dış görünüşümle dalga geçmiş

cok tesekkur ederim guzel yorumunuz icin

Benim arkadaşım var ayno konusahibi gibi. Ne dersek diyelim öyle ben pes ettim ona birşeyleri açıklamaktan artık her mesajına doğrudur canım haklısn diyorum. Kendili gördüm yorumunuzda

cok tesekkur ederim guzel yorumunuz icin
Severek yazdım, güzel kızım. Aynısı kızıma da derdim. Hiç kimsenin, ne dediğini senin üzerine takma kafana. Bir kulağından girsin, öbür kulağından çıksın.
Benim eşim çocuklarım daha okul yaşındayken vefaat etti ve ben hem çalıştım, hemde çocuklarımı büyüttüm. Onlar genç yasa gelince, bir ilkbahar gününde, oğlum, kızım ve ben, tekerlekli ayakkabilarimizla, yürüyüşe çıkmıştık. Bir kaç saat sonra, eve dönerken, ben düştüm ve burnum kırıldı. Doktor hemen ameliyat dedi ama ben korktum, narkosda birşey olursa, çocuklar hem Bab asiz hem annesiz kalicak diye, yaptırmadı. Doktorun dediği gibi burnumun görünüşü hiç iyi olmadı. Ama beni hiç ilgilendirmiyor. Benim arkadaşlarım ve bütün hepsininin üzerine bunu diyebilirim, sıcak kalpli, merhametli, güler yüzlü, yardıma koşan, cok tatlı insanlardır, insanın içine bakarlar, dışına değil. Yıllardır Beraber yaşadığım erkek arkadaşım, beni yaşamında en önde birinci gelen birisi olarak bana hareket eder ve vana sevgisi herzaman hissettirir. Ben onun için, dünyanın en güzel kadınıyım. Neden? Çünkü benim kalbim, onun kalbi ve arkadaşlarımın kalbi aynı takt da çalıyor, biz düşüncelerimizi, birbirimizin içini seviyoruz. Karşımızdakini, bizim için çok onemli olduğunu hissettiriyoruz.
İçi güzel insanlarla doldur etrafını, dış güzellik çabuk gidiyor. Ve sonunda içindeki çirkinlik cikiveriyor.
Bunların ne dinle, ne kültürle ilgisi var, sade dünyaya, yaşama bakışla.
Sana geleceğin için, en iyi insanları diliyorum.

Bir kere sizin yaptığınız çok yanlış gidip kızın mesajlarını kurcalamışsınız sonra da hoşunuza gitmeyen bir şey görünce moraliniz bozulmuş. Yani emin olun herkesin arkasından daha önce görünüşüyle, karakteriyle ilgili konuşulmuştur siz farklı olarak sadece şahit olmuşsunuz. Bizim yaş aralığımızda zaten her şeyi dalga konusu yapmaya çalışma gibi bir durum var bir de bahsettiğiniz kızla da aranız kötüymüş acımamış o yüzden sizinle alay etmiş.
Ben de kendim hakkında böyle bir şey okusam bozulurdum şimdi yalan yok ama bana daha çok sizin görünüşünüzden ziyade fotoğrafınızla dalga geçmişler gibi geldi. Doğru olarak nasıl ifade etsem bilemedim ama özellikle genç kesim sürekli instagramda en havalı en iyi fotoğrafları çekme peşinde siz de buna ayak uyduramayıp kendi halinde takılanlardansanız onlar da kendilerince o an o fotoğrafı görüp dalga geçmişlerdir. Şimdi ben de 18 yaşındayım mesela çevremde kimse kimsenin sadece dış görünüşüne bakarak 'muhatap olduğum tiplere bak' demez ama tuhaf karakterli bulduğu kişilere bu yorumu yapacak çok arkadaşım vardır. Üstelik siz de gerçekten aşırı takıntılı biri gibi geldiniz bana üstte ne dedilerse sizi ikna edememişler. Okb'li bir arkadaşım vardı o da sizin gibiydi bir şeyi kafasına takarsa aksine inandırmak asla mümkün olmuyordu ona benzettim hareketlerinizi.

