- 14 Kasım 2017
- 1.587
- 932
- 123
- 34
- Konu Sahibi Evreka1800
Burnum bozuktu estetik amelyti oldum . suanda kendimi bgeniyorum. BoyUm kisa biraz ama yapck bise yok ona 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay benim de 39 numara ama hiç takmak aklıma gelmemiş şimdiye kadar...hatta 35 numara giyen bir arkadaşım var hiç istediği ayakkabı olnaz bazen çocuk reyonundan alır kizcagiz ben hep şükür etmiştim bir de bırak büyük diye üzülmeyi...
Tek takintim vardı goguslerim küçüktü. Kesinlikle cirkin ya da sarkik degil ama küçüktü. Baktim kafaya takiyorum gittim yaptirdim. Hayatta kendim icin yaptigim en iyi sey. Onun disinda cok şükür şikayetim yok.Herkesin kusurları var. Ben sürekli kendimdeki kusurları buluyorum. Şuram şöyle buram böyle diye. Ve bunu beni yoruyor sıkıldım yani. Kendimi böyle sevmek istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Emzirdiniz mi ?Gozkapaklarim düşük. Annemin de düşüktü ameliyat oldu. Bir iki kez ben de dillendirdim eşim sevdiğini söylüyor, klasik görünmüyormuşum, yersen.
Iki çocuktan sonra memeler de halsiz. Ama onu pek sallamıyorum.
Evet emzirdim.Emzirdiniz mi ?
2 çocuktan sonra gerçekten değişiklik oluyor mu ?![]()
Benimde 2 bebeğim var , bende emzirdim. Eski halleri kalmasa da idare ediyor görüntüsü. Bi tek bende var sanıyordum ondan sordum :))) teşekkürler :)Evet emzirdim.
Eski dirilikleri kayboluyor tabii.
Yer çekimi, kilo alıp verme üstüne emzirme, değişim kaçınılmaz oldu benim için. :)
G gercekneydi Dogrusu gül hastaligi hakkinda hic burda yorum okumamistim. Bende de var 3 yildir. Ondan once yoktu. Ben Ivermectine adli bir krem kullaniyorum benim cildimde 3 yil once cok kotu durumdaydi. Sadece yanaklarim degil benim alnim disinda her yerdeydi. Bir ara insan icine cikamaz oldum tum özgüvenimi yitirdim fakat sonra kendine gel dedim. Yuzu ne halde olan insanlar var bu kisiler kendilerini eve mi kapatiyorlar dedim. Kremi kullanmaya devam ettim. 5 ay surdu iyilesmesi cildimin. Hala ara ara cikiyor yaralar ama cok az. Fazla da kalmadan geciyorlar. Allah'a sukur iz fazla kalmadi. Kizariklik var ama olsun. Hic makyajta kullanmiyorum kapatmak icin. Türkiye'de bu krem var mi bilmiyorum ben yurtdisindayim. Bana kendimi herseyimle sevmeyi ogretti bu hastalik aslinda ve küçük seyleri kafaya takmamayi:)
Kırk yıl beraber zaman geçirsek ayaklara bakmak aklımın ucundan geçmezHem kocaman hem taraklı ayaklarım var hep saklarım bir ortamda bir de en büyük derdim labioplasti olmakdı 50 ye merdiven dayadım hâla bakireyim ozetle başedemedim
Hem kocaman hem taraklı ayaklarım var hep saklarım bir ortamda bir de en büyük derdim labioplasti olmakdı 50 ye merdiven dayadım hâla bakireyim ozetle başedemedim