- 25 Mayıs 2018
- 748
- 366
- 33
- Konu Sahibi mellifluous
-
İnşAllah hala arkadaşınız değildirbir arkadaşımın instagram hesabındaydım birbirimize baya onceden şifrelerimizi vermistik de hatırladim gireyim dedim. benim kavgalı olduğum bir kız vardı onla bir gruplari varmis o gruptaki konuşmalara baktim. kavgali oldugum kiz benim fotografimi atip muhattap oldugum tipe bak ya falan biseyler yazmis. birkac kisi gulmus falan hatta. acayip uzuldum kendimle ilgili ne zaman ozguvenimi insa etsem boyle olaylarda mahvoluyo
18Yaşlar kaç?
Kaldı mı böyle ego tatmin etmeler, çoktan bitmiş olması gerekti halbuki
yok zaten pek yakın degildik önceden sifrelerimizi vermistik o degistirmemis halaİnşAllah hala arkadaşınız değildir
onu nasil basaricam bilmiyorum disaridan olumsuz bir geri donus aldigimda hep boyle oluyo. normalde kendimi begenen kendiyle sıkıntısı olmayan biriydim ama bu mesela cok ozguvenimi kırdıTavsiyem özgüveninizi dışsal değil içsel olaylara/durumlara göre inşa edin. Bahsettiğiniz olayı da kafanıza takmayın.
Küçüksünüz henüz, sana tavsiyem özgüvenini kazanmak istiyorsan çevrende olup biten hiçbir olayı takip etme. Kimsenin ne yaptığını/yediğini/içtiğini/giydiğini ve kimlerle ne konuştuğunu öğrenmeye çalışma. O zaman daha mutlu olacaksın
ama bi konuda insanin kendine guvenmesi icin o seye guvenmesi gerek mi? benim de guvenmem icin dogrulanmasina ihtiyacim var ve diger insanlarin onayina. boyle bisey duyunca demek ki guzel degilim diyorum o zaman neden kendimi oyle hissedeyim ki yalandanÖzgüveninizi başkalarının düşüncesine göre kurarsanız hemen yıkılması normal. Ömür boyu olumlu yorumlar almayacaksınız zaten hayatta. Kendinize güvenin. Gücün güvenin kaynağı sizsiniz ✌
O şey dediğiniz kendinizsiniz zaten. Siz kendi başarınıza güzelliğinize eminseniz kendinizi güzel buluyorsanız başkasının düşüncesi ne fark eder ki?ama bi konuda insanin kendine guvenmesi icin o seye guvenmesi gerek mi? benim de guvenmem icin dogrulanmasina ihtiyacim var ve diger insanlarin onayina. boyle bisey duyunca demek ki guzel degilim diyorum o zaman neden kendimi oyle hissedeyim ki yalandan
yani bir insan bile dalga geciyosa bence yeteri kadar guzel degilim..pozum da sacma sapan biseydi arkadasimla komiklik olsun diye atmistim o fotografi.O şey dediğiniz kendinizsiniz zaten. Siz kendi başarınıza güzelliğinize eminseniz kendinizi güzel buluyorsanız başkasının düşüncesi ne fark eder ki?
Tamam onaylanmak güzel de mesela kaç kişi onaylarsa kendimize güvenmemiz normal oluyor o zaman diye düşündüm mesela
Bu düşüncede birisi ya ömür boyu güzel değilim diye kendini ezikleyecek ya da hep güzel olmalıyım diye sürekli tedirgin olacak. Özgüveni de o beğendi mi bu beğenmedi mi diye pamuk ipliğinde duracakyani bir insan bile dalga geciyosa bence yeteri kadar guzel degilim..pozum da sacma sapan biseydi arkadasimla komiklik olsun diye atmistim o fotografi.
niye boyleyim bilmiyorum ya cidden. ama okuyunca cok uzuldum cok kotu hissettim. grupta da okuldan bir suru kisi var kiz erkek karisik grup. o kadar rezil olmus gibi hissettim ki anlatamamBu düşüncede birisi ya ömür boyu güzel değilim diye kendini ezikleyecek ya da hep güzel olmalıyım diye sürekli tedirgin olacak. Özgüveni de o beğendi mi bu beğenmedi mi diye pamuk ipliğinde duracak
Kaldı ki bence güzel olmak zorunda bile değiliz. Hepimiz insanız sonuçta. Bazen kendimizi güzel hissederiz bazen hissetmeyiz. Hayat böyle kaygılar içinde yaşamaya değmez.
merak ettim ama bakmasaymisim keskeBen sevgilimin şifresini bilmeme rağmen girip kurcalamıyorum. Arkadaşınız bile olsa yaptığınız hiç hoş değil. Fazla merak iyi değildir. Ayrıca daha yaşın 18miş kimsenin arkadaşlığına muhtaç değilsin illaki çevren ilerde değişecek farklı insanlar hayatına girecek. Benzer arkadaş mobinglerini zamanında ben de yaşamıştım ve şuanda o yaşlarımdaki arkadaşlarımdan kimseyle görüşmüyorum. Hoşuma gitmeyen davranışları olanların mesajlarına görüldü attım aramalarına dönmedim, muhatap olmak istemediğimi anladılar ki yazmıyorlar artık. Bazen bencil olmak iyidir seni aşağı çektiğini düşündüğün insanlar sana acımıyorsa sen hiç acımayacaksın. Kimse durduk yere peş peşe aramalara mesajlara dönmemezlik yapmaz. Bırak onların içini kemirsin dursun hiç açıklama yapmadan sildi beni diye
ne zaman kendimi sevsem ve guzel bulsam aklima bu gelicek amaÖzgüven böyle birşey değil. Öyle kolay kırılmaz,sarsılmaz. Tabi ki buna üzülebilirsin, ama diğer tarafta sana değer vermeyen bir insandan kurtulduğun için sevinmen lazım. Senden birşey götürmemeli. Güzellik, maddi durum dünyadaki çoğu şey gelip geçici. Eğer bunların üzerinde yükselirsen eninde sonunda bir gün düşersin.
Ergenlik psikolojisinden o hep. Hepsi sürekli sizin o resminizi düşünüyor arkanızdan dalga geçiyor gibi geliyordur büyük ihtimalle ama herkes kendi hayatına bakıyor yani. Siz de nasıl aklınızda başkasını tutmuyorsanız başkaları da tutmuyor.niye boyleyim bilmiyorum ya cidden. ama okuyunca cok uzuldum cok kotu hissettim. grupta da okuldan bir suru kisi var kiz erkek karisik grup. o kadar rezil olmus gibi hissettim ki anlatamam
ama hakkimda boyle dusunuyo demek ki yani. bu da cok kotu biseyErgenlik psikolojisinden o hep. Hepsi sürekli sizin o resminizi düşünüyor arkanızdan dalga geçiyor gibi geliyordur büyük ihtimalle ama herkes kendi hayatına bakıyor yani. Siz de nasıl aklınızda başkasını tutmuyorsanız başkaları da tutmuyor.
Daha da büyüyünce o beğense nolur beğenmese nolura dönüyor düşünce tarzı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?