Doğru arkadaş seçememişsiniz demek ki ,yaşınız küçük, tecrube edeceksiniz zamanla. Bu sizin çirkin olduğunuzu göstermez. Başkalarının laflarına bakarak kendini ezme. Arkadaşını seçerken daha dikkat et lütfen. Birde arkadaşının şifresini alma,sende verme canım.

ben de anksiyete ya da okb olacağını düşünüyorum bende küçüklükten beri böyleyim anneannemde de vardı belki ondan geçmiştir bana da. evet yaptığım yanlış ama görünce üzüldüm baya keşke hiç bakmasaydım cidden. ben o fotoğrafta kendimi güzel buluyodum bi de şimdi onlar dalga geçince beğenmedim. demek ki kendimi kandirmisim

zaten onla kavgalı gibiydik arkamdan ne derse desin ama demek ki ben de guzeldegilim eger oyle olsam baska bir yerden vurmaya calisirdi

Merak etmeyin kimse aslında sizin güzelliğinizi kast etmemiştir ben de konuyu okuyunca aklıma öyle bir şey gelmedi. Bence sizi sadece sevmedikleri için dalga geçmek istemişlerdir. Eminim siz de kavgalı olduğunuz ya da hoşlanmadığınız insanla içten içe dalga geçmişsinizdir illa, birileriyle paylaşmasanız bile. Şahsen kimsenin görünüşüyle ilgili içimden de olsa kötü düşünmem çünkü çok saçma gelir ama hal ve hareketlerinden hoşlanmadığım birileri olursa ben de dönüp arkadaşıma şu muhatap olduğum tiplere bak diye yorum yaparım.

Bunu sen bile yapıyosundur dış görünüşle dalga geçmek günlük geyiklerde hep geçen bi sohbet bu senle ilgili değil aptal yada kültğrsün salak dense daha yaralayıcı olurdu ama fiziksel görünüşle dalga geçilmesini takma bence o karşı tarafın vasatlığı tamamen

Ben üniversitedeyken bir kız arkadaşım benim bilgisayarımda facebookunu açık unutmuş,
Baktım altta biriyle sohbeti açık kalmış bir çocukla konuşuyor ve bu kızın sevgilisi vardı uzun süreli
Şeytan dürttü aldatıyor mu acaba sevgilisini diye mesajlara biraz bakınca gördüm ki çocuk fotoğraftan görüp beni beğenmiş arkadaşım da öff öyle güzel değil o kız fotoğraftan sana öyle gelmiş, hem sen onunla yapamazsın sen çok iyisin falan demiş beni gömmüş bildiğin bir de yakın arkadaşım diyebileceğim biriydi düşün:)

Onun güzel değil dediği dönem bir iki tane erkek açılmıştı bana demek ki ona güzel gelmiyorsam başkasına gelebiliyormuşum :)

nasil ya bence tam tersi ben kimsenin arkasindan tipe bak demem ayrica. yani guzel bulmadigim insanlar var ama bunu arkadaslarima paylasip su tipe bak yazmam.

haklisiniz sonucta 1 kisi belirleyici olmaz ama bence o kiz sizi kiskanmis

ama fotografimi atmis ozellikle bence tipimden bahsediyo direk

ama fotografimi atmis ozellikle bence tipimden bahsediyo direk
Bence tipinizden bahsetmesi karakterinizden bahsetmesinden her türlü iyidir. Yani ben size moral amaçlı yazmamıştım tipinizden bahsetmiyorlar diye. İnsanların görünüşünüzle dalga geçtiklerini düşünerek ne kadar üzülmüşsünüz ama ruh sağlığı olarak normal olmadığınızı siz de kabul etmişsiniz hatta bakın okb'li olabilirim yazmışsınız. Neden bununla ilgili bir destek almıyorsunuz peki?

suan su kosullarda almami engelleyen bbir suru sey var ozellikle ailem diyebilirim universiteler acilirsa disarda psikologa gitmeyi dusunuyorum o sirada ama suan dedigim gibi ailem bu konuda yanimda olmaz biseyin yok derler hep

suan su kosullarda almami engelleyen bbir suru sey var ozellikle ailem diyebilirim universiteler acilirsa disarda psikologa gitmeyi dusunuyorum o sirada ama suan dedigim gibi ailem bu konuda yanimda olmaz biseyin yok derler hep
Daha önce destek almak istediğinizi söylediğinizde kabul etmediler mi? Ben de bir ara depresyona girmiştim ve aileme söylerken çekinmiştim ama hiç beklediğim olmadı çok destek olmuşlardı psikoloğa gitmem konusunda.

Arkadaşın cok kıskanmış olmalı ki arkandan böyle yapma ihtiyacı duymuş kendini iyi hissetmek için...
Bunu ciddiye alıp cvp vermek,zaman israfı valla bak...vay be ben neymişim deyip yoluna bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…