ondislerin cekildimi yada ayriyeten birseyler eklenildimi dislerine tedavi sekillerimiz farkli ama masallahcok guzel olmus dislerin..
muhteşem görünüyo tebrik ederim canım çok güzel olmuş ben 30 yaşıma geldim nerdeyse hala aynı yerdeyim( ilk okul dönemde taktım diş teli io zaman çocukluk dönemde 1.5 yılda bitmiyodu tedaavi yada o zaman öyleydi tam hatırlamıyorum sanırırm 2 sene taktım öyle hatılrıyourm taktım bıraktım bi dönem tekrar taktım falan çocukken birilerinin dlga geçmesi falan işime gelmedi babamında o dönem işleri çok sıkıydı beni götürüp getiremiyodu tedavi için başka kimsede götüremezdi öylece kaldı gitti şimdi o kdar pişmanım kii ÇÜNKÜ ;çocukluk dönemde yarım bırakılan tedavi sonrası dişler ve özellikle çene eskisinden çok daha kötü oluyomuş çenemde kayma var bu yüzden agzımda hafiften bi eğrilik oluyo konuşurken çocukluk dönemde işime geldi tel takmamak ama sonucunda çokk üzülüyorm şimdii aklım başıma geldi ama geç oldu tabi yıllar böylece geçti evlendim hala diş yaptırmak istiyorum ama maddi açıdan çok byük rakam istiyolarlar bana sırada delmiyo açıkcasıı bu resimden daha kötü benim dururum konuşmamı etkiliyo agzımın dar oluşundan ve çarpıklıktan , agız içi çok fazla küçük dişler çok sıkışık , bu yüzdende sürekli dişlerim çürüyo temziliği zor oldugu için hemen hemen bütün dişlerim dolgu oldular çocukken doktor bana 40 yaşında çorba içersin çok nazik dişlerin var dişlerine iyi bak demişti 12 yıl kaldı 40 yaşına ama o zmana kadardamı kalmıcak bilmiyorum hepsi teker teker çürüyolar çok üzülüyorum bu dişlerini yaptıran arkadaşım ne kadar para ödedi dişşleri için merak ettim BİRDE SORMAK İSTDİGĞİM ANKARAYA TAŞINIYORUM İKİ AYA KADAR ŞUAN KAYSERİDEYİM BURDA KAYSERİDE ERCİYES ÜNV FAKÜLTESİNDE ORTODONTİ BÖLÜMDE SIRA 5 YIL KADAR SONRA GELİYO ANKARADA NASIL ACABA ORDA BAŞLASAM TEDAVİYE NASIL OLUR ACABA BİRDE FİYAT KONUSUNDA FARKLILIK OLUYOMU DEVLET KARŞILIYOMU ACABA BİRAZDA OLSA bilgisi olan varsa paylaşsın ba aönerecegi bişiler varmı cidden çok üzülüyorum çünkü
ben tel tedavisi ile birlikte çift çene ameliyatı geçirdim
dedidiğim gibi zorlu bir süreçti ve benim çok doktor seçme şansım yoktu, ortodontistlerin hepsi çene cerrahisi olacak hasatalar bakmıyorlarr
fiyatı burdan direkt yazmayım istersemn çünkü ortodonti artı ameliyat ücreti baya pahalıya patladı diyebilirimm
tam bir yıl oluyor. sadece ön iki dişimin arası kapandı. onun haricinde hiçbir düzelme göremiyorum. parama mı yanayım yoksa emeğime mi anlamadım
cnm eminmisin belki sen farketmiyorsun çenende de mi hiç bir değişiklik yok??? resmini ekler misin ??
tam bir yıl oluyor. sadece ön iki dişimin arası kapandı. onun haricinde hiçbir düzelme göremiyorum. parama mı yanayım yoksa emeğime mi anlamadım
şeymacıgım gecen yıl cok ii hatırlıyrm senden yaklaşık 1 ay sonra taktırmıştım tellerimi sende neden böyle oldu ya gelişme benım dişlerimde baya farklılıklar oluştu ama sanırm 1 yılda bıtecek gıbı degıl diş arası boşlukları bıle daha kapatmadı doktor.sen doktoruna sormuyor msun neden dişerimde bı gelişme yok dıye
çenede nasıl bi değişiklik oluyorki. benim çenemde hiçbir sorun yoktu ama tatlım. resim ekleyeyim diyeceğim ama 1 yıl onceki hali yok elimde karsılastırma yapamacaksınız yani.
soruyorum canım daha erken gibi şeyler söylüyor. ya da sana öyle geliyor gibi şeyler... artık sormuyorum da zaten. saldım iyice akışına eylülde çıkacak demişti hiç sanmıyorum cıkacagını cünkü düzelmiyo. sende de mi eksik diş problemı vardı
hoşgeldin cnm aramızakızlar lütfen özet geçin canlarımmmm çok fazla sayfa varve konunun dağıldığı yerler olmuş:26: istanbul avrupa yakasındayım 18imi doldurmama 3 ay var, ice braket istiyorum dişlerim (hem alt hem üst diş) oldukça bozuk. ve biri üst damağımda önden biri üst damağımın iç tarafından çıkan 2 dişim var.. sorularımı cevaplayabilirseniz çok sevinirimmmm
1-doktor öneriniz
2-ne kadara yaptırıyosunuz hangi braket ve ne zamanın fiyatı
3-önce üst damağa sonra alt damağa (ya da tam tersi) mı takılıyor yoksa her ikisine birden mi? çünkü benim hem alt dişlerim hem üst dişlerim bozuk
4-18 yaş altına ssk sevkiyle özel kliniklerde tedavi hizmeti veriliyormuş fikri olan var mı:44:
5-ağrı sızı yapıyor mu?:26: yapıyorsa sürekli mi ilk zamanlar mı?
çok çok teşekkür ederimmmmumarım inci gibi güzel mi güzel dişleriniz olurr
hoşgeldin cnm aramıza
sorularını elimden geldiğince cevaplamaya çalışcam
1) sana kendi ortodontistimi öneriyorum. fatihte çapa özel ortodonti merkezi koray eryılmaz. ben gerçekten çok memnunum.
2)3500 lira bnm tedavim braketlerim şeffat 5.ayımdayım yeni yanii
3)bu ortodontiste göre farklılık gösteriyo bazıları aynı anda takıyo fakat benim ortodontistim önce üst daha sonra alt olarak taktı braketlerimi
4)bu konuda bilgim yok malesef bnde çapa devlet hastanesi yüzünden 3 4 yıl bekledim beklediğime deymedi. yazık oldu onca seneme
5)ağrı sızıda kişye göre farklı. bnm ilk zaman hiç ağrım olmadı diyebiliirm ara ara ağrılarım oldu. sızlamada aylık kontrol sonrası olabiliyo ama korkulcak bişey değil.
umarım yardımcı olabilmişimdir canımm
oldun canım hem de çooook
ice braketle metal arasındaki fark ne kadar acaba?:26: tl üzerinden mi ödüyorsun canım sen dolar mı?:26: bi de taksit yaptı mı ne kadarı peşin ödedin ve veeee son olaraaak ilk randevudan ne kadar sonraya gün verdi(telleri takmak için)
ice braket belli olmuyo cnm şeffaf metal dediğin şu bildiğin tel. bn tl üzerinden ödedim. 2 taksit olarak ödedim sanırsam tam hatırlamıyorum para işiyle ilgilnmedim çnkü pek. ayrıca pzts gün görüşmeye gttim. prşmbe gün üst braketler takıldı 1 2 ay sonrada alt braketler
ne güzel yaa birkaç güne taktı demek:))))) ben ilgileniyorum çünkü kendim ödeyeceğimmmmcanım çok sağolll kısmetse taktırıp foto koyazzzaaaağğğmm
nereye taktırcağına karar verdin mi:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?