Sadece üst çeneye diş teli taktırmanın maliyeti ortalama ne kadardır?
Bir de, bu ücret 1 kere mi ödeniyor çıkarana kadar tüm muayeneler kontroller dahil mi? örneğin 1 sene sonra falan, teller değiştiriliyor mu? değiştiriliyorsa tekrar aynı ücreti ödemek mi gerekiyor?
Ben de tel taktırmayı düşünüyorum ama bütçemin yetmemesinden endişeleniyorum. Ve bu konuda neredeyse hiç bir fikrim yok. Cevaplarınızı bekliyorum o yüzden.
kızlarr 4.ayy bitti ama çok ağrım var ya ön dişlerimi ortodontist törpüledi ön dişim çarpıklığı gitti ama biri hafif önde onu geriye almak için törpüledi çok ağrıyoooooo
kızlarr 4.ayy bitti ama çok ağrım var ya ön dişlerimi ortodontist törpüledi ön dişim çarpıklığı gitti ama biri hafif önde onu geriye almak için törpüledi çok ağrıyoooooo
fotoğraflara bakılırsa bence çok başarılı gidiyor :) 4 ayda ne kadar farketmiş.. bence çok güzel olacak :) törpüleme çok fena birşey olmalı diye düşünüyorum. çok geçmiş olsun...
Maşallah ne güzel gelişmeler var, benim 2 ay oldu hala değişme yok moral olarak çöktüm hafif :) Ama Allahtan ümit kesilmez benimki herhalde biraz geç ilerleyecek
neden torpuledi ki .?? benim ondsilerim gayet iyiydi on kesicilerin yanindaki dislerin biri icte digeri ice donktu ucu, simdi digerleri yavas yavas ilerliyor ama ondislerim bayaa bozuldu senin ki gibi biri onde digeri geridebende cok uzuluyorum duzelecek disler yerine saglam dislerim bozuldu.. ben dislerin asinmasina karsiyim insallah benimkini torpulemeden ikisini ayni hizaya getirir
dr diyor sonra hepsini duz yapacagim endiselenme diyor ama endiselenilmeyecek gibi degil yas ilerliyor 27 ye vee eltim hemen farketti ondisin biri one dogru cikmis dedidiger duzelmesi gereken dislerde hafif bi ilerleme var allah izin verirse 4 ay sonra Turkiyeye gidecegim insaalah biraz daha duzelirler evet simdi baktim on disler buyuk olunca mecburdur torpulemeye bende buyuk dislileri cok severim:) sirali sirali disler ohhhhh ohhh.. az kalmis senin baska yapacaklari bisey yok sanirim altta takacaklarmi
benim dişlerimde seninki gibiydi 1 ay içinde yanyana geldilerçok mutluyum hızlı ilerliyo :)
seninki de porselen galiba değilmi ? sararma varmı porselende
valla cnm şeffaf dedim onu taktılar ayrıntıya takılmadım :) sararma var tabi sinir oluyorum lastikler çabuk sarıyo allahtan her ay değişiyo
benim porselen de biraz sararmışş lastik değişiyo ama porseleninde sararmasına sinir oluyoom :S
tabi o da sararıyo biraz ilk takıldığı gibi değil malesef
daha 1 -1,5 sene var önümde sapsarı olup çıkmaz inş.
banada 1 buçuk yıl kalacak demişti 4 ay bitti kaldı 14 ay :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?