- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
dr una gittiginde eylulde dugun olacagini soylee birseyler yapar heralde eylule ay var o zmana kadar bosluk kapanir sanirim benimde bosluklar var ne zaman duzelecek bilmiyorum benim ustelik dis cektirmeme ragmen :)
Benan Oğuz, Ferdi Allaf, Barış Ünlü dışında tel taktıranlar doktorlarının isimlerini ve memnun olup olmadıklarını yazabilirler mi acaba?
kızlar bu bosluk kapatma suresı ne kadar suruyor ya bı turlu kapanmıyor kaldı aralıklı aralıklı eyllulde dugunum var bırde cıldırmak uzereyım
Neden kimse birşey yazmadı?? :44: Hepiniz bu doktorlara mı gidiyorsunuz acaba? :44: :44:
kızlar bu bosluk kapatma suresı ne kadar suruyor ya bı turlu kapanmıyor kaldı aralıklı aralıklı eyllulde dugunum var bırde cıldırmak uzereyım
ben elif gündüz e gidiyorum.memnunum. 2 aydır telliyim. geçen gün randevumda tedavi süresinin hastalara söylendiğinden daha fazla uzadığını belirttim,ama kendisi bu işi planlayarak yaptığını, söylediği sürenin asla uzamayacağını belirtti. öyle 2 2.5 sene ortodontik tedavinin olmadığını, en uzun 18 ay olduğunu belitti. benimknin 12ayda kesinlikle biteceğini söyledi . bir tane 20 lik dişim çok tepede,sadece o dişimin birkaç ay daha uzayarak,bölgesel olarak orada telin daha uzun kalacağını söyledi.
sürenin uzamasıyla ilgili olarak da,bunun önceden iyi planlama yapılmamasının sonucu olduğunu,ağızda oluşan değişikliklere göre hareket edilmesinin sonucu olduğunu söyledi. kısaca doktorumdan memnunum
sevgili miaselinam benim de çekimli oldu,ben mini vida kullanıyorum,boşluklar büyük ölçüde kapandı 3 ayda çok az bir boşluk kaldı bu vidalar çok hızlandırıyor tedaviyi eğer vida takılı değilse doktoruna danışabilirsin bu konuyu.araştırmak istersen internette ortodontide mini vida diye aratırsan çıkar canım.
cevaplarınız için hepinize çok teşekkür ederim öncelikle kızlar :))) arastırdım mini vidayı cok korkutucu ya. doktor bu ay lastik takmamı istemememişti biraz seni dinlendireceğim gelecek ay takmaya baslıcaksın dedi. nasıl takıcam dedim göstercem ben dedi gülümseyerek. kesin banada bundan takacak. cok korkuyorum ya o vidayınasıl sokuyor. uyusturuyormu. iğneden nefret ediyorum oysaki. korkum var zaten tansiyonum düşüyor her yapıldıktan sonra. bi bitsede kurtulsam. öndeki iki dişim tam olarak kapandı arası normal oldu düzeldi. bi tek yan taraflar kaldı. gelecek hafta kontrolüm var bakalım nasıl olcak.
kadriyegamze cim fotoğgraflarını sabırsızlıkla bekliyorum :)))
en tuhafıda kimisi bir yıldır kapanmadı diyor kimisi üc ay da kapandı diyor. bünyeden bünyeye değişiyor sanırım. düğünüm var benim ya eylüldeee((
arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var dişlerime tel taktırmayı düşünüyorum devlet hastanesi şeffaf tel takıyomu bilginiz varsa lütfen yardımcı olurmusunuzz
kızlar diş teli fıyatı hakkında bilginiz vrmı?
cevaplarınız için hepinize çok teşekkür ederim öncelikle kızlar :))) arastırdım mini vidayı cok korkutucu ya. doktor bu ay lastik takmamı istemememişti biraz seni dinlendireceğim gelecek ay takmaya baslıcaksın dedi. nasıl takıcam dedim göstercem ben dedi gülümseyerek. kesin banada bundan takacak. cok korkuyorum ya o vidayınasıl sokuyor. uyusturuyormu. iğneden nefret ediyorum oysaki. korkum var zaten tansiyonum düşüyor her yapıldıktan sonra. bi bitsede kurtulsam. öndeki iki dişim tam olarak kapandı arası normal oldu düzeldi. bi tek yan taraflar kaldı. gelecek hafta kontrolüm var bakalım nasıl olcak.
kadriyegamze cim fotoğgraflarını sabırsızlıkla bekliyorum :)))
en tuhafıda kimisi bir yıldır kapanmadı diyor kimisi üc ay da kapandı diyor. bünyeden bünyeye değişiyor sanırım. düğünüm var benim ya eylüldeee((
arkadaşlar bir yıldır diş teli kullanıyorum..dişlerim büyük bir oranda düzeldi ama lekeler var.ben ilk taktırdığımda çok önemsiyordum dikkatli fırçlardım flan ama sonra koyver tisin..çay, kahve, bugün bir kez fırçaladın yeter, yarın fırçalarım derken lekeler kaldı.çoooook dikkatli olun arkadaşlar iyi bakın dişlerinize..sevin onları lanet olsun demeyin benim gibi.:):)benim iki dişim eksik lateral ve köpek dişi implant yapılacak okuduğum bir iletide implantın diş kemikleriyle kaynaması zaman alır demiş. bu işin aslı astırına tam olarak bilen varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim.öyle bir şey duymamıştım hiç. tellere dayanmak zor zanaat vesselam hele de dişleriniz benimkiler gibi eksikse..hepinize Allh kolaylık versin.bahtınız açık olsun teldaşlarım:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?