• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış görünüşünüzle ilgili takıntılarınız var mı? Varsa bunlarla nasıl barışık yaşıyorsunuz?

off ben ayaklarımı beğenmem o yüzden açık ayakkabı terlik giyemem... ama dışarıda çarpık parmaklı yada katır tırnaklı insanların bile sandalet giydiğini görünce kendime kızıyorum ama yapamıyorum malesef ... ayaklar özgüveni yerlere seriyor malesef :kızgın:

hangisi kötü dogustan buldugun bi kusur mu yoksa eskiden cillloppp gibi tass tass dedigin memelerin emzirdikden sonra itfaie hortumu gibi sarkmasimi ? he bide biri anya digeri konya diyor...

arada esiminin kafasini ütülerim yaptircam diye odaaa no noo elletmem onlar oglusumu besledi cok güzelleri diip beni kandirmasini dinlerim...

sonra yaptircam diye devam sizlanirin sonrada amannn beeee südyen niye var yeterki kanser olmasin derim derim derim öyle kalir

Ay benim de 39 numara ama hiç takmak aklıma gelmemiş şimdiye kadar...hatta 35 numara giyen bir arkadaşım var hiç istediği ayakkabı olnaz bazen çocuk reyonundan alır kizcagiz ben hep şükür etmiştim bir de bırak büyük diye üzülmeyi...

Bende 35-36 giyiyorum bazen çocuk reyonundan alıyorum:) ama seviyorum ayakcıklarımı;)

Disardan cok begenilen bir kadinim, ama aslinda kirpiklerim nerdeyse yok gibi, sari sarilar, arada ipek kirpik yaptiriyorum ya da bolca rimelle idare ediyorum, kaşlarim da oyle, boyuyorum onlari da, cildim cok fena, damarlarim görunuyor, bb kremle kapatiyorum.
Ozetle makyajsizken Goz altlarim kahverengi, yuzum olu beyazi, kirpk ve kaslarim yok gibi, ama neyse ki kozmetik var o yuzden takmiyorum ;)
Ha bir de bacaklarim vucuduma gore cok kalin, ustum cok cok ince, tipik armut kadiniyim, bunu da takmamayi ogrendim.

Bi gozum kucuk bi gozum buyuk
Yuzum asimetrik ve tombul :)
Kulaklarim kepce ve buyuk ama Allah beni boyle yaratmis hayatim boyunca da hic kimse bu ozelliklerimle dalga gecmedi cunku gecselerde takmazdim hatta ben daha cok gecerdim kendimle dalga belki bu yuzden kimse dalga gececek bisey bulamazdi :)))
Bilmiyorum nasil yaparsiniz ama dis gorunus hersey demek degil sizi bunun icin onemseyen insanlardan etkileniyorsaniz hepsine yol verin gitsin

Elbette herkesin kusurları vardır. Öncelikle kimsenin kusursuz olmadığı gerçeği var bana göre. Mesela benim de boyum kısa, yaşım hep küçük zannedilir bazen bir toplulukta bu yüzden çok üzüldüğüm olmuştur. Burnumda da sonradan oluşan bir yamulma var. Ayrıca eskiden kısa boyumla birlikte oldukça fazla kilom da vardı. Yaklaşık on beş kilo verdim. Şu an daha mutluyum ama o zamanlar kendime haksızlık etmişim diyorum. Hiçbir şey sabah uyandığımda bir organımın artık çalışmadığını görmemden kötü değil sonuçta, veya çaresiz bir hastalığa düşmekten.. Ara sıra gözümü kapatır bunu hayal ederim. Bir de toplumun dayattığı bir güzellik algısı var, çevrenizdeki insanlar da bunu tetikliyorsa tam bir toplum baskısına dönüşebiliyor olay. Mesela burnu küçük olmayan kadın güzel değildir gibi. Böyle insanlardan uzak durmak gerektiğini düşünüyorum, vitrin mankeni olalım diye yaratılmadık, hepimizin ruhu ve kabiliyetleri var. Bizi biz yapan onlar. Elbette aynadaki görüntü de benim için önemsiz değildir, ufak değişiklikler yapılabilir belki ama benim için hayatta çok daha önemli şeyler var.

Herkesin kusurları var. Ben sürekli kendimdeki kusurları buluyorum. Şuram şöyle buram böyle diye. Ve bunu beni yoruyor sıkıldım yani. Kendimi böyle sevmek istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Tek takintim vardı goguslerim küçüktü. Kesinlikle cirkin ya da sarkik degil ama küçüktü. Baktim kafaya takiyorum gittim yaptirdim. Hayatta kendim icin yaptigim en iyi sey. Onun disinda cok şükür şikayetim yok.

