Eki Görüntüle 366856
burda daha net , iyi görün istedim
diş çekimi üzerinden 10 gün geçti, bugün arkalara tel takıldı, önden alt-üst dörder dişim boşta, arkalar yerleşsin öne öyle takarız dedi
ağzımda bi fazlalık varkonuşurken zorlanıyorum ve bi şi yemeye çekiniyorum, bu ne kadar sürücek böyle :26:
görüntü bence yeterli ama dediğin gibi dil kontrolu en sağlamı:) eğer içine sinmediyse bence bekle...Sonuçta bir daha takma şansın yok...Eki Görüntüle 366856
burda daha net , iyi görün istedim
Cumartesi günü tel takıldıktan sonraki ilk randevuma gideceğim, çok heyecanlıyım :18: Daha ilk ay olmasına rağmen dişlerimin yer değiştirdiğini belirgin bi şekilde fark ediyorum. Ama işin kötüsü öndeki iki dişimin arası azıcık açıldı :18: Daha sonra düzelmesi uzun sürer mi bunun? :18:
Acaba çıkartmadan önce tanıdığın bildiğin ve güvendiğin bir ortodontiste danışsan nasıl olur? en azından "ok bitmiştir" veya "yok daha vakti var dursun" der, senin de içine siner...teşekkür ederim cevabınıza. Ya gerçekten inatçıyım bu mevzuda sonuna kadar direncem :) olur da çıkartırsa başka ortodontiste göstericem. ama sizce bu halde daha ne kadar durur ki tel
arkadaşlar telllerim bugün takıldı. her bişey yediğinizde fırçalıyor musunuz? yoksa günde 3 kez mi? bir de benim doktor arayüz fırçası falan vermedi,normal diş fırçası ve macunu kullan dedi,yani daha önce ne kullanıyorsam o. ağız duşu kullanmamı önerdi,kullanan var mı? bir de daha almadım ağız duşunu,çok farklı fiyatlar veriyorlar
arkadaşlar telllerim bugün takıldı. her bişey yediğinizde fırçalıyor musunuz? yoksa günde 3 kez mi? bir de benim doktor arayüz fırçası falan vermedi,normal diş fırçası ve macunu kullan dedi,yani daha önce ne kullanıyorsam o. ağız duşu kullanmamı önerdi,kullanan var mı? bir de daha almadım ağız duşunu,çok farklı fiyatlar veriyorlar
Eki Görüntüle 361341
lastikler bunlar bunların şeffaf olanlarıda var kenarlarında vardır braketlerin seninde. Ama bi tane braket çeşidi var onu hatırlamıyorum. telin üzerine çıkçıt gibi kapatıyorlar braketi öyle birşey olabilir belki . Seninki metalmiydi??
az önce randevum vardı tellerim kalınlaştı. 1,6 dedi galiba hadibakalım ilk aşamayı atlattık yanlız lastikleri değiştirirken ağrıdı yine
teşekkür ederim cevabınıza. Ya gerçekten inatçıyım bu mevzuda sonuna kadar direncem :) olur da çıkartırsa başka ortodontiste göstericem. ama sizce bu halde daha ne kadar durur ki tel
Oooo bu ağrılar ne ki. Daha nelerini çekiceksiniz benim tel iyice kalınlaştı ve kare şeklinde dudağımı kesiyor sürekli((
Tedavi sırasında dişlerde zaman zaman kayma, açılma gibi deformasyonlar oluyor ama düzeliyor. Örneğin bir ay sola çekmek istiyorsa o dişi haliyle önceki diğer dişleri yavaş yavaş çekiyor, araları açılıyor ve en sonunda düzelmesini istediğimiz diş kendine geliyor. Adım adım bir işlem yani. Yine de içine sinmeyen her durumda doktoruna danış, mutlaka sormanı tavsiye ederim.kizlar benim ondislerim duzgunken bozuldu.biri one dogru kaydi ve aralarinda bosluk olustu..duselirmi yaaa cok korkuyorum.bi de dilimin ucu yara oldu basina ggelen varmi.uyurken bazen isiriyorum.2.5 ay oldu damaga yakin disim one dogru geldi yamuk diger disimde yavas ilerliyor ama on dislerim canimi sikiyor ve dilim hic iyilesmiyor caresi yokmu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?