DIŞ GEBELİK YAŞAYANLAR

Yani üç ay altı ay korunmaya gelince belki vurulan iğneden iğneye etki farkı olabilir diye düşünüyorum en iyi bileğiyim doktorunuz size verdiği tedaviye göre söyleyecektir inş iğne etkisini gösterir rabbim gönlünüze göre verir

Aynen öyle tek duam o şuan. İnşallah etki eder. Dr um %80-85 etkili demişti

Bi dahaki gidisimde doktoruma sorucam bu durumu 3 diyen de var 6 diyen de hangisi dogru diye

sen iğne olduktan sonra nasıl etkileri oldu
Ben şuan hiçbir ağrı sızı hissetmiyorum. Kanama yok. Sadece ishal oldum onumn nedenide ilaç mi bilmiyorum

sen iğne olduktan sonra nasıl etkileri oldu
Ben şuan hiçbir ağrı sızı hissetmiyorum. Kanama yok. Sadece ishal oldum onumn nedenide ilaç mi bilmiyorum
Bende de ağrı sızı hic bisey yok. Nadiren sol tarafima agri giriyor ama 5 10 dakka icinde geciyor. Ancak benim 25 aralıktan beri devam eden kanamam var. Azar azar geliyordu 4 ocakta regl gibi oldum 6 gün surdu sonra yine azar azar devam etti. Gecen hafta sali gunu kurtaj oldum cumartesi igne yapildi. Bu surec boyunca devamli az miktarda kanamam oldu. Halen de ayni sekilde devam ediyor. Zaman zaman artiyor ancak genel olarak aksama kadar 1 pedi biraz dolduracak kadar oluyor.

Kürtaj olduğun halde nedenniğne oldun tekrar?

Kurtaja ragmen beta hcg dusmeyince dis gebelik oldugu anlaşıldı. Ultrasonda gorulecek kadar buyumedi hic degerler beta hcg en fazla 439 oldu zira
İki ayrı yerdemi olmuştu acaba. Ya bu durumlar ne kdr zor Allah yardımcımız olsun. Tez zamanda kurtulalım inşallah. Senin betan kaça düştü şimdi.

İki ayrı yerdemi olmuştu acaba. Ya bu durumlar ne kdr zor Allah yardımcımız olsun. Tez zamanda kurtulalım inşallah. Senin betan kaça düştü şimdi.
Kurtaj ve igne ayni yerde oldu. Kan degerlerim en bastan itibaren yanlis hatirlamiyorsam sirasiyla 50-175-387 (akşamında kanamam başladı)-439-207-289-168-118-99-93-167-237 igneden sonra da 327 oldu.

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun benim de dış gebelik ihtimalim var sizin betanız nasıl artmıştı?

Merhaba benim de geçen yıl 2019 şubatta adetim uc gunde bitti.ertesi gece karıkoca olduktan sonra lekelenme oldu bir hafta sonra dr gittim beta istedi 588 çıktı. Iki gun sonra 680 oldu acil hastaneye yatis yaptık gebelik bulamadılar. Sonra malum ilaç methotraxte yaptılar 2 doz düşük sağlandı... 8 ay gebe kalm dediler... 11 ay oldu... geçmiş olsun

2 gün arayla 20-137-413-1137 (1 günnsonra 1663) 2400- bir günnsonra 3200

3200 de iğne vuruldum
Benim de değerlerim maalesef güzel artıyor ama 3.5mm kese rahim dışında bir yerdeymiş. Tüplerde değil cuma gününe kadar beklemek istedi doktor cuma günü karar verecek. Ben yarın başka bir doktora daha görüneceğim. Hayırlısı Allahtan

Benim kese yumurtalıkta. Sana nerde olduğunu söylemediler mi. Ölmüşler sonuçta.
Bencede git ihmal etme. Bana 3 dr baktı en son kendi druöda aynı şeyi dedi o yüzden iğneyi oldum

Benim kese yumurtalıkta. Sana nerde olduğunu söylemediler mi. Ölmüşler sonuçta.
Bencede git ihmal etme. Bana 3 dr baktı en son kendi druöda aynı şeyi dedi o yüzden iğneyi oldum
Canım rahmin üstünde dedi doktor çok küçük bir ihtimal de olsa rahme inme durumu olabilir o yüzden Cuma’ya kadar bekleyelim dedi be de aklımda kalmasın diye yarın bir Prof.a görüneceğim. Yarın değerim 6000 civarı olmalı yani kesemin nerde olduğu ya da görünmeme gibi bir durumu olmaz herhalde

İnşallah dediği gibi iner ve sağlıklı ilerler canım

Kızlar değerim 8316 olmuş ilaç işe yaramamış galiba

Kimse yok mu benim gibi olup değeri bu kdr yükselip ameliyata gerek kalmadan iğneyle iyileşen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…