- 8 Temmuz 2022
- 305
- 347
- 18
- Konu Sahibi aburcuburcuburcu7
-
hadi ablacım hadi yukarıda yazdıklarını bi oku önce insanlrı kışkırtmaya foruma geliyorsun kaç defadır böyle yorumlarını görüyorumAbi totomda şortla geçiriyorum bütün yazı dedim neresi iddialı bunun
Kendimi seviyorum, kocamı seviyorum niye rahatsız oldunuz ki? Kıskandınız mı? Sevmesem mutlu mu olacaktınız? Kocamla sizin okuduğunuzu anlamamanızın alakasını kuramadım ama
Siz alıntılayıp yorum yaptınız bana yalnız farkındasınız değil mi?hadi ablacım hadi yukarıda yazdıklarını bi oku önce insanlrı kışkırtmaya foruma geliyorsun kaç defadır böyle yorumlarını görüyorum
Hahaha gerçekten ilginçsiniz. Burada kimsenin egolandığı yada kendini övdüğü yok.Kesin öyledir kesin.off buralar sidik yarışına döndü.forumun en güzel ve seksi kadınına merhaba deyin.nasıl olsa gören yok
Kendini seven insandan rahatsız oluyorlar sanırım.Hahaha gerçekten ilginçsiniz. Burada kimsenin egolandığı yada kendini övdüğü yok.
YaşanmışAcayip kavgalar yaşanır bu konuda
Bence insanlar ütopik bir mutluluk tablosundan rahatsız oluyorlar. Dünyanın en iyi hayatını bile yaşasan insan doğası gereği her zaman mutlu olamaz.ünlüler zengin, gözönünde, sevgiliden sevgiliye koşuyor ama onlar bile zaman zaman sıkıntı yaşıyorlar.sorun bu.gerçekçi değil.kocasını seven her kişi bütün gün mutluluktan uçmuyor, araba alan 2 güne alışıp gidiyor.bu kadar abartılı söylemler bu yüzden insanlara gıcık geliyor.bu arada kim kocasını ne kadar severse sevsin mükemmel ilişkinin varlığına inanmıyorum.insanlar da bunu bildiği için tepki gösteriyor ve hava atıyormuş gibi oluyor.Kendini seven insandan rahatsız oluyorlar sanırım.
Kim dedi 7/24 mutluyuz mutluluktan havalara uçuyoruz diye?Bence insanlar ütopik bir mutluluk tablosundan rahatsız oluyorlar. Dünyanın en iyi hayatını bile yaşasan insan doğası gereği her zaman mutlu olamaz.ünlüler zengin, gözönünde, sevgikiden sevgikiye koşuyor ama onlar bile zaman zaman sıkıntı yaşıyorlar.sorun bu.gerçekçi değil.kocasını seven her kişi bütün gün mutluluktan uçmuyor, araba alan 2 güne alışıp gidiyor.bu kadar abartılı söylemler bu yüzden insanlara gıcık geliyor.
Bence kalem etek modeline göre çok seksi bir şey ya vücuda oturan kalem etek ,gömlek ,stiletto kombini...Şu kıyafete seksi demek için iç anadoluda yaşamak lazım zaten. Bizim burda ablalar bu kıyafetle bisiklete binip işe gidiyor
Yani aslında tepki vermek yerine biz de sizin gibi olumlu düşünmeyi ve hayatı yüksek perdeden yaşamayı öğrensek daha iyi olacak.ben de kimseye ilişkimi anlatamam bile mesela.çok iyi gitse bile.hava atıyormuşum gibi gelir.Kim dedi 7/24 mutluyuz mutluluktan havalara uçuyoruz diye?
İnsanız, sıradan bir hayatımız var, işe gidiyoruz geliyoruz, yemelik yiyoruz, dizi izliyoruz, sevişiyoruz, uyuyoruz, geçim derdi yaşıyoruz, arada gezip eğleniyoruz, tatile gidiyoruz, arkadaşlarımızla ailemizle zaman geçiriyoruz. Normal, sıradan, stabil bir hayat işte. Mutlu muyuz? Genel olarak mutluyuz evet. Sağlık sorunumuz yok, ciddi bir para sorunumuz büyük borcumuz harcımız yok, huzurumuz yerinde. İnsanın mutlu olması için başka neye ihtiyacı var ki?
Mutluluktan anladığınız dizilerdeki gibi bir hayatsa, burda mutluyuz deyince gözünüzde canlandırdığınız oysa o bizde yok. Öyle bir hayat yok zaten.
İlişkimi anlatmadım ki ben. Siz evlilikte sıkılmadınız mı dediniz ben de eşimle de eğleniyorum dedim. Bu ilişkiyi anlatmaksa cinsellik bölümüne hiç uğramayın derimYani aslında tepki vermek yerine biz de sizin gibi olumlu düşünmeyi ve hayatı yüksek perdeden yaşamayı öğrensek daha iyi olacak.ben de kimseye ilişkimi anlatamam bile mesela.çok iyi gitse bile.hava atıyormuşum gibi gelir.
Yakışana yakışıyor valla ne diyeyim.Bence kalem etek modeline göre çok seksi bir şey ya vücuda oturan kalem etek ,gömlek ,stiletto kombini...
Haklısın valla.nedir bu ülkemizdeki erkeklere yapılan önyargı, zulüm.ben 29 yaşındayım.çok fazla sevgilim oldu.hepsi de birbirinden kaliteli, elit beylerdi.başka ülkeden ithal etmedim yani.Benim eşimde geçmişteki ilişkilerim de hep beni asla cinsel obje olarak görmeyen değer veren erkekler oldu leş olduklarını nerden çıkarıyorsunuz ama ülkemizde erkekler böyle büyüme tarzı mı bilmiyorum çok açık giyinen istemiyorlar size istisna denk gelmiş demek ki
(Bunun leş versiyonları da çok tabi sadece askınto olup kadını kullanmaya çalışan tipler)
Misal eşimin bi arkadaşı evlenmek istiyordu tesettürlü istemeyen birisiydi ateist iyi eğitimli filan benim iş yerinde bi kız arkadaşım vardı ayaküstü tanıştırdım ikisini olumsuz dedi eşim sormuş niye diye fazla açık ve rahat gibi ben yapamam demiş ilginç bir durum mesela
Tamam bacım tamam biz senin şahane hayatınla başa çıkabilecek insanlar değiliz.maşallah diyelim oturalım yerimize. Son cevabınız olsun.İlişkimi anlatmadım ki ben. Siz evlilikte sıkılmadınız mı dediniz ben de eşimle de eğleniyorum dedim. Bu ilişkiyi anlatmaksa cinsellik bölümüne hiç uğramayın derim
Darısı başınızaTamam bacım tamam biz senin şahane hayatınla başa çıkabilecek insanlar değiliz.maşallah diyelim oturalım yerimize. Son cevabınız olsun.
Bende çok beğeniyorum. Bana bu tarz giyim aşırı dişil geliyorBence kalem etek modeline göre çok seksi bir şey ya vücuda oturan kalem etek ,gömlek ,stiletto kombini...
BanadaBende çok beğeniyorum. Bana bu tarz giyim aşırı dişil geliyor
Ben en çok şeye gülüyorum; beachlerde dantelli mayokinilerinin altına topuklu ayakkabılarla, fönlü saçlarla, full makyajla salına salına gezen ayak parmağını denize sokmayan bronz ablalaraBanadavücuduna ve yerine uygun giyinmek bence insanı asıl güzel gösteren. Spor salonunda leoparlı şort etek giyen gördü bu gözler
Hiç görmedimmm görmekte istemem Allah'ım sen koruBen en çok şeye gülüyorum; beachlerde dantelli mayokinilerinin altına topuklu ayakkabılarla, fönlü saçlarla, full makyajla salına salına gezen ayak parmağını denize sokmayan bronz ablalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?