Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

sallanmayacak, hatta benim artık yerine oturmaya başlayan dişlerim tekrar güçlenmeye başladı, hissediyorum...ağrın bir miktar daha artabilir, endişelenme o da geçiyor,bitiyor...

Ağrı sorun değilde sallanmasın yeter Ne zamandır takıyorsunuz peki ?

Bunu duyduğuma ne kadar sevindim anlatamam :) Çok teşekkür ederim zaten şimdi bile yavaş yavaş bastırabiliyorum dişlerime tek derdim sallanmasıydı ama hep sallanmıyacaksa çok güzeel :)

2 aya göre süper değişmiş ya.benim 1ay bitti 2.aya geçtim ama hala değişen birşey yok yaaaa

Benım 21 ayda cıkarıldı tellerim. Resımdekılerde aşırı bır yamukluk yok, tabı kı 2 ayda gelışme gosterebılır. Dış yapısından da kaynaklanabılır, kımısının hızlı ılerler kımısının yavas.Telaş etme bence, duzelecektır enınde sonunda :13:

benim iki koek hafif yukarda yanindaki biri icerde diger taraftaki diste hafif yamuktu. dr ust dislerime tel takti.iki aya kadar cigneyemedim dislerim birbirine demiyordu degmedigi icin sadece yukardan cigneme refleksi yapabiliyordum yoksa normal cignesem dislerimi kiracam/ bu arada ben iki hafta agrisini cektim dislerim oynadikca dayanilmazdi /bende kendi istegimle taktirdim.psikolojik degilde tedavinin sekli ile onemli tabiki dislerin yapisi ve hareketleri. bir haftadir dislerim birbirine degiyor rahatca cigneyebiliyorum.haftaya kontrolum var.insallah hepimizde istedigimiz guzel dislere kavusur saglicakla

mrb hanımlar ben de tel taktırmayı düşünüyorum hem fiyat araştırması yapıyorum,hem de hangi çeşit tel taktıracağıma karar vermeye çalışıyorum.istanbulda avrupa yakasında tedavi gören varsa doktor ismi ve fiyat alabilirmiyim.

merhaba ben fatih çapada özel çapa ortodonti merkezinde tedavi oluyorum. koray eryılmaz ortodontistim. çok memnunum fiyat olarakda 3-4 milyar civarı tedavi şekline göre değişiyo tabiki fiyat. görüşmenizi tavsiye ederim.

Yaşın kaç? Diş yapın aynı benim gibi benimde altlar geride ama ben dişleğim ön 2 dişim biraz büyük
yaşımmmm hımm kem kümmmmmm kem kümmmm 27 :26:
bende özel capadayım pamukşekerin tavsiyesi üzerine gittim. çok memnunum. benim doktorumda burak aksu 3-4bin arası benim doktorum koraydan daha iyi **bu sözlerim pamuk şekere***
ANGEL sizin braketleriniz beyazmı şeffaf mı anlayamadım
ıce braket canım. ne beyaz ne şeffa ortada tamamen şeffaf olanı tavsiye etmem zaten, sarırdıgını duydum

teşekkür ederim angel ve pamuk şeker.belki 30 yere tel açtım günlerim uymadı çapada haftasonuda doktorlar var mı.her haftasonu

hiç te bilem koray ve ömeri kimseye değişmem bennn

teşekkür ederim angel ve pamuk şeker.belki 30 yere tel açtım günlerim uymadı çapada haftasonuda doktorlar var mı.her haftasonu

pamukşeker sizinde mi şeffaf acaba resim ekleyebilirmisiniz.

cumartesi gün olduğunu biliyorum ama pazar bilmiyorum cnm. ayrıca evt bnmkide şeffaf fakat 1 ay oldu yaklaşık gitmeyeli lastiklerim biraz sararmış durumdalar. haftaya randevum var lastikler yenilendikten sonra koyarım inş cnmm. ama dediğim gbi bütün doktorlar çok çok iyi tabiki koray bey daha ii bnmde bu sözlerim sana angelcımmmm

ben fatihte bir doktora gitim onun bana gösterdiği beya brakettti porselenmiş sizinkiler de porselen mi yoksa ayrı bir çeşit şeffafmı birde bana 2700 tl fyat verdi burdaki fiyatlara bakıyorum daha fazla bende kararsız kaldım

Keşke bende ıce braket taktırsaymışım benimki porselen braket biraz sarardı malesef :S
Bide @cocoon özel mesaj atmış benm hakkım olmadığı için atamadım. ben istanbulda değilim malesef canım.

ilk gün ----- 2.ay ------- 2ay 2 haftalık

Son düzenleme:
Keşke bende ıce braket taktırsaymışım benimki porselen braket biraz sarardı malesef :S
Bide @cocoon özel mesaj atmış benm hakkım olmadığı için atamadım. ben istanbulda değilim malesef canım.

sizinki şeffaf gibi duruyor porselen olanları beyaz renkli değilmiydi.ben yanlış mı bilmiyorum

pamukşeker sizinde mi şeffaf acaba resim ekleyebilirmisiniz.

hiç te bilem koray ve ömeri kimseye değişmem bennn

cumartesi acık ama pazar acık değil diye biliyorum ben pamukşekerkinin braketi aynı benimkinden, tek fark benm doktorum burak olması bu da baya fark ediyor tabiikide demiiiiii pamukpamukşekeri benimde haftaya randevum var, cuma mı seninkide şaka bi yana gerçekten bütün doktorların hepsi çok şeker cana yakın kendimi çok iyi ve güvende hissediyorum orda bu da çok önemli bence ama tabii bir numara Burak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…