Gozkapaklarim düşük. Annemin de düşüktü ameliyat oldu. Bir iki kez ben de dillendirdim eşim sevdiğini söylüyor, klasik görünmüyormuşum, yersen.
Iki çocuktan sonra memeler de halsiz. Ama onu pek sallamıyorum.
Emzirdiniz mi ?
2 çocuktan sonra gerçekten değişiklik oluyor mu ? o_O

Evet emzirdim.
Eski dirilikleri kayboluyor tabii.
Yer çekimi, kilo alıp verme üstüne emzirme, değişim kaçınılmaz oldu benim için. :)
Benimde 2 bebeğim var , bende emzirdim. Eski halleri kalmasa da idare ediyor görüntüsü. Bi tek bende var sanıyordum ondan sordum :))) teşekkürler :)

G gercekneydi Dogrusu gül hastaligi hakkinda hic burda yorum okumamistim. Bende de var 3 yildir. Ondan once yoktu. Ben Ivermectine adli bir krem kullaniyorum benim cildimde 3 yil once cok kotu durumdaydi. Sadece yanaklarim degil benim alnim disinda her yerdeydi. Bir ara insan icine cikamaz oldum tum özgüvenimi yitirdim fakat sonra kendine gel dedim. Yuzu ne halde olan insanlar var bu kisiler kendilerini eve mi kapatiyorlar dedim. Kremi kullanmaya devam ettim. 5 ay surdu iyilesmesi cildimin. Hala ara ara cikiyor yaralar ama cok az. Fazla da kalmadan geciyorlar. Allah'a sukur iz fazla kalmadi. Kizariklik var ama olsun. Hic makyajta kullanmiyorum kapatmak icin. Türkiye'de bu krem var mi bilmiyorum ben yurtdisindayim. Bana kendimi herseyimle sevmeyi ogretti bu hastalik aslinda ve küçük seyleri kafaya takmamayi:)

Allah razı olsun ve Allah sifalar versin size de cumle hastalarimiza da. Ben nette çok araştırma yaptım. Daha da yapıyorum.Cin' de sülfür maddesinden ilacı varmış. ( gümrükte takıldığı için ülkemize gelemiyormus dahaden )
Avrupa' da sanırım hastanın kilosuna göre belli dozda alınan bi hapı varmış.
Bu forumda gül hastalığı konusu var 2006 ya da 2008 yılından nette ararken buldum. Ignesi varmis ( Turkiye' de altin ığne var izleri yok etmek icin ben cesaret edemiyorum )

Ben şimdi Metrin krem ile kükürtlü sabun kullaniyorum faydali buldum ama kremle 2 aydır tam iyilesmedim.

Gul suyu, gül sabunu, inci tozu sabunu, corek otu sabunu, kil sabunu, gano sabun ve nilera okyanus sabunu ( yüzdeki kizariklara iyi geliyormuş ) hepsini sırayla deneyeceğim inşallah.

Bu doğal sabunlardan siz de fayda görürsünüz belki. Yabancı kaynaklarda cildin yağ dengesi için bir karışım varmış ( telefonuma kaydetmiştim geçen gün düştü bozuldu adını hatırlamıyorum kusura bakmayın ama bunu da araştırın bence )

Hormon değişiklikleri de çok etkiliyor.
Allah sifalar versin hepimize evet hastalıklar ilk ürkütücü ama yine de yolumuza devam ediyoruz şükür :)

Evet kilo takıntım var ergenlikten sonra kilo aldım yıllarca sabitlediğim ve beğenmediğim kilonun 15 kilo üstüyüm çok fena takıyorum bu durumu

Göbek var
Doğuralı 2,5 ay oldu görsen 4 aylık hamile dersin
Birde bende yok ama karşımdaki kişinin yüzünde ben,et beni,sivilce,kırışıklık,kemerli burun gibi şeyler görürsem istemsizce ona odaklanıyorum gözüme battıkça batıyor
O yüzden yüzüme acayip özen gösteriyorum

Hem kocaman hem taraklı ayaklarım var hep saklarım bir ortamda bir de en büyük derdim labioplasti olmakdı 50 ye merdiven dayadım hâla bakireyim ozetle başedemedim

Sizinle ilgilenecek hayat arkadaşınız olan kişi ayak fetiş değilse kimsenin çok takılmadığı bir mesele bu.
Lütfen Siz de mutlu olun.
Ben görüşlerinden sikayet ettiğimde lise arkadaşım demişti bana " Allah boynuz verseydi alacaktım bu her insanda olan bir şey " o dönem kabullenmeye yardımcı olmuştu hala unutmadım.

Lütfen Siz sadece ayaginizdan ibaret değilsiniz ve ayak sizin nedeniniz gibi aracınız. Ruhunuz var ve kalbiniz.Kendinize bunu yapmayın.

Kulaklarim kepce dusunmemeye çalışıyorum sacimi toplamiyorum mesela bunun caresi bu ameliyat olmayida düşünmüyorum 18 yasima kadar saçımı toplamadim bir donem atlattım bu takıntıyı
Topuz vs yapiyordum
Ama atlatamamisim demekki suan saclarimi yine toplamıyorum Allah saglik sihhat versin dis görünüş önemli degil temiz ol bakimli ol guzel giyin kilon yerinde olsun gerisi halloluyor cok şükür ölüm haric herşeyin caresi var biraz paraya biraz cesarete bakiyor bu isler Allah basks dert vermesin ya sağır olsaydim cok sukur 2 kulagim var duyuyorum.

Back
X