araştırıyorum canım henüz:44: fiyatı ile hasta memnuniyetini kıyaslayıp kararımı buna göre vericemdiğer arkadaşlar da yazar umarım
kolay gelsin cnm başlangıç çok zor gerçekten haberlerini bekliyorumm
hoşgeldin cnm aramıza
sorularını elimden geldiğince cevaplamaya çalışcam
1) sana kendi ortodontistimi öneriyorum. fatihte çapa özel ortodonti merkezi koray eryılmaz. ben gerçekten çok memnunum.
2)3500 lira bnm tedavim braketlerim şeffat 5.ayımdayım yeni yanii
3)bu ortodontiste göre farklılık gösteriyo bazıları aynı anda takıyo fakat benim ortodontistim önce üst daha sonra alt olarak taktı braketlerimi
4)bu konuda bilgim yok malesef bnde çapa devlet hastanesi yüzünden 3 4 yıl bekledim beklediğime deymedi. yazık oldu onca seneme
5)ağrı sızıda kişye göre farklı. bnm ilk zaman hiç ağrım olmadı diyebiliirm ara ara ağrılarım oldu. sızlamada aylık kontrol sonrası olabiliyo ama korkulcak bişey değil.
umarım yardımcı olabilmişimdir canımm
hmm zor derkenn:44: karar aşaması mı canım:44:
Arkadaşlar aranızda diş teli kullanan var mı? Üst dişleriminden bir tanesi ileri doğru çıkık..Özellikle fotoğraflarımda çok belli oluyo,halbuki çok dikkat çeken bişe değil ama beni rahatsız ediyo ve tel taktırmak istiyorum.Beni bu konuda bilgilendirebilirmisiniz..
cnm mesela benim üst çenem daha öndeymiş. ben bile farketmiyordum. ama hani böyle dişleklik dururmum yoktu . dişlerimi sıktığımda alt dişlerin alt çene baya gerideydi. lastikler felan alttan üste sağdan sola aynı anda bi tarafa üçgen şekilli 3 tane felan baya yordu ama şuan dişlerimi arkadan sıktığımda farkediyorum çenem öne geldi alt dişler üstlere değişyor. mesela butür değişiklilr senin dikkatini çekmeyebilir mi ?? lasrtikleri ilk takarken ben çok rahtsız oluyordum çünkü alt çenemi öne doğru çekiyordu . şimdi bu çok normal aslıl eskiden nasıl kadar gerdieydi diyorum.yine de resim koyarsan görmek isterim. bide sor yani doktoruna açıkca ?? ne oluycak durum ne felan ??
kızlar işte dişlerimin ilk hali ve sonraki halleri
Merhabalar sizlere sormak istiyorum ben şuan Çapa'dan gün bekliyorum yaklaşık olarak 1 sene sonra bana sıra gelecek sanırım... Bekleyip taktıranlar varsa aranızda devlette nasıl oluyor bu tedavi bilgi verebilir mi lütfen?
kızlar kızlar psikolojik yardımlarınıza ihtiyacım vaaar . az önce yemek yerken en arkadaki kafes dedikleri braket yerinden çıktı diğerleri yerınde. dr um yurt dışında 1 aydan evvel gelmez moralim çok bozuldu ya of off noolcak şimdi böyle bişey yaşayan var mı aranızda.
1 sene beklemek ortodontik tedavi için çok uzun bir süre, o nedenle bilemiyorum Çapa'da kaça yaptıracaksın ama iyice araştırıp, çok çok başarılı ve uygun fiyatlı doktor bulma ihtimalin varsa değerlendir derim.
Cevabın için teşekkür ederim ben yaklaşık 5 senedir bekliyorum ve yazını yanlış anlamışta olabilirim ama ben sağlık güvencesi olanlara çapa para almıyor diye biliyorum? Eğer alıyorsa hi..ç beklemeyeyim ben.? Birde tavsiye edeceğiniz bir doktor varmı? Fiyat nedir?
1 ay taşıyıcı braketin olmaması tedavini etkiler ama çok da üzülme. Eğer çok önemsiyorsan ve üzüldüysen doktorunun hastalarını emanet ettiği bir hekim mutlaka vardır, muayenehanesi ile görüşüp bir isim iste ve tekrar takdır. En azından ben olsam öyle yapardım:)
Çok geçmiş olsun, üzülme hallolur...
Cevabın için teşekkür ederim ben yaklaşık 5 senedir bekliyorum ve yazını yanlış anlamışta olabilirim ama ben sağlık güvencesi olanlara çapa para almıyor diye biliyorum? Eğer alıyorsa hi..ç beklemeyeyim ben.? Birde tavsiye edeceğiniz bir doktor varmı? Fiyat nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?