biraz zaman alacak ama alışacak hiç merak etme...ben dün ilk aylık kontrolüme gittim. aynı soruyu doktora sordum,3-4 ay sonra gözle görülür değişim başlar dedi.
dün ayrıca altlara da takıldı. ama ağzımın içi çok tahriş oldu,üstlerde pek problem olmamıştı,altlar fena zorluyo. yanaklarım yara olucak gibi. üstlerde hiç mum falan kullanmamıştım,altlarda bugün mum koydum ilk kez ama çok anlamsız gibi,yada ben beceremedim. pek etkisi olmadı,yemek yerken de çıktı zaten mumlar. belki yemek yerken çıkarılıyordur,bilmiyorum açıkçası,ama öyle de zahmetliolur,tak çıkar. zor durumdayım yani yemek yerken de teller batıp duruyor. bu batmalara ağız alışır mı bi süre sonra,yoksa mum veya başka bişey kullanmadan devam edemem mi?? tecrübeli arkadaşlar??
yapismiyomu tellere?yani cigneme derken patlata biliyomusun?en önemlisi o :))
süper yaaa :13:
ama bu haksızlıkk ben koray eryılmaz diyorum herkes burak aksuya gidiyoo ayyyy çıldırıciğimmmmm
Benim arkadaşım da koraya gidiyordu bitti tedavisi memnundu yani :))
Benim arkadaşım da koraya gidiyordu bitti tedavisi memnundu yani :))
ayy çok sevindim bnmde biran önce çıksa da bnde daha çok memnun olsam
kulaktan dolma ve bir kaç yerden okuduğum kadarı ile bilgi vereyim. bu ütr telleri kullananlar dışardan görünmemesini en büyük avantaj olarak görüyorlar ancak tel dişlerin arka yüzünde olduğu için dile çok temas ediyormuş ve konuşmada diğer tellere göre daha çok zorluk yaratıyormuş hatta dili yaraladığı bile oluyormuş. diyorlar burada kullanan varsa dahadetaylı bilgi verir umarımarkadaşlar lingual yöntemi kullanan varmı braketler dişin üst yüzeyine değilde dişin altına takılıyomuş bölece tel taktırdığın anlaşılmıyo teller altta kaldığı için taktıran varsa bilgi paylaşabilirmi
yapma yaaa o kadar hızla ilerliyor mu? retrainer kullanmıyormusun?Benim tellerim 1 hafta önce çıktı :)) şeffaf plak kullanıyorum şimdi ama o plağı 1 saa bile çıkarsam geri bozuluyo farkediyorum. sabah uyandığımdaki görüntüsü hoşuma gidiyor o yüzden :)
arkadaşlar aranızda istanbul ataşehirdeki ortodontist barış ünlüyü tanıyanlar var mı? hakkında bilgi istiyorum lütfennnnn paylaşır mısınız???
yapma yaaa o kadar hızla ilerliyor mu? retrainer kullanmıyormusun?
24 saatin 21-22 si o plaklarla geçiyor :) o görüntüde plak yok . değişim dediğim abartılı değil ama hafif fark oluyor ben farkediyorum. 1 senelik bir kullanımı var zaten o sürenin sonunda sabah kalktığımdaki gibi olacak bence ..
bi de görüntü nasıl bozuk gibi mi duruyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?