Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

bahsettiğiniz teli bilmiyorum.ben porselen taktırıcam fakat beyaz mı şeffaf mı olcak orasını pek anlayamadım açıkçası.yarın tanışıcam .artık

İnşallah düşlediğinizden daha güzel olur hiç endişelenmeyin sağlığınız ve estetiğiniz için herşeyin en iyisini gerçekleştirin sabredin yeter ki... Ağrı, sızı onlar geçici şeyler. Unutmayın ki, kendinizi güzel hissetmeye ve görmeye her geçen gün bir adım daha yaklaştığınızı...

bende tellendim.10 gün oldu ve sadece üstlere seramik braket yapıldı.
ilk birkaç gün çiğnemekte zorlandım ama şimdi gayet güzel çiğneyebiliyorum. tabi ısırmak yok.
tedavim gömülü dişlerim olduğu için 2 yıldan fazla sürebilirmiş ama pek sorun etmiyorum.
tabi daha altlar takılmadığı içinde olabilir rahatlığım.
bu arada seramik olduğu için söyledikce kimse farketmiyo

Son düzenleme:
Tabii ki her geçen gün değişiyor, ne güzel hiç belli olmuyormuş sizin telleriniz. Zaten belli olsa da problem olmaz yeter ki sonucu güzel olsun.

alt tellerim de takıldı. çok agrıyor yaaa hiç bişey çiğneyemıyorum desem yeridir :2: görüntüyü de pek begenmedim şeffa olmasına ragmen

Benim de burak aksu ihihih :))

bugün altlara da takıldı üstlere takıldıkdan 2 ay sonra. üstler bu kadar rahatsız etmemişti yahu sanırım bu akşam bana uyku yok böhühhüüüü

KIZLAR BILEN CEVAB VERIRSEN SEVINIRIM :)
benim dislerimde sorun yok .tek sorunum ön 2 disim.sadece onlar yamuk,sorunlu.ben 2 yil dis teliyle bekleyemem."sakiz bagimlisiyim" birde fiyati bize fazla.damakli dis teli kullansam nekadar faydasi olur'?

tel takanlar bence cok karizmatik oluyo ya.cok sempatik cok sevimli geliyorlar bana.vede havali bence birde bisi sorucam.dis teli takili olupta sakiz cigneyen findik kiran varmi aranizda?ben düsünüyorum dis teli takarsam 2 yil sakizsiz napicam.dayanamam.hem maddiyattan hemde bu sebebten damakli takabilirim ama yazin insallah

onu biz söyleyemeyiz ki hatta görmeden diş hekimi bile söyleyemez muayene olmalısın diş hekimin ölçüp ona göre senin için en uygun olan tedavi yöntemini sana söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…