tel takanlar bence cok karizmatik oluyo ya.cok sempatik cok sevimli geliyorlar bana.vede havali bence birde bisi sorucam.dis teli takili olupta sakiz cigneyen findik kiran varmi aranizda?ben düsünüyorum dis teli takarsam 2 yil sakizsiz napicam.dayanamam.hem maddiyattan hemde bu sebebten damakli takabilirim ama yazin insallah
arkadaşlar 2 haftadır tel takıldı üstlere. cips yiyen var mı aranızda,bi zararı olur mu??
ben de bugün telimi taktırdım.korktuğum gibi değildi 15 dakikada takıldı ve hiç ağrı olmadı.
braketleri zorluyacak hiç bişey yememek gerekiyor.doktorum bugün yasakları sıraladı kesinlkle cips fındık fıstık badem gibi sert gıdaları yeme dedi.
braket nedir?birde cipsin findik fistigin ne zarari varki?agzinda kirmadigin sürece?
ben iyi bir sonuç almak istiyorum ve doktorumun söylediklerine harfiyen uyucam .onun tabiriyle iyi hasta olucam.
ben iyi bir sonuç almak istiyorum ve doktorumun söylediklerine harfiyen uyucam .onun tabiriyle iyi hasta olucam.
ben de üst dişlerime tel taktırmayı düşünüyorum eskisi gibi şu metal görünümlü olanlar mı kullanılıyor yoksa şeffaf olanlar mı bi de fiyatlarını bileniniz var mı ne kadara yaptırdınız ?
ben sakaryada yaptırıyorum 1800 tl artı üst çene darlığından damaklık takılı şu an doktorum şahane biri gerçekten.şeffaf tavsiye etmem tedavi süresini uzatıyormuş ve kırılma ihtimali yüksekmiş
senin isteğine ve bütçene göre canım.şeffaf ya da seramikler daha pahalı diye biliyorum ben.metaldi benimkiler 2 seneönce 1500dolar vermiştik
ccanıım benım üst çenemde fena bir darlık var damaklık takıldı 10 gündür kullanıyodum öyle bi açıldıki iki dişimin arası şaştım kaldım açılmanın iyi olduğunu söyledi üst dişlerime tellerimi taktı dün damaklığımda duruo hala hazirana kadarda durucakmş çeneme sabit metal büyük bişiy baya ilk günü hatırlamak bile istemiyorum çok fenaydı şimdi iyiyim ama tellerle uraşıyorum şimdide :)
bennimde sadece üst ön iki dişim önde yamuk ama bana en az 1 buçuk sene dedi walla 2 de sürse 3 de sürse beklerım diş çok önemli insan hayatında.ama sen git beni ce iyi bi muayene ol doktorlar zaten baktımmı şıp diye anlıo ne yapılması gerektiğini.umarım istediğin gibi olur tatlım :)
ben de şeffaf olanları düşünmüştüm ama daha doktora gidip konuşmadım tedavi ne kadar sürerki ön iki dişimde hafif açıklık onların kenarındakilerdede hafif yamukluk var 1 sene falan sürer mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?