dış görünüşümle dalga geçmiş

Yukarıda cevabını biraz sert bulmuştum ama sonra hak verdim Burada günde onlarca kadın özgüvenim kırıdı diye ağlıyor. Özgüven öyle ota boka kırılıyorsa yoktur zaten. Kapı kilidine takılan cheetos mu bu yahu

iyi de daha sen 18 yasindasin, hesap da eski diyorsun demek ki bu konusmalar gectiginde cocuktunuz yani. kim kavgali oldugu birine iltifat eder durduk yerde? kizin karakteri kotuymus sizin arkanizdan hakaret etmis, arkadasiniz da onunla ayniymis gulmus.

buradan yapmaniz gereken cikarim ben cirkinim uhuhu degil de arkadasim da ayni onlar gibiymis bir daha gorusmeyeyim olmali.

Öncesinde güzel güzel çocuğuma anlatır gibi anlattım ama baktım yok bi kişi bile kötü dediyse iğrencim hüü modunda o zaman istediğini söyleyeyim bari üzüntüsünü iyi yaşasın dedim.

tamam onlarin onayina ihtiyacim olmamasi gerek ama eger guzel bie kiz olsaydim zaten dalga gecmezlerdi demek ki sadece kavgaliyiz diye degil gercekten begenmiyolar beni. illaki beni de begenen vardir ama cogunluk boyle demek ki yani

bu hesabi esi hesabiydi suan kullanmadigi. zaten cikis yaptim. buna giriyo mu onu bile bilmiyorum
Kullanmıyor olması girme hakkınız olduğunu göstermez. Gizli gizli girip mesajlarını okumak sizinle dalga geçilmesinden daha kötü. Ayrıca kimse sizi beğenmek zorunda değil. Eminim siz de şimdiye kadar mutlaka biriyle dalga geçtiniz. Ergenlikte olur böyle şeyler

tamam onlarin onayina ihtiyacim olmamasi gerek ama eger guzel bie kiz olsaydim zaten dalga gecmezlerdi demek ki sadece kavgaliyiz diye degil gercekten begenmiyolar beni. illaki beni de begenen vardir ama cogunluk boyle demek ki yani

:)))

Valla vaktim var ama, sana harcasam ziyan mı olur bilemedim.

tamam

cok eski degil fotograf 1 senelik ama hala ayniyim ki.
gorusmicem bi daha zaten gorusmuyodum

cok eski degil fotograf 1 senelik ama hala ayniyim ki.
gorusmicem bi daha zaten gorusmuyodum

tamam da o fotograf dunyanin en guzel kizinin fotografi da olsa onu sevmeyen insanlar arkasindan aaa bu da ne guzel ya demezler bir kulp takarlar. biraz duzgun insanlar olsalar fiziki ozelliklerini soz konusu etmezlerdi ama duzgun olmadiklari icin dogru veya yanlis her seyle dalga gecmisler kendilerince. bunu dikkate alman cok yersiz.

bence guzel olan birinin dis gorunusunu dahil bile etmezler konuya. ne bileyim hani guzel denmez ama bisey de denmez. benle ozellikle dalga gecmelerine cok kırıldım. kendimi cok anlatamadim galiba kimseye ama asil kırıldığım sey ben kendimi begenen guzel bulan biriydim ve herkes boyle dusunuyo gibi hissediyodum. ama suan demek ki kimse boyle dusunmuyomus. distan bi goz bunu anlamami sagladi.

bence sen dusunmeyi ogren once. bak olumlu veya olumsuz dusunmek demiyorum, basitce dusunmek yani olaylari birbirinden ayirt edebilmek. burada eksiksin.

seni sevmeyen ve kavgali oldugun uc kisi sana cirkin dedi diye herkes oyle dusunuyor olamaz. ama ben de pes ediyorum sana laf anlatamam cunku kafandaki seyi evirip cevirip farkli cumlelerle anlatiyorsun asla bu insanlar ne konusuyor demiyorsun. belki cirkin degilsin cok guzelsin ama herkese bu sekil yaklasiyorsan etrafinda kimse kalmaz cok samimi soyluyorum biraz bakis acini genislet.

onceden bu konu hakkinda o kadar ozguven sorunu gelisti ki bende normal dusunemiyorum sanirim

yani bir insan bile dalga geciyosa bence yeteri kadar guzel degilim..pozum da sacma sapan biseydi arkadasimla komiklik olsun diye atmistim o fotografi.
O sosyal medya hesabının şifresini değiştir o arkadaş dediğin müsvedde birdaha giremesin dalga geçenlere de mesaj at siz kendinize bakın diye küçücüksun kuzum takma bunları özgüven böyle basit şeylerle yıkılmaz.

sanirim hic girmiyo baska bir hesabi var orda aktif

Sen daha çok gençsin ve dünyanın, yaşamın bütün kapıları sonuna kadar açık sana. Zamanını kendine ayır, kendine güzel şeyler yap, yani seni sevindirecek şeyler, positiv ve güzel düşünceli insanlarla buluş, ne insta ne de Facebook la uğraş. Zamanını iyilikler harca. Sokaktaki hayvanların karnını doyur, yaşlılara sor alış verişe giderken, iyiliklere doldur kalbini, o türlü insanlar herzaman iyilikli insanları çeker. Kötü karma si olan insanlar böyle senin dışında kalıyor. Bu benim yaşam tecrübemdir. Herzaman herkese tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…