- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.305
- 528
- Konu Sahibi mellifluous
-
Ay tamam çok çirkinsin. Yapacak bir şey yok çirkinliğini kabul et. Kendini ne zaman da iyi hissedersen aklına da çirkin olduğun gelsin fazla yükselme yani. Herkes güzel doğmuyor sonuçta. Senin de kaderin buymuş. Oldu mu?ama hakkimda boyle dusunuyo demek ki yani. bu da cok kotu bisey
ama bi konuda insanin kendine guvenmesi icin o seye guvenmesi gerek mi? benim de guvenmem icin dogrulanmasina ihtiyacim var ve diger insanlarin onayina. boyle bisey duyunca demek ki guzel degilim diyorum o zaman neden kendimi oyle hissedeyim ki yalandan
Şöyle söyleyim senin özgüvenin yok. Ben senin yerinde olsam bu konuyu kafama takarım. Kaza geçirsen yüzünde ömürlük iz kalsa ne yapacaksın? Kendini sevmek için kendini güzel bulmaya gerek yok. Toplumun güzellik standartlarına uymayan insanlar ölsün mü? Bunlar hep görecelidir. Herkes için her zaman güzel olmanız mümkün değil. Yani güzellik gören gözdedir. Sizi seven insanlar için çirkin de olsanız güzelsiniz, ama sevmiyorsa isterseniz dünya güzeli olun...ne zaman kendimi sevsem ve guzel bulsam aklima bu gelicek ama
bence bir insan güzelse onu degerlendirmek için illa uzman olmak gerekmiyo güzel güzeldir cogu kisi ayni fikirdedir bunda. benim arkamdan boyle deniliyo ve digerleri de gülüp onayliyosa demek ki degilim yani ben de buna uzuldumSeni kimlerin onaylaması gerekiyor?
Onayını alacağın kişilerin bir özelliği var mı? Nelerine bakarsın?
Mesela sokakta kir pas içinde, yarı sarhoş dilenen bir adam size onay verse onun onayı geçerli olur mu?
Yoksa mesleğinde saygın bir modacının ve estetik uzmanının onayını alsanız mı daha geçerli olur?
Kim o onayına tabii olduğunuz insanlar?
Umarım arkadaşınızın hesabınıza girdiğinden haberi vardır. Yoksa haklıyken haksız duruma düşersiniz. Karşı taraf dalga geçmiş olabilir onu engelleyemezsiniz ama arkadaşınız bir şey dememişse o zaman arkadaşınızla bağınızı koparabilirsiniz.bir arkadaşımın instagram hesabındaydım birbirimize baya onceden şifrelerimizi vermistik de hatırladim gireyim dedim. benim kavgalı olduğum bir kız vardı onla bir gruplari varmis o gruptaki konuşmalara baktim. kavgali oldugum kiz benim fotografimi atip muhattap oldugum tipe bak ya falan biseyler yazmis. birkac kisi gulmus falan hatta. acayip uzuldum kendimle ilgili ne zaman ozguvenimi insa etsem boyle olaylarda mahvoluyo
haklisiniz ama dalga gecilcek gibi bir tipim oldugunu sanmiyodum. demek ki oyleymis ben hep kendimi kandirmisim ama insanlar arkamdan boyle hissetmis herhaldeŞöyle söyleyim senin özgüvenin yok. Ben senin yerinde olsam bu konuyu kafama takarım. Kaza geçirsen yüzünde ömürlük iz kalsa ne yapacaksın? Kendini sevmek için kendini güzel bulmaya gerek yok. Toplumun güzellik standartlarına uymayan insanlar ölsün mü? Bunlar hep görecelidir. Herkes için her zaman güzel olmanız mümkün değil. Yani güzellik gören gözdedir. Sizi seven insanlar için çirkin de olsanız güzelsiniz, ama sevmiyorsa isterseniz dünya güzeli olun...
eski bir hesabiydi bu sifreyi de onceden vermistiO arkadaşın hesabından gruba “Herkes kendi tipine baksın,tip bir şekilde düzeltilir ama karaktersizlik asla.”diye yazardım muhtemelen
Birisi benim en yakın arkadaşım hakkında haksız yere böyle atıp tutsa,tipine kadar laf edip bu kadar ileri gitse “Sen hayırdır?” derim.Ama arkadaşınız böyle bir tepki vermemiş anlaşılan..Size bir tavsiye vereyim,şifrelerinizi kimseyle paylaşmayın.Sizin hesabınızdan neler neler döner ama haberiniz bile olmaz.
bence bir insan güzelse onu degerlendirmek için illa uzman olmak gerekmiyo güzel güzeldir cogu kisi ayni fikirdedir bunda. benim arkamdan boyle deniliyo ve digerleri de gülüp onayliyosa demek ki degilim yani ben de buna uzuldum
bu hesabi esi hesabiydi suan kullanmadigi. zaten cikis yaptim. buna giriyo mu onu bile bilmiyorumUmarım arkadaşınızın hesabınıza girdiğinden haberi vardır. Yoksa haklıyken haksız duruma düşersiniz. Karşı taraf dalga geçmiş olabilir onu engelleyemezsiniz ama arkadaşınız bir şey dememişse o zaman arkadaşınızla bağınızı koparabilirsiniz.
Ben ne diyorum siz ne diyorsunuzhaklisiniz ama dalga gecilcek gibi bir tipim oldugunu sanmiyodum. demek ki oyleymis ben hep kendimi kandirmisim ama insanlar arkamdan boyle hissetmis herhalde
Yoldan geçen emmiBir resmin ne kadar hoş, doğru ve teknik olduğunu işinde iyi bir ressam mı daha gerçekçi değerlendirir yoksa yoldan geçen bolca emmiler mi?
işte şöyle bence güzellik için çok uzman olmak gerekmiyo. küçücük bebekler bile güzel olana yönelirmiş yani nasıl diyim çabayla bir yer kadar olur sanırımBir resmin ne kadar hoş, doğru ve teknik olduğunu işinde iyi bir ressam mı daha gerçekçi değerlendirir yoksa yoldan geçen bolca emmiler mi?
Yoldan geçen emmi
pardon ya biraz fazla üzüldüm suan kafam orda kaldıBen ne diyorum siz ne diyorsunuz
Ergen draması ergen bunalımı istiyor bence o yüzden ne anlatırsak anlatalım konu sahibine geçmiyorBen ne diyorum siz ne diyorsunuz
işte şöyle bence güzellik için çok uzman olmak gerekmiyo. küçücük bebekler bile güzel olana yönelirmiş yani nasıl diyim çabayla bir yer kadar olur sanırım
Şifresini bilmen insanların özel mesajlarını okuma hakkı vermez ki.bir arkadaşımın instagram hesabındaydım birbirimize baya onceden şifrelerimizi vermistik de hatırladim gireyim dedim. benim kavgalı olduğum bir kız vardı onla bir gruplari varmis o gruptaki konuşmalara baktim. kavgali oldugum kiz benim fotografimi atip muhattap oldugum tipe bak ya falan biseyler yazmis. birkac kisi gulmus falan hatta. acayip uzuldum kendimle ilgili ne zaman ozguvenimi insa etsem boyle olaylarda mahvoluyo
bir arkadaşımın instagram hesabındaydım birbirimize baya onceden şifrelerimizi vermistik de hatırladim gireyim dedim. benim kavgalı olduğum bir kız vardı onla bir gruplari varmis o gruptaki konuşmalara baktim. kavgali oldugum kiz benim fotografimi atip muhattap oldugum tipe bak ya falan biseyler yazmis. birkac kisi gulmus falan hatta. acayip uzuldum kendimle ilgili ne zaman ozguvenimi insa etsem boyle olaylarda mahvoluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?