- 10 Nisan 2020
- 1.446
- 5.677
- 78
- Konu Sahibi mellifluous
-
Yukarıda cevabını biraz sert bulmuştum ama sonra hak verdimErgen draması ergen bunalımı istiyor bence o yüzden ne anlatırsak anlatalım konu sahibine geçmiyor
Az daha gitsem 30uma geleceğim benim kafam kaldırmıyor valla daha ondan yardım isteğimden vazgeçtim takipteyim sadece
Öncesinde güzel güzel çocuğuma anlatır gibi anlattım ama baktım yok bi kişi bile kötü dediyse iğrencim hüü modunda o zaman istediğini söyleyeyim bari üzüntüsünü iyi yaşasın dedim.Yukarıda cevabını biraz sert bulmuştum ama sonra hak verdimBurada günde onlarca kadın özgüvenim kırıdı diye ağlıyor. Özgüven öyle ota boka kırılıyorsa yoktur zaten. Kapı kilidine takılan cheetos mu bu yahu
tamam onlarin onayina ihtiyacim olmamasi gerek ama eger guzel bie kiz olsaydim zaten dalga gecmezlerdi demek ki sadece kavgaliyiz diye degil gercekten begenmiyolar beni. illaki beni de begenen vardir ama cogunluk boyle demek ki yaniAblacığım, diyorum ki bu insanlar kim? Kim? Kendi tipleri nedir, bir tipi ne gözle inceleme üzerine eğitimlidir?
Ben de sana bir -ergenlik arkadaş kabul- ritüeli söyleyeyim, arkadaşlarınla aran iyi olsun mu istiyorsun, her dediklerine güler onlara katılırsın sürü gibi. "Ergen grup" denilen şey budur. Biri çıkıp "Siz ne salak salak gülüyorsunuz, ne varmış kızın tipinde?" dese, grubun baskın ergeni onu gruptan uzaklaştırır, bu yüzden kimi sessiz kalarak bu "Grubuz" olayını devam ettirir, kimi de ana kraliçe ergene katılır ki yanında kalmaya devam etsin, çünkü o grupla kendini tanımlar.
Ergenlik böyle bir şeydir.
Size diyorum ki, tipinizin irdelendiği grup ne? Kim? Nedir bunlar da onayına ihtiyacınız var?
Kullanmıyor olması girme hakkınız olduğunu göstermez. Gizli gizli girip mesajlarını okumak sizinle dalga geçilmesinden daha kötü. Ayrıca kimse sizi beğenmek zorunda değil. Eminim siz de şimdiye kadar mutlaka biriyle dalga geçtiniz. Ergenlikte olur böyle şeylerbu hesabi esi hesabiydi suan kullanmadigi. zaten cikis yaptim. buna giriyo mu onu bile bilmiyorum
tamam onlarin onayina ihtiyacim olmamasi gerek ama eger guzel bie kiz olsaydim zaten dalga gecmezlerdi demek ki sadece kavgaliyiz diye degil gercekten begenmiyolar beni. illaki beni de begenen vardir ama cogunluk boyle demek ki yani
En son böyle oluyor insan işte:)))
Valla vaktim var ama, sana harcasam ziyan mı olur bilemedim.
tamamKullanmıyor olması girme hakkınız olduğunu göstermez. Gizli gizli girip mesajlarını okumak sizinle dalga geçilmesinden daha kötü. Ayrıca kimse sizi beğenmek zorunda değil. Eminim siz de şimdiye kadar mutlaka biriyle dalga geçtiniz. Ergenlikte olur böyle şeyler
cok eski degil fotograf 1 senelik ama hala ayniyim ki.iyi de daha sen 18 yasindasin, hesap da eski diyorsun demek ki bu konusmalar gectiginde cocuktunuz yani. kim kavgali oldugu birine iltifat eder durduk yerde? kizin karakteri kotuymus sizin arkanizdan hakaret etmis, arkadasiniz da onunla ayniymis gulmus.
buradan yapmaniz gereken cikarim ben cirkinim uhuhu degil de arkadasim da ayni onlar gibiymis bir daha gorusmeyeyim olmali.
