Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

alt ve süt çene ben 3.500 tl ye yaptırıyorum . herşey dahil teller zaten tedaviye göre kalınlaştırılıyor. bunlar hep o fiyat içinde. taksit taksit ödüyorum ben. bu arada az önce lastikleri değiştirmeye gittim dişler hassas olduğundan acaip ağrıdı 1 tane dişim değiştirirken ilk defa ağrıdı . zonkluyo şuanda ama azaldı acısı neyseki

kızlarr 4.ayy bitti ama çok ağrım var ya ön dişlerimi ortodontist törpüledi ön dişim çarpıklığı gitti ama biri hafif önde onu geriye almak için törpüledi çok ağrıyoooooo

Eklentiler

• $adsız11.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 66
kızlarr 4.ayy bitti ama çok ağrım var ya ön dişlerimi ortodontist törpüledi ön dişim çarpıklığı gitti ama biri hafif önde onu geriye almak için törpüledi çok ağrıyoooooo

fotoğraflara bakılırsa bence çok başarılı gidiyor :) 4 ayda ne kadar farketmiş.. bence çok güzel olacak :) törpüleme çok fena birşey olmalı diye düşünüyorum. çok geçmiş olsun...

Maşallah ne güzel gelişmeler var, benim 2 ay oldu hala değişme yok moral olarak çöktüm hafif :) Ama Allahtan ümit kesilmez benimki herhalde biraz geç ilerleyecek

fotoğraflara bakılırsa bence çok başarılı gidiyor :) 4 ayda ne kadar farketmiş.. bence çok güzel olacak :) törpüleme çok fena birşey olmalı diye düşünüyorum. çok geçmiş olsun...

teşekkür ederim cnmm inş.güzel olacak törpülerken bişi hissetmedim ama çıkan ses gıcıktı

neden torpuledi ki .?? benim ondsilerim gayet iyiydi on kesicilerin yanindaki dislerin biri icte digeri ice donktu ucu, simdi digerleri yavas yavas ilerliyor ama ondislerim bayaa bozuldu senin ki gibi biri onde digeri geride bende cok uzuluyorum duzelecek disler yerine saglam dislerim bozuldu.. ben dislerin asinmasina karsiyim insallah benimkini torpulemeden ikisini ayni hizaya getirir

Maşallah ne güzel gelişmeler var, benim 2 ay oldu hala değişme yok moral olarak çöktüm hafif :) Ama Allahtan ümit kesilmez benimki herhalde biraz geç ilerleyecek

saolasın cnm düzelir düzelir sıkma canını bende ilk 1 ay bişi yoktu 2.ayda ön dişler yan yana gelmişti şimdi düzelecek birazdaha tabi hafif önde falan boşluklar var.25 yaşına giriyorum bide haftaya bu yaşımda hakikaten çabuk düzeldi :)

ön dişlerimin büyük olduğunu söyledi ortadaki boşluk kapanmadı 2 aydır çokta törpülemedi ön dişlerimin alttan biraz aldı yan yana gelicek şimdi korktum bende ama inş. bozulmuş dişler yanarım valla

dr diyor sonra hepsini duz yapacagim endiselenme diyor ama endiselenilmeyecek gibi degil yas ilerliyor 27 ye vee eltim hemen farketti ondisin biri one dogru cikmis dedi diger duzelmesi gereken dislerde hafif bi ilerleme var allah izin verirse 4 ay sonra Turkiyeye gidecegim insaalah biraz daha duzelirler evet simdi baktim on disler buyuk olunca mecburdur torpulemeye bende buyuk dislileri cok severim:) sirali sirali disler ohhhhh ohhh.. az kalmis senin baska yapacaklari bisey yok sanirim altta takacaklarmi

:)) sonuç güzel olur inşallah bütün tellilere sabır diliyorum :)tatlım altta tel var zaten o da geçen ay takıldı belli olmuyo o da gülüşümden sanırım :)

benim dişlerimde seninki gibiydi 1 ay içinde yanyana geldiler çok mutluyum hızlı ilerliyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…