Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Ya ne biçim iş bu ?

17 yaş çok az ya

kızlar yaşınız kaç ben 26 yaşındayım :) bunca yıldan sonra düzgün dişlerim olucak tabi tedavi bittiğinde 27 yaşında olcam ama olsun

35 :)))) hiiiiiç konuşma şekerim hiiiiç:))))))))))

27 yaşındayım
arttırıyorumm 28

ozdencan, benim iş arkadaşım da 36 yaşında onda da var tel :) yaşın önmi yok bence de

kızlar çok kötüsünüz yaaaa! ben hala anadolu yakasında iyi bir dr. tavsiyesi bekliyorum....
ben avrupa yakasındayım canım, ondan yazmadım :26:

kızlar ben 20 yaşındayım bu yaşa kadar hiç diş teli düşünmemiştim ama şimdi düşünmeye başladım. hiç ortodontiste görünmedim ama benim üst dişlerimde bir bozukluk yok sadece alt dişlerimde yamukluk var sadece alt dişlere tel takılması gibi bi durum var mı acaba?

yillar yillar once 3 farkli damakli tel degistirdim kesici disim on disin uzerinde n cikiyordu arka usttede inatla dis damaktan cikmaya calisiyordu. Tek hatirladigim ilki pembe, ikincisi pembe mavi yesil ve simli, ucuncusude buz mavisiydi istegim dogrultusunda :-D her hafta actirmaya giderdim onlari:-D ozledim ya :-D

Muhteşem bir arayüz fırçası keşfettim hemen paylaşayım istedim..

Aynen üzerinde yazdığı gibi, metal içermemesini çok beğendim, metal içeren arayüz fırçalarını hep diş etlerime batırıyordum.
Çok kullanışlı kredi kartı kadar bir kutusu var rahatlıkla her yere sığar..
Tavsiye ederim..
Bu arada Rossmann'dan aldım, sadece orda satılıyordur muhtemelen..

Son düzenleme:
tellerim çıkalı 6 ay oldu nerdeyse ve görünüşleri çok harika oldu.ama sağlık olarak pek iyi degil.çok cansız kaldılar tellerden dolayı.inşallah toparlar kendilerini.ve hala şeffaf plak kullanıyorum daha çok kullanıcam çokk

Hımm cansız derken nasıl bir görüntüsü var? birde dişlerde sararma vs ve eski orjinal renginde değişme oldumu?
Eğer öyleyse şimdi endişelenmey başladım:S:18:

ben tele başladığıman beri (1 sene oldu) başka bir markanınkini özellikle dışarıda kullanmak üzere alıyorum. Kalınlıklarına göre değişik alternatifler var, alırken dikkat etmenizi tavsiye ederim ama süpsüper ürünler, çok kullanışlı...

diş çekimi üzerinden 10 gün geçti, bugün arkalara tel takıldı, önden alt-üst dörder dişim boşta, arkalar yerleşsin öne öyle takarız dedi

ağzımda bi fazlalık var konuşurken zorlanıyorum ve bi şi yemeye çekiniyorum, bu ne kadar sürücek böyle :26:

2010 kasım ayında diş tellerim takıldı kızlar.. tellerim takılmadan önceki halimi ve şu anki halimi koydum doktorum çıkarmak istiyor ama annemin etkisi altında kaldığını düşünüyorum
ben çok zayıfım ve annem çıkarttırıcam o telleri diyip duruyo aylardır yiyebilmem için bunu ortodonti me de açmıştı. samimi de sayılırlar.

ama beni hiç tatmin etmiyor sanki düzelmedi dilimle bile hissediyorum yamuk daha önce bundan düzgün olmuştu ama ne desem para etmiyor doktor ben seni anlamıyorum anatomik yapın böyleymiş diyor. sizce dişlerimin son hali nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…