cok eski degil fotograf 1 senelik ama hala ayniyim ki.
gorusmicem bi daha zaten gorusmuyodum
pek yakın olmadığınız birine şifrenizi veriyorsunuz. Bu ne rahatlıkyok zaten pek yakın degildik önceden sifrelerimizi vermistik o degistirmemis hala
o zaman yakındık baya sonra zaten o baska hesap acti ben de degistirdim kendiminkinipek yakın olmadığınız birine şifrenizi veriyorsunuz. Bu ne rahatlık
bence guzel olan birinin dis gorunusunu dahil bile etmezler konuya. ne bileyim hani guzel denmez ama bisey de denmez. benle ozellikle dalga gecmelerine cok kırıldım. kendimi cok anlatamadim galiba kimseye ama asil kırıldığım sey ben kendimi begenen guzel bulan biriydim ve herkes boyle dusunuyo gibi hissediyodum. ama suan demek ki kimse boyle dusunmuyomus. distan bi goz bunu anlamami sagladi.tamam da o fotograf dunyanin en guzel kizinin fotografi da olsa onu sevmeyen insanlar arkasindan aaa bu da ne guzel ya demezler bir kulp takarlar. biraz duzgun insanlar olsalar fiziki ozelliklerini soz konusu etmezlerdi ama duzgun olmadiklari icin dogru veya yanlis her seyle dalga gecmisler kendilerince. bunu dikkate alman cok yersiz.
bence guzel olan birinin dis gorunusunu dahil bile etmezler konuya. ne bileyim hani guzel denmez ama bisey de denmez. benle ozellikle dalga gecmelerine cok kırıldım. kendimi cok anlatamadim galiba kimseye ama asil kırıldığım sey ben kendimi begenen guzel bulan biriydim ve herkes boyle dusunuyo gibi hissediyodum. ama suan demek ki kimse boyle dusunmuyomus. distan bi goz bunu anlamami sagladi.
onceden bu konu hakkinda o kadar ozguven sorunu gelisti ki bende normal dusunemiyorum sanirimbence sen dusunmeyi ogren once. bak olumlu veya olumsuz dusunmek demiyorum, basitce dusunmek yani olaylari birbirinden ayirt edebilmek. burada eksiksin.
seni sevmeyen ve kavgali oldugun uc kisi sana cirkin dedi diye herkes oyle dusunuyor olamaz. ama ben de pes ediyorum sana laf anlatamam cunku kafandaki seyi evirip cevirip farkli cumlelerle anlatiyorsun asla bu insanlar ne konusuyor demiyorsun. belki cirkin degilsin cok guzelsin ama herkese bu sekil yaklasiyorsan etrafinda kimse kalmaz cok samimi soyluyorum biraz bakis acini genislet.
O sosyal medya hesabının şifresini değiştir o arkadaş dediğin müsvedde birdaha giremesin dalga geçenlere de mesaj at siz kendinize bakın diye küçücüksun kuzum takma bunları özgüven böyle basit şeylerle yıkılmaz.yani bir insan bile dalga geciyosa bence yeteri kadar guzel degilim..pozum da sacma sapan biseydi arkadasimla komiklik olsun diye atmistim o fotografi.
sanirim hic girmiyo baska bir hesabi var orda aktifO sosyal medya hesabının şifresini değiştir o arkadaş dediğin müsvedde birdaha giremesin dalga geçenlere de mesaj at siz kendinize bakın diye küçücüksun kuzum takma bunları özgüven böyle basit şeylerle yıkılmaz.
Girsin yada girmesin sen sifreyi değiştir kullandığı hesabinada yaz yaptığınız çok ayip artık arkadaşım degilsin yaz birdaha da muhatap olma.sanirim hic girmiyo baska bir hesabi var orda aktif
aslinda o bisey dememis ama digerleri gulmus dalga gecmis ona uzuldumGirsin yada girmesin sen sifreyi değiştir kullandığı hesabinada yaz yaptığınız çok ayip artık arkadaşım degilsin yaz birdaha da muhatap olma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?