angel teşşekür ederim tatlım.. dün bakamadım siteye kremin ismini alamadım,eczacı bana sprey verdi naneli bişey iyi gelir dedi yok nafile hiç tesir etmedi.. sabahta aklıma anestol geldi bi deniyim dedim,sürdüm aman allahım ağzım dudaklarım tamamen uyuştuallahtan 15 dk sonra geçti etkisi.. şuan sanki alıştım yaralar geçicek gibi ama hala konuşmakta zorlanıyrm ajda pekkan gibiyim dudaklarımı oynatmadan konuşuyorum.. 15 ay nasıl geçer böyle bilemiyrm
teldaşlarım nasılsınızzzz ? nasıl geçiyor tedavileriniz. ben bir konuda sizin fikrinizi almak istiyorumm. benim tedavi başlarken bi dişim çekildi doktor kurtaramyız dediği için. ama sonra çektirdğime çok pişman oldum çünkü benim dişimden kötü olan kişini kurtaranlar gördüm çevremdeşimdi 8 aydır tellerim var ilerleme iyi. doktor 1 yıl diyordu çok fazla uzamaz dedi. şimdi benim sorunum o çektirdiğim dişin boşluğu . implanttan korkuyorum ayrıca da çok masraflı. köprü de diğer dişleri kesiyorlar biraz ben ne yapabilirimmm . tek vidalı dişler oluyormuş ama implant değil sanırım. öyle bişey yaptıran varmıııı?? fiyatları nasılll bilginiz varmııı kızlarrrr
teldaşlarım nasılsınızzzz ? nasıl geçiyor tedavileriniz. ben bir konuda sizin fikrinizi almak istiyorumm. benim tedavi başlarken bi dişim çekildi doktor kurtaramyız dediği için. ama sonra çektirdğime çok pişman oldum çünkü benim dişimden kötü olan kişini kurtaranlar gördüm çevremdeşimdi 8 aydır tellerim var ilerleme iyi. doktor 1 yıl diyordu çok fazla uzamaz dedi. şimdi benim sorunum o çektirdiğim dişin boşluğu . implanttan korkuyorum ayrıca da çok masraflı. köprü de diğer dişleri kesiyorlar biraz ben ne yapabilirimmm . tek vidalı dişler oluyormuş ama implant değil sanırım. öyle bişey yaptıran varmıııı?? fiyatları nasılll bilginiz varmııı kızlarrrr
bir ekleme daha yapıcam unutmuşum:) diş kemiklerimiz ortodonti sırasında o kadar yumuşakki implantı hemen takamıyorlar, 2 sene zaten braketler için beklemiş olucam, üstüne bir de 1 sene kemiklerim sıkılaşsın diye boşlukla beklemek istemedim...
hahaha alemsin wallaangel teşşekür ederim tatlım.. dün bakamadım siteye kremin ismini alamadım,eczacı bana sprey verdi naneli bişey iyi gelir dedi yok nafile hiç tesir etmedi.. sabahta aklıma anestol geldi bi deniyim dedim,sürdüm aman allahım ağzım dudaklarım tamamen uyuştuallahtan 15 dk sonra geçti etkisi.. şuan sanki alıştım yaralar geçicek gibi ama hala konuşmakta zorlanıyrm ajda pekkan gibiyim dudaklarımı oynatmadan konuşuyorum.. 15 ay nasıl geçer böyle bilemiyrm
her yerde değişiyor, ama fiyatlar genelde yakın birbirine. Ortalama 1000 dolar canım..benimde sol alt dişim çekildi şuanda tel tedavim devam ediyor tahminen kasım sonu gibi bitecek tedavim ben köprü resimleri gördükten sonra ona pek olumlu bakmıyorum acıkcası..
implant fiyatları hakkında bilgisi olan varmı ??
aynı fkirdeyim ve buraya da birkaç kez yazdım. dişlerimizi kurtarmaya ve daha iyi hale getiröeye çalışırken sırf kolay olsun diye yapılacak çekimlere ben de karşıyım.arkadaşlar ben bu diş çekimi olayına çok tersim.. bazı doktorlar işten kaçmak için çekimi öneriyorlar ama eğer ağzınızda yer varsa sakın çektirmeyin.bu arada ramiz beye giden varmı aranızda ?
değişiyor aslında ama kayınvalidem 700 euroya yaptırdı, benim doktorum da 1000 euro demişti.benimde sol alt dişim çekildi şuanda tel tedavim devam ediyor tahminen kasım sonu gibi bitecek tedavim ben köprü resimleri gördükten sonra ona pek olumlu bakmıyorum acıkcası..
implant fiyatları hakkında bilgisi olan varmı ??
çok büyük farklar olmuyor ama beyazatma işlemini ben de yaptıracağım. inci gibi dişler istiyorum, tam olsun:)Bütün sayfaları okuyamadım ama ben tellerimi taktıralı nisanda bir buçuk sene oldu nisanda çıkar demişlerdi zaten randevum ayın 25ine inşallah çıkar sorum şu çıkartılırken acıyor mu ? Dişin renklerinde büyük farklar oluyor mu ? ve dişlerimi beyazlattırmak istiyorumBilginiz varsa benimle paylaşır mısınız ?
değişimi tel taktırdıktan ne kadar süre sonra farkediyorsunuz.
arkadaşlar ben bu diş çekimi olayına çok tersim.. bazı doktorlar işten kaçmak için çekimi öneriyorlar ama eğer ağzınızda yer varsa sakın çektirmeyin.bu arada ramiz beye giden varmı aranızda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?