Dış Görünüş ve iliskiler

Hiç görmedimmm görmekte istemem Allah'ım sen koru bana nedense en dişil gelmeyen şey leoparlı tayt/leoparlı büstiyer bana hiç seksi cagristirmiyor. Hatta birçok yerde avam duruyor.
Leopar çok kötü bir desen ama ya. Bence de çok avam.

İşte o ablalar salınırken ben de iskeleden takla atarak denize atlıyordum

İç Anadolu da yaşıyormuşsunuz. Ankara ve Eskişehir gibi bir yer değilse bahsettiğiniz kalem etek vs cidden ilgi çekici görünüyor.
Maalesef ben de bu tarz bir yerdeyim. Hiçbir zaman dekolte giymedim ama önceden yine daha rahat giyiniyormuşum. Dizde dar eteklerimi kaldırdım yıllardır mesela. Buralar gittikçe yobazlaşıyor çünkü. Ha ben çok da rahatsız değilim, evli barklı çocuklu insanım sabah evden kendimi zor atıyorum zaten dışarı. Ama eskiden giydiğime göre demek ki takmıyormuşum o zaman Siz gençsiniz, giyinin süslenin, gerisi kısmet. Allah kalbinize göre insanlarla karşılaştırsın.

Suri paki erkelerinden kot pantolon tişörtle bile sokakta zor gezeceğiz zaten yakında
Ben bunlardan çok yıldım cidden ya. Şehir zaten yobaz, bir de her yanımız bunlarla çevrildi. Evime çok yakın bir sürü aile var. Önlerinden geçerken nefesimi tutup yürüyorum sanki öyle yapınca popom kaybolacak

iyi de hayat sürekli mutlu ya da sürekli mutsuz devam eden bişey değil ki. aslında genel anlamda mutlu ile mutsuz arası orta şekerde yaşanır. her insan için böyledir yani çok zengin de olsan bence bu böyle. tabii ki dönem dönem büyük dertler olabilir allah korusun sağlık vs gibi ama. bu tarz şeyler olmadığı zaman da zaten ne mutlu ne mutsuz ama halimize, sağlığımıza şükür modundadır. sezen'in şarkısında dediği gibi, yaşamak dediğin üç beş kısa mutlu andan ibaret.

Mutluyuz diyince pembe dizilerdeki gibi bir hayat yaşıyoruz, eğleniyoruz deyince sabahlara kadar köpük partilerinde dans ediyoruz, cinsel hayatımız yolunda deyince her gece hard sevişiyoruz sanıyorlar diye düşünüyorum artık.

işte mutludan kasıt genel anlamda mutluyum büyük bir derdim tasam yok şükür anlamı yaşıyor aslında. ben mesela genel anlamda mutluyum ama her dk değilim ve hayatımda her şey tam değil. işim var, çalışıyorum, birikmiş param var, gelirim düzenli, arladaşlarım var canım isteyince yer içer eğlenirim, cimrilik etmesem tatile de giderim mesela ama bu sene tercih etmedim şimdilik. lakin bir ilişkim yok yani güzel bir ilişki isterdim, sevmek, sevilmek, hayatımda özel birinin olması, ona hediye almak mesela, onunla anı biriktirmek, cinsel hayatımı onunla yaşamak mutlu olmak ve mutlu etmek gibi şeyleri isterdim ama yok şu an. bu yok diye kendimi mutsuz ilan edemem bu hayata ihanet gibi bişey olur. hiçbir şey 4x4 olmuyor mesela bir dönem arabam olsa çok mutlu olucam ve her sorunum çözülecek sanıyordum ama şimdi araç sahibi arkadaşlarımın dertlerini gördükçe o kadar gözde büyütmeye değmezmiş diyorum. misal yani.

Sıradan, normal, rutin hayatlar yaşayan insanların mutlu olabileceğine inanmıyorlar. Bence mutluluk insanın içinde, küçük şeylerde. Kendine aldığın bi hediyede, arkadaşınla içtiğin bi kahvede, sevgilinin eline sinen kokusunda. Hatta hepsi bir kenara endişesiz, huzurla, sağlıklı geçirdiğin bomboş bir günde.

Herşeyin dört dörtlük olmasını beklersen mutlu olmak için, hiç bir zaman olamazsın zaten. Sevgilim yok mutsuzum, evim yok ölüyorum, tatile gidemedim depresyona girdim konularına bu yüzden kızıyorum ben biraz. Evet insanoğlu ister, buna sözüm yok. Aşk da ister para da ister çok normal ve en doğal hakkı ama bunların olmamasının dünyanın sonu olmadığını anlamıyor çoğu insan.

Ben Almanyanin buyuk metropollerinden birinde yasiyorum ve diyorum ki cografya kader falan degil arkadaslar. Bu dag ayilarinin oldugu her yerde kadinlara rahat yok.

Ben h&m den cok tatli bir elbise almistim, uzerime oturan ama oyle sexy degil de daha cok spor bir elbiseydi. Ve ben hayatimin hatasini yaptim sanki ve bununla ise gittim. Yolda durup laf atan ayilar mi dersiniz, ki ciplak bacakla da giymedim, ince siyah corap var yani. Ise giriste de bir esek bakip cik cik cik yapmisti?!

Bu isimde yine giydim ama oyle bir tepki asla almadim. Ortama gore ve hanzo oranina gore degsiyor olsa gerek.

Bir de istanbulda yasarken hic unutamadigim bir olay yasadim. Altimda palazzo pantolon, uzerimde duz atlat tarzi body, crop falan bile degil. Eminonunde vapur tarafina gecmek isterken o kalabagin icinde bir taksici ayi, bembeyaz sacli, minimum 60 yasinda bir esek, durup kas goz edip resmen arabasinda beni bekledi. Ben bu soku halaaa atlatamadim.

Neye gore yaptiklarini bilmiyorum gercekten. Ama ara ara aklima su geliyor; bunlar bakiyorlar nerede daha sakin, urkek bir kadin var ona salca oluyorlar. Yoksa bakiyorum kadinlar gayet mini eteklerini, sortlarini giyip rahat rahat dolasiyolar. Aradaki fark ne ozaman?

insan istekleri sınırsız kudra ona bakarsan ben bugün beş yıldızlı otele tatile gitsem neden altı yıldızlıya gidemedim diye üzülebilirim. bmw arabam olsa neden ferrari olmadı diye üzülebilirim. evim olsa neden villa değil derim, yazlığım olsa neden bu yazlık alaçatı'da değil de seferihisar'da diye üzülebilirim. bunlara takılırsak işimiz hiç bitmez valla. evet bazı şeyler hakikaten düşününce can sıkıyor benim son açtığım konu ekonomi ile alakalıydı mesela, depresif hissettiğim bir günde açıp biraz farklı düşünce duymak istedim iyi de geldi zaten. bayramda bir yere gitmedim çok kalabalık zaten diye, evde klimanın altında miskin miskin dizi izledim. çay kahve içtim, abur cubur yedim falan. napayım yani bodrumda 63 bin liralık hesap ödeyemiyor olabilirim ama dışarda 25 tl olan filtre kahveyi evimde gayet lezzetli yapıp dışarısı 40 dereceyken serin ortamda oturabiliyorum napalım yani :) dışarıda sıcakta olanın da bana özenmesi gerekirdi o durumda. ona özen buna özen nereye kadar.

insan istekleri sınırsız kudra ona bakarsan ben bugün beş yıldızlı otele tatile gitsem neden altı yıldızlıya gidemedim diye üzülebilirim.
bunun konusu açılmıştı hatta. Ben de sınırı yok isteklerin yazdım diye ne biatçılığım kaldı ne particiliğim… beş yıldızdan altı yıldıza geçmek bir günde olacak iş değil, elindekiyle yetinmelisin. Ha çalışır çabalarım uzun vadede ,sabancılardan neyim eksik dersen bilemem ama bunun bill gatesi de var yine aşağıda olursun yani . Kafayı değiştirmedikçe yetinmeyi öğrenmedikçe zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…