Bildiğim kadarıyla devlet 17 yaşına kadar karşılıyor.. 17 yaş üstü mecburen özel doktorlara gidiyor.. Bu tedavinin her yaşta uygulanabilirliği tüm dünyaca kabul görmüş olsa da bizim sağlık politikalarımız sadece 17 yaş öncesine destek veriyor ortodontik tedavi için..
Ayrıca 17 yaş altının da genelde özel doktorları tercih etmesinin nedeni de kamu diş kurumlarında randevuların aylar sonraya verilmesi yanlış duymadıysam..
35 :)))) hiiiiiç konuşma şekerim hiiiiç:))))))))))
kızlar yaşınız kaç ben 26 yaşındayım :) bunca yıldan sonra düzgün dişlerim olucaktabi tedavi bittiğinde 27 yaşında olcam ama olsun
35 :)))) hiiiiiç konuşma şekerim hiiiiç:))))))))))
arttırıyorumm 2827 yaşındayım
ben avrupa yakasındayım canım, ondan yazmadım :26:kızlar çok kötüsünüz yaaaa! ben hala anadolu yakasında iyi bir dr. tavsiyesi bekliyorum....
arttırıyorumm 28
ozdencan, benim iş arkadaşım da 36 yaşında onda da var tel :) yaşın önmi yok bence de
ben avrupa yakasındayım canım, ondan yazmadım :26:
tatlımavrupa da olabilir ona da razı olacağım artık.
(null)
Dimi yaaaani:))))Yaşın ne önemi var yahuuu tel kardeşliğimiz var bizim
tellerim çıkalı 6 ay oldu nerdeyse ve görünüşleri çok harika oldu.ama sağlık olarak pek iyi degil.çok cansız kaldılar tellerden dolayı.inşallah toparlar kendilerini.ve hala şeffaf plak kullanıyorum daha çok kullanıcam çokk
Muhteşem bir arayüz fırçası keşfettim hemen paylaşayım istedim..
Eki Görüntüle 366346
Aynen üzerinde yazdığı gibi, metal içermemesini çok beğendim, metal içeren arayüz fırçalarını hep diş etlerime batırıyordum.
Çok kullanışlı kredi kartı kadar bir kutusu var rahatlıkla her yere sığar..
Tavsiye ederim..
Bu arada Rossmann'dan aldım, sadece orda satılıyordur muhtemelen..
Benimki hayal oldu heralde.. Napalım! Kısmet değilmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?