Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım


3500 tl cok uygun seffaf tel ıcın
bende cuma gunu taktırıyorum 2700 kredı kartına 7 taksıt normal tel takılcak
 
ben fatihte 2700 tl ye şeffaf tel taktırdım bir arkadaş sormuş önceki sayfada bilgisi olsun.ben de araştırdım en uygunu bu geldi arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine gittim 1 ay oldu taktıralı.
 
20 lik dişlerim çıkıyor . tam da tellerim yeni çıkmışken ve biraz bozuldu dişlerim ön dişimde açıklık oldu. bugün sanırım ameliyat olacağım 20 likler çıkacak. acaba geri düzelir mi 2 hafta önce filan bozulmuştu.
yoksa da o arayı lamine ile doldurtmayı düşünüyorum ..
 
arkadaslar mrb benimde yani kıskardeşimin acil yardıma ihtiyacı var tel takılması gerkiyor devlet hastanesine gidelim dedik randevu bile alamadık özel de yaptıralım diyoruz ama fiyatları bilmiyoruz ve nerelerde tel yapılıyor.kardeşimde ben de çalışıyoruz bu yuzden ordan oraya gitme imkanımız olmuyor istanbul anadolu yakasındayız. bu forumda okudugum kadarıyla bu konularda birçok kişinin bilgisi cok iyi bana gidebileceğim yer ve fiyat konusunda yardımcı olmanızı istiyorum.mali olarak üst sınırımız 3000 tl yani bunun üstünü veremeyiz arkadaslar.yardımlarınızı bekliyorum
 

benım tellerım yenı cıktı. tabikide duzeltirler . süresini ve tedavi şeklini herhang bir ortodonti doktoru ile görüşmelisin.
 

merhaba,benimde alt çenem geride sizin gibi ama dişleklik yok görünmüyor o şekilde.lastik falan demişsiniz.bende benan beye muayene oldum ama yapacak bir şey yok dedi sadece genişletebiliriz alanı dedi.sizin doktorunuz kim acaba? birde telle ve lastikle alt çene öne mi gelecek.yaş 22 bu arada:S
 
Merhabalar sizlere sormak istiyorum ben şuan Çapa'dan gün bekliyorum yaklaşık olarak 1 sene sonra bana sıra gelecek sanırım... Bekleyip taktıranlar varsa aranızda devlette nasıl oluyor bu tedavi bilgi verebilir mi lütfen?
 
kızlar kızlar psikolojik yardımlarınıza ihtiyacım vaaar . az önce yemek yerken en arkadaki kafes dedikleri braket yerinden çıktı diğerleri yerınde. dr um yurt dışında 1 aydan evvel gelmez moralim çok bozuldu ya of off noolcak şimdi böyle bişey yaşayan var mı aranızda.
 
1 sene beklemek ortodontik tedavi için çok uzun bir süre, o nedenle bilemiyorum Çapa'da kaça yaptıracaksın ama iyice araştırıp, çok çok başarılı ve uygun fiyatlı doktor bulma ihtimalin varsa değerlendir derim.



1 ay taşıyıcı braketin olmaması tedavini etkiler ama çok da üzülme. Eğer çok önemsiyorsan ve üzüldüysen doktorunun hastalarını emanet ettiği bir hekim mutlaka vardır, muayenehanesi ile görüşüp bir isim iste ve tekrar takdır. En azından ben olsam öyle yapardım:)

Çok geçmiş olsun, üzülme hallolur...
 

Cevabın için teşekkür ederim ben yaklaşık 5 senedir bekliyorum ve yazını yanlış anlamışta olabilirim ama ben sağlık güvencesi olanlara çapa para almıyor diye biliyorum? Eğer alıyorsa hi..ç beklemeyeyim ben.? Birde tavsiye edeceğiniz bir doktor varmı? Fiyat nedir?
 

Çapa'yı bilmiyorum ama Yeditepe Üniversite Hastanesi'nin 3000 TL civarında bir maliyet çıkardığını arkadaşımın kardeşinden dolayı biliyorum. Ben kendi doktorumu önerebilirim. İlkay hn. kendisi aynı zamanda Acıbadem Hastanesi'nin doktorudur. En son bahsettiğim kişi için fiyat almıştım 4500 TL şeffaf braket dendi.
 

mailleştim dr umla 2 hafta sonra döncekmiş erken dönmesi gerekmiş. 26 mayısa sözleştik. bi 9-10 gün beklicem çok etkilemez okadarı iyi olacak hastanın ayağına doktor gelir dedikleri bu olsa gerek :))
 

benım doktorum normal tel 2.700 7 taksıtle fıyat ıle anlastık 3 4 ay once 2.250 tl fıyatı vermıstı ozmanlar yaptırmadım
devlet hastanelerı tel takıcaksa para almıyorlar dıye bılıyorum ama amelıyat olursa onu bılemem
bana baska bır ortodontı doktoru amelıyat vs.. 20 bın fıyat cıkarmıstı
sımdı gıttgı mdoktor buna güldü tel ile tedavı olabılırsın dedı .. yanı tedavı oncesı bır ıkı uzman ıle gorusup fıkır almanı tavsıye ederım
amelıyat cok rısklı her hastada olcak dıye bı kural yok
 
Cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar. Tavsiyelerinize uyacağım. Bir az masraf ve sıkıntılı bir tedavi süreci anladığım kadarıyla ama rahat bir gülümseme için değer....
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…