Doktorlar da riskli dedi pek iyi şeyler duymadım hayırlısı bakalım pazartesi randevum varCanım son durumun nedir inşallah olumlu gitmiştir herşey
Alla allaa rahimde mi bşka biyere yerleşmiişCanım benim dış gebelik değilmiş ama kese yanlış yere yerleşmiş kanamalarım hala devam ediyor ilaç iğne bir işe yaramadı ben de bilmiyorum ne olacak sonum
Evet canım yukarılarda bir yere yerleşmiş Ve kanama alanı varmış iğne ve ilaç kullanmama rağmen geçmedi kanamamAlla allaa rahimde mi bşka biyere yerleşmiiş
Alla allaa rahimde mi bşka biyere yerleşmiiş
[/ sende durumlar nasıl ?
Çok geçmiş olsun canım bir tavsiyem olacak soğan suyu kürü yapabilirsin rahmin temizlensin diye belki şifa olur. Sabah akşam kabuğuyla kaynat ılık iç.Benim durum ne iyi ne kötü beta hcg dün 5688 di. Dr yeterli bir düşüş görmedi. Hastaneye yatışımı istedi ama ben yatmadım. Cuma tekrar gidicem.
Yine de sen doktoruna bir danış öyle kullan canım. Ne olur ne olmaz. Aklıma gelince paylaşmak istedim.İnşallah tez zamanda değerlerin normale döner sağlıklı gebeliğin olur arkadaşım tez zamanda kucağına alman dileğimleAslında yapıyodum bir iki kere içtim ama sonra bir zararı olur diye bıraktım M murakami2501
İnşallah canım inşallahYine de sen doktoruna bir danış öyle kullan canım. Ne olur ne olmaz. Aklıma gelince paylaşmak istedim.İnşallah tez zamanda değerlerin normale döner sağlıklı gebeliğin olur arkadaşım tez zamanda kucağına alman dileğimleİnşallah bu kötü günlerimiz de geride kalacak , kışın ardı bahar moralimizi yüksek tutalım
Merak ettim sizi iğne etkisini gösterdi miAslında yapıyodum bir iki kere içtim ama sonra bir zararı olur diye bıraktım M murakami2501
Canım bebim dış gebelik hariç birde nprmal gebelik yaşıyorum. Tabiki oda sağlıklı değil ama bu nedenle değerim çok yavaş düşüyor. Kanamam yok. Dr rahimdeki baskılıyor dedi bu nedenle pazartesi kürtaj olacağım.Merak ettim sizi iğne etkisini gösterdi mi
Eğer iğne olduysan normal kanamayla atacaksın inşallah. Şuan beta hcg kaç seninArkadaşlar değerler düştükçe ara ara kanama olması normal mi. Benim değerlerim güzel düşüyor ara ara kanama var ama az miktarda
120 canım. Degerlerim güzel düşüyor diye iğne yapmadılar. 1500,1300,700,300,120 oldu. Ameliyat , iğne gerek kalmaz inşallah. Ama adet ağrısı gibi ağrı ve kanama basladi az azEğer iğne olduysan normal kanamayla atacaksın inşallah. Şuan beta hcg kaç senin
Dış gebelik dendi canım. Epey baktılar kesin dış gebelik÷Sen kimyasal gebelik gibi bişe geçiriyosun daha önce bende yaşamıştım ilk önce çıktı sonra indi.
O zaman böyle iğnesiz ameliyatsız olmasına çok sevindim. Dr ne kdr ara ver dediDış gebelik dendi canım. Epey baktılar kesin dış gebelik
İki ay dedi canım. Çok şanslısın dedi. Sağ tüpüm zaten daha önceden yoktu. Allahima şükürler olsun böyle atlattım. Diğer dış gebelik geçirenlere Allah yardım etsin. Hasarsız atlatsınlar inşallahO zaman böyle iğnesiz ameliyatsız olmasına çok sevindim. Dr ne kdr ara ver dedi
O iki ay hsg rahim filmi cektirmek için yalnız. Yani dış gebelik için değil de. Ben tekrar denemek istemiyorum rahim filmi cektirmeden aynısı olmasın diye. O yüzden iki ayİki ay dedi canım. Çok şanslısın dedi. Sağ tüpüm zaten daha önceden yoktu. Allahima şükürler olsun böyle atlattım. Diğer dış gebelik geçirenlere Allah yardım etsin. Hasarsız atlatsınlar inşallah
Banada 3 ay dedi. Bende rahim filmi çekileceğim mutlaka.O iki ay hsg rahim filmi cektirmek için yalnız. Yani dış gebelik için değil de. Ben tekrar denemek istemiyorum rahim filmi cektirmeden aynısı olmasın diye. O yüzden iki ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?