• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş sıkma icin botoks yaptıran var mı?

melekkk__

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
242
Puanlar
648
Yer
Balikesir
Kızlarım merhaba.
Bugün diş doktorum dedi ki, "dişlerini cok sıkıyorsun kırılmalar o yüzden. Diş plağı ya da botoks öneriyorum" dedi.
Plak daha once denedim ama onla uyuyamıyorum.
Bu botoks çeneye ilk defa duydum.
6 ay gidiyormuş.

Stresten dolayı oluyor biliyorum.
Diş sıkma icin botoks yaptıran var mı? Var ise yüzünüzde sekil olarak bi değişim oldu mu, hissiyatı nasıl konuşurken, yemek yerken....?

Yaptırsam mi kas gevşetici içip mi uyusam karar veremiyorummm

Yaptırmadım ama gelecek cevapları merak ediyorum şuraya ilişeyim bende :) bana da plak önermişti doktor ama uyuması gerçekten zor. Gün içinde kullanmakta zor

Kızlarım merhaba.
Bugün diş doktorum dedi ki, "dişlerini cok sıkıyorsun kırılmalar o yüzden. Diş plağı ya da botoks öneriyorum" dedi.
Plak daha once denedim ama onla uyuyamıyorum.
Bu botoks çeneye ilk defa duydum.
6 ay gidiyormuş.

Stresten dolayı oluyor biliyorum.
Diş sıkma icin botoks yaptıran var mı? Var ise yüzünüzde sekil olarak bi değişim oldu mu, hissiyatı nasıl konuşurken, yemek yerken....?

Yaptırsam mi kas gevşetici içip mi uyusam karar veremiyorummm
Sadece uykuda mi oluyor yoksa gündüz de oluyor mu diş sıkma

benim diş hekimi massater botoksuna çok karşı, adam kandırıyorlar diyor. plak takmak asıl tedavidir diyor. ama plak da çile ya. yaptırdım ama kullanamıyorum

Yaptırdım canim. Maalesef cok az ve kısa sure ise yarayan birsey. Plak kesin çözüm dedi yapan diş doktorum da

Masseter botoxunu doğru şekil, doz ve aralıklarla yaptırırsanız çok faydasını görürsünüz. Düzenli yaptırırsanız yüzde incelme de yapacaktır zaman içinde.

Sadece uykuda mi oluyor yoksa gündüz de oluyor mu diş sıkma
Hayir sadece gece oluyor. Gündüz hic dişimi sıkmam. Öyle bir alışkanlığım yok ama gece ezelden beri olan böyle bir alışkanlığım var farkında olmadan yaptığım alışkanlığım ☹️ 2 gecedir kas gevşetici içip yatıyorum o iyi geldi sanki. Çenem agrimadan uyanıyorum en azından ama sıkıyor muyum nasıl bileceğim başka 😝 uyurken kamera mı koysam oyle de anlayamam ki 😂

Masseter botoxunu doğru şekil, doz ve aralıklarla yaptırırsanız çok faydasını görürsünüz. Düzenli yaptırırsanız yüzde incelme de yapacaktır zaman içinde.
Siz yaptırdınız mi? Estetik olarak hic düşünmedim oyle bir etkisinin olması sevindirici 😍 yuz inceltme için Rf ems yuz inceltme cihazını kullanıyorum cok iyi geliyor robx'in. Botoks buna da yarıyorsa +1 puan aldı su an 🤗 Teşekkürler 😍

6 ay dedi doktor...6 aydan daha mı az sürdü acaba etkisi?
Onun 8 9 ay falan surmustu yanlis hatırlamıyorsam. Ama stresin kaynagini ortadan kaldirmadiginiz surece gecici cozum. Surekli bunu yaptiramam dedi. Plaga basladi ve psikiyatriste gidiyor ilac kullaniyor

6 ay sürmedi mi etkisi?
Yüzünüz inceldi mi yaptirinca cok merak ettimmm🤗
5 6 ay sürdü ancak sıkmayı unutturamadı bana yani hafifletti sadece sıkınca oluşan etkiyi. Yüzüm incelmedi ilk yapışta çok mümkün degil o 3 4 defa yaptırmak lazımmış ama ben 1 defa yaptırdım

Siz yaptırdınız mi? Estetik olarak hic düşünmedim oyle bir etkisinin olması sevindirici 😍 yuz inceltme için Rf ems yuz inceltme cihazını kullanıyorum cok iyi geliyor robx'in. Botoks buna da yarıyorsa +1 puan aldı su an 🤗 Teşekkürler 😍
Yok ben direk yapan kişiyim ☺️ yüz inceltme etkisini düzenli 3-4 tekrardan sonra gösterir

Ben yaptırdım, gece çok sıkıyprdum, faydası oldı, yuzumde aekil değişikşiği olmadı, yine yaptıracagım

Back
X