off 3 gün girmedim yorumları oku oku bitiremedim yaawpazartesi yani dün alt tellerimde takıldı... yok böyle bi işkence yaaa acılar içindeyim. ağrıdan değil ama hep yara oldu ağzım ve yemek yiyemiyrm arka dişlerim kapanmıyor benim demir yüzükler birbirine değiyor çok büyük işkence çekiyrm yaa deli olucam.. üst dişlerimde hiçbişey hissetmemiştim çok rahattı..doktor altlar daha zorlar dedi doğru demek.. ağlamak istiyrm
benimde cumartesi üst dişlerime tel takıldı.dişlerdeki ağrı fazla değil fakat,ağzımız içi yara oldu hep dudaklarımın kenarları bile çok ağrıyor ve yanıyor.bu ağrılarıları yaşayanlar ne zamana kadar devam eder.
oldu tabii, geçmesi haklısın biraz zaman alıyor ama o da geçiyor. telin vurduğu yerleri şekersiz sakız ile bariyer yaparak biraz rahatlatabilirsin.ozdencan canım ağrı değilde yaralar var alt taraf yara oldu hep,birde arka yüzükler birbirine değiyo o yüzden azı dişlerim kapanmıyor hiçbişey yiyemiyrm sizde oldumu böyle bişey
aci gercek bu üzgünümama bu haksızlıkk ben koray eryılmaz diyorum herkes burak aksuya gidiyoo ayyyy çıldırıciğimmmmm
ağrı sızı kişinin diş yapısına göre değişiyor ama zaten bir süre sonra bitiyor, kalmıyor, o nedenle ağrıya falan hiç takılma. 2500 Tl muhtemelen metal brakettir. lingual brakette sonuca daha uzun sürede ulaşırsın. üstelik kullanımı ve temziliği çok daha zor. (kullanmıyorum ama çok araştırdım, doktorumla çok konuştum)kızlar bende dişlerime tel taktırıcam merak ettiğim cok agrı sızı oluyormu
ve hamıle ıken tedavı sorun teşkil edermi
fe fiyat ne kadar bır klınıge sordum 2500 tl 12 ay taksıtlı pesın 2.250 demıslerdı aylar önce
ama hangı tel takılıyor bılmıyorum ben arkada olan görünmeyen ıstıyorum aslında kullanan varmı ?
en güzeli...benim bir tane diş boşluğum var ve ona tedavimin başlangıcınmdan 5 ay sonra tel ile bağlantı yapıldı, o günleri unutmamam ne kadar ağrı çektim, resmen kesiyordu yanağımın içini. ama noldu biliyormusun 2-3 hafta sonra bitti, hiç ama hiç birşey kalmadı, ağzımın dokusu buna da alıştı. o nedenle lütfen pişman olma inan bitecek...neredeyse pişman olucam taktırdığıma sürekli o mumlardan koyuyorum braketlerime
off 3 gün girmedim yorumları oku oku bitiremedim yaawpazartesi yani dün alt tellerimde takıldı... yok böyle bi işkence yaaa acılar içindeyim. ağrıdan değil ama hep yara oldu ağzım ve yemek yiyemiyrm arka dişlerim kapanmıyor benim demir yüzükler birbirine değiyor çok büyük işkence çekiyrm yaa deli olucam.. üst dişlerimde hiçbişey hissetmemiştim çok rahattı..doktor altlar daha zorlar dedi doğru demek.. ağlamak istiyrm
kremler var agri icin, yaralari iyilestiriyor ve agri varsa uyusturuyor aninda. ben ondan kullaniyorum. kesinlikle tavsiye ederm. cantamdan hic eksik etmiyorum. cunku her dakka bi yere takilma ihtimali oldugu icin telde. en acil ilk yardim benim icinozdencan canım ağrı değilde yaralar var alt taraf yara oldu hep,birde arka yüzükler birbirine değiyo o yüzden azı dişlerim kapanmıyor hiçbişey yiyemiyrm sizde oldumu böyle bişey
benimde cumartesi üst dişlerime tel takıldı.dişlerdeki ağrı fazla değil fakat,ağzımız içi yara oldu hep dudaklarımın kenarları bile çok ağrıyor ve yanıyor.bu ağrılarıları yaşayanlar ne zamana kadar devam eder.
arkadaşım ne yazıkki onlar ara ara hep olacak. benim sürekli (her muayeneden sonra) aft oluyor vede ne denediysem geçirmiyor.
günde 2 bardak çay içiyorum sadece o sarartıyoo işteeama hemende fırçalıyorumm anlamadım gitti :S
kızlar bende dişlerime tel taktırıcam merak ettiğim cok agrı sızı oluyormu
ve hamıle ıken tedavı sorun teşkil edermi
fe fiyat ne kadar bır klınıge sordum 2500 tl 12 ay taksıtlı pesın 2.250 demıslerdı aylar önce
ama hangı tel takılıyor bılmıyorum ben arkada olan görünmeyen ıstıyorum aslında kullanan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?