sallanmayacak, hatta benim artık yerine oturmaya başlayan dişlerim tekrar güçlenmeye başladı, hissediyorum...ağrın bir miktar daha artabilir, endişelenme o da geçiyor,bitiyor...
Benim dişlerdeki sorun da seninki gibiydi. Asıl bizimkiler ağrımıyor diğerlerinin işi daha zor.. 2-3 gün ısıramayacaksın ama yersin yine de. Daha ilerde çok bastırmamak kaydıyla ısırabileceksin hem de 1 gün filan sürer ağrısı. bi sorun olmuyo rahat ol yiyip içiyosun :))
2 aylık gelişmeilk başta zorlanmıştım ama artık sanki benim bi parçam onlar, tellerimi sefiyorum . 2 hafta snrada altlara takılacak. sanırım o zaman zorlanacam bişeyler yemek için... :44:Eki Görüntüle 375475
2 aya göre süper değişmiş ya.benim 1ay bitti 2.aya geçtim ama hala değişen birşey yok yaaaa
Ağrı sorun değilde sallanmasın yeterNe zamandır takıyorsunuz peki ?
İçimi rahatlattınız. Yani yakında geçer bu sallanmalar öylemi ? Rahat rahat yemek yiyebilirmiyim ozaman ?
İki ön dişim içeri doğru duruyor biraz daha önde ve sağ taraftaki köpek dişim üstte ama abartılı bir yüksekliği yok.Genede isteyerek taktırdım tellerimi belki ağrı o yüzden olmadı psikolojik bir durum olabilir diye düşünüyorum. Ama sallandığı için yemek yemekten çok çekiniyorum bişey olacakmış gibi
2 aya göre süper değişmiş ya.benim 1ay bitti 2.aya geçtim ama hala değişen birşey yok yaaaa
2 aylık gelişmeilk başta zorlanmıştım ama artık sanki benim bi parçam onlar, tellerimi sefiyorum . 2 hafta snrada altlara takılacak. sanırım o zaman zorlanacam bişeyler yemek için... :44:Eki Görüntüle 375475
mrb hanımlar ben de tel taktırmayı düşünüyorum hem fiyat araştırması yapıyorum,hem de hangi çeşit tel taktıracağıma karar vermeye çalışıyorum.istanbulda avrupa yakasında tedavi gören varsa doktor ismi ve fiyat alabilirmiyim.
yaşımmmm hımm kem kümmmmmm kem kümmmm 27Yaşın kaç? Diş yapın aynı benim gibi benimde altlar geride ama ben dişleğim ön 2 dişim biraz büyük
bende özel capadayım pamukşekerin tavsiyesi üzerine gittim. çok memnunum. benim doktorumda burak aksu 3-4bin arasımrb hanımlar ben de tel taktırmayı düşünüyorum hem fiyat araştırması yapıyorum,hem de hangi çeşit tel taktıracağıma karar vermeye çalışıyorum.istanbulda avrupa yakasında tedavi gören varsa doktor ismi ve fiyat alabilirmiyim.
ıce braket canım. ne beyaz ne şeffa ortadaANGEL sizin braketleriniz beyazmı şeffaf mı anlayamadım
yaşımmmm hımm kem kümmmmmm kem kümmmm 27:26:
bende özel capadayım pamukşekerin tavsiyesi üzerine gittim. çok memnunum. benim doktorumda burak aksu 3-4bin arasıbenim doktorum koraydan daha iyi **bu sözlerim pamuk şekere***
teşekkür ederim angel ve pamuk şeker.belki 30 yere tel açtım günlerim uymadı çapada haftasonuda doktorlar var mı.her haftasonu
pamukşeker sizinde mi şeffaf acaba resim ekleyebilirmisiniz.
teşekkür ederim angel ve pamuk şeker.belki 30 yere tel açtım günlerim uymadı çapada haftasonuda doktorlar var mı.her haftasonu
pamukşeker sizinde mi şeffaf acaba resim ekleyebilirmisiniz.
hiç te bilem koray ve ömeri kimseye değişmem bennn
cumartesi acık ama pazar acık değil diye biliyorum bencumartesi gün olduğunu biliyorum ama pazar bilmiyorum cnm. ayrıca evt bnmkide şeffaf fakat 1 ay oldu yaklaşık gitmeyeli lastiklerim biraz sararmış durumdalar. haftaya randevum var lastikler yenilendikten sonra koyarım inş cnmm. ama dediğim gbi bütün doktorlar çok çok iyi tabiki koray bey daha iibnmde bu sözlerim sana angelcımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?