benim dış gebelik değilmiş ama kese yanlış yere yerleşmiş kanamalarım hala devam ediyor ilaç iğne bir işe yaramadı ben de bilmiyorum ne olacak sonumCanım son durumun nedir inşallah olumlu gitmiştir